- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.181
Ya cnm benim durumum yok şimdi ben ne yapayim para mı top kayıpları direk tüp bebeğe mi geç sem acil cvp ne olurSürekli gittiğin doktormuydu yoksa buna ilk kezmi gittin canım?
Umarım beni başından savmak için demedi öyle cnm. su-i zan etmek istemem. Ya banada değer Çok dusuk geldi:-( peki neden bana öyle dedi bu ne demek şimdi cnm ya. Ben yine iki şeye de hazır olayım sevinemiyorum daha biliyormusun. Bunu bir kadın doğum doktoru nasıl der pekiC
canim ben 1.67 ye hastanede calisan biri olarak doktorlarin gebesin dedigini duymadim ama 12. Gunde degerin az da olsa yukseldigini biliyorum soyle anlatiyim sana mesela bizim hastanede beta hcg olcen cihazin bi standardi var tamam mi gebe deilsen rutin olarak degeri hep 1.10 cikario ama gecenler ben baska hastanede olctudugumde sifir cikmisti belki o hastanenin de sifirdir doktor 1 in ustu olunca olabilir diye dusunmustur yada ne bileyim boyle bi tecrubesi olustur bu degerle gorup yukselen sendede o ihtimali dusunmustur ama bana sacma gelen iki hafta sonra gel demesi boyle bir deger icin bence iki gun sonra kesinlikle bakilmali belki doktor arada kaldigi icin zaten iki haftaya degilse adet olur o yuzden gelmesin gibi bi psikoloji dusunmustur ama umarim doktorun tecrubeleri dogru cikar dualarim seninle
Evet ya çok üzüldüm ben şimdi bn paramı toplayıp direk tüp bebek mi yapsam bu larin aşılama yapacağı yok bana bi akıl verin kızlar ne olur çok koru yum yaCanım bence bişey görmüştür doktor da o yüzden yapmamıştır bir de sperm tahlilini hep istiyorlar ki her ay yani biZde öyle ayrıca benden de yine her adet olduğumda hormonlara bakıyor benim aşılama olmam 2 ayı buldu canım ha o ha bu derken smear aldırmıştım bir daha aldır dedi aldırdım Amh testini bir daha istedi zaten sonuç gelmesi 10 günü buluyor o testin
Kan tahlili sonucu çıkacak 10gun sonra diğer tahlilleri de çıkana kadar bir ayı bulur hepsini ciaktsam o zaman aşılama yapacak miEvet ya çok üzüldüm ben şimdi bn paramı toplayıp direk tüp bebek mi yapsam bu larin aşılama yapacağı yok bana bi akıl verin kızlar ne olur çok koru yum ya
Canım göğüs hassasiyeti hamileliğin ilk belirtisi.Artık inan hamiş olduğuna.Tabi dokuz yıldan sonra inanması zor geldiği için eminim inanamıyosun.Şimdiden ekle hamilelik haftasını profiline.Kraliçeliği kaptırma sonradan benden demesiCanım benimde çok hassas çok ağrı var dokunamiyorum ve çok merak ediyorum yoksa adetmi olacağım:-(
Ya arkadaşlar kimse yok mu ya acil cvp yazKan tahlili sonucu çıkacak 10gun sonra diğer tahlilleri de çıkana kadar bir ayı bulur hepsini ciaktsam o zaman aşılama yapacak mi
Cnm rahim tersliğini her doktor anlamıyor diye biliyorum sana doktormu dedi. Bunu öğrenmede çok iyi olmuş. Bazan banada sende de rahim tersligi olabilir mi diyorlar. Bende bilemiyorumBaşa gelen çekilir.inşallah iyi haberler alırız. Benim rahim tersmis. Doktorum bir engel olmayacağını söylüyor ama hiç bir sorun yokken hamile kalamamami buna bağlıyorum. Geriye dönük olduğu için o tepecigi asamiyo galiba spermler
Maşallah size. Ev hanimiyim kızlar ben.Başka çalışan var mı bu kadarmıyız
Canım sen fakültede yaptır önce haklarını dene . Neden ozele gidesinki inşaallah bir dahaki adetine ignelere baslarsinYa cnm benim durumum yok şimdi ben ne yapayim para mı top kayıpları direk tüp bebeğe mi geç sem acil cvp ne olur
Canım göğüs hassasiyeti hamileliğin ilk belirtisi.Artık inan hamiş olduğuna.Tabi dokuz yıldan sonra inanması zor geldiği için eminim inanamıyosun.Şimdiden ekle hamilelik haftasını profiline.Kraliçeliği kaptırma sonradan benden demesiCanım benimde çok hassas çok ağrı var dokunamiyorum ve çok merak ediyorum yoksa adetmi olacağım:-(
Olsun oda bi meslek sonuçtu hemde mesaisi fazla olan bi meslek.Sen 85 limisin mehlika.Mehlika bu arada yedi uyurlardan birinin ismi dimiMaşallah size. Ev hanimiyim kızlar ben.
Kuzum evet topiği ben geçen ay aşılama zamanımda açmıştım tüm arkadaşlarla çok güzel paylaşımlar yaşadık ama ne yazık ki aramızda hala hamiş kalan olmadı anlıycağın siftahımız yokPempepanter bu topigin ilk hamilesi kraliçemi olacak?
gul öyle yazmış
bakalım kime nasip olacak bu
Allah herkese nasip etsin canlar. İlk bu topigi açan sensin oylemi. Peki Kralice hamile nereye eklenecek dermisiniz
Adet yakınken çıkıyo canım o illet sivilcelerKızlar yarın bat günüm yüzümü vücudumun her yerini sivilce bastı bu konuda bi fikri olan var mı
Canım doktor sana tam olarak ne dedi onu bir tam anlatsan yani sana kesinlikle aşılama yapmam dedi yoksa istediği tetkikler mi varKan tahlili sonucu çıkacak 10gun sonra diğer tahlilleri de çıkana kadar bir ayı bulur hepsini ciaktsam o zaman aşılama yapacak mi
Merhaba canım aramıza hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun inşallah tutarMerhabalar 26 kasimda asilamami oldum.. progestan kullaniyorum gogusumde igne batar gibi bir Agri var. Rabbim yuzumuzu guldursun Cok zahmetli bir surec
nasıl ekliycem bilmiyorum canım ya .bana de ekliyim. Değer yukselmezse kaldiririm iyki dedinNasıl bekliycem
Canım göğüs hassasiyeti hamileliğin ilk belirtisi.Artık inan hamiş olduğuna.Tabi dokuz yıldan sonra inanması zor geldiği için eminim inanamıyosun.Şimdiden ekle hamilelik haftasını profiline.Kraliçeliği kaptırma sonradan benden demesi
Kist belirtisi olmasında adetede razıyım canım.3 ay önce kist çıkmıştı ömrü hayatımda ilk kez şimdi öyle bi korku oluştu acaba yine kist olur mu diyeAdet yakınken çıkıyo canım o illet sivilceler
Drun bana dediği bu tahlili leri getir karae veririz dedi ama bugün hemen seni aşılamaya alamam dedi bana ama bn cok kötüyüm yok bnm kismetim de anne olmak su para her kapıyı açıyor muş sindi öğrendim .ağlamaktan harap oldum çocuk olmazsa bosan cm ama eşimi çok seviyorum nasıl bırak cm onuda bilmiyor um .ölmek istiyorumCanım doktor sana tam olarak ne dedi onu bir tam anlatsan yani sana kesinlikle aşılama yapmam dedi yoksa istediği tetkikler mi var
Kıyamam sana üzülme canım kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın nezamandır olmuyo?Özel hastahane gidiyordum param cikisma di üniversite hastahane si daha uygun yapıyor du .ilk defa gittm evet çok kotu yim
Yapmıyor lar ya yapmıyor lar bide benm esim Suriyeli yabancı uyruk nufus kayıt örneği alamaz bunu istiyor lar evrak larda .Bnm türküm bnde sıkıntı yok ama eşim alamaz o olmaz sa raporu verir Ler mi lütfen bi sorun benm kimsem yok soracak .burda drlarlada konus mu yor larCanım sen fakültede yaptır önce haklarını dene . Neden ozele gidesinki inşaallah bir dahaki adetine ignelere baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?