- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.161
Yani hamile kalmak için yardımcı olur mu demek istediŞimdi iyice koktum bu ay bendede lekelenme baya oldu.Doğal ilaç derken o nasıl oluyo
Hamilelik bu kiste iyi geliyor canım büyümesini durduruyor dedi canım inş değildirŞimdi iyice koktum bu ay bendede lekelenme baya oldu.Doğal ilaç derken o nasıl oluyo
Canım inş güzel sonuç alırızBaşa gelen çekilir.inşallah iyi haberler alırız. Benim rahim tersmis. Doktorum bir engel olmayacağını söylüyor ama hiç bir sorun yokken hamile kalamamami buna bağlıyorum. Geriye dönük olduğu için o tepecigi asamiyo galiba spermler
İnsan ne kadar kafaya takmayacam dese de relax olcam dese de yapamıyor sabahtan akşama kadar formlara bakıyorum benBaşa gelen çekilir.inşallah iyi haberler alırız. Benim rahim tersmis. Doktorum bir engel olmayacağını söylüyor ama hiç bir sorun yokken hamile kalamamami buna bağlıyorum. Geriye dönük olduğu için o tepecigi asamiyo galiba spermler
Okulda bile teneffüslerde bakıyorum biri bişey yaZmış mı Yen'i diyeİnsan ne kadar kafaya takmayacam dese de relax olcam dese de yapamıyor sabahtan akşama kadar formlara bakıyorum ben
Hmm anladım canım saol.Öğretmenmisin sen.Bende öğretmenimHamilelik bu kiste iyi geliyor canım büyümesini durduruyor dedi canım inş değildir
Canim benim arkadasıminda tersmis hamile kaldiktan sonra ogrendi ikizlerine hamile suanBaşa gelen çekilir.inşallah iyi haberler alırız. Benim rahim tersmis. Doktorum bir engel olmayacağını söylüyor ama hiç bir sorun yokken hamile kalamamami buna bağlıyorum. Geriye dönük olduğu için o tepecigi asamiyo galiba spermler
Bu topiğin adını hamile kalmayı bekleyen öğretmenler diye değiştirsin pembepanterAyy ben de öğretmenim
Çok duyuyorum boyle hamile kalan. Ama başka hiç bi sebep yok demekki vakti saati gelmemis dahaCanim benim arkadasıminda tersmis hamile kaldiktan sonra ogrendi ikizlerine hamile suan
Evet canım sen ne öğretmenisin ben İngilizceHmm anladım canım saol.Öğretmenmisin sen.Bende öğretmenim
Sen ne öğretmenisin canımAyy ben de öğretmenim
İngilizce ben deSen ne öğretmenisin canım
demi canımFatma isminden de belliymiş ingilizce öğretmeni olduğun
Burda 2.500ya cnm bnde de o kadar yoktu ben iğne ile tedavi olacam ama Klomen le olmuyor bnmValla benimde ozelde igneler asilama testler muayne ucreti 1500 falan tuttu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?