Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kız iyimisin sen kendine gel.Saçma sapan şeyler düşünme.Sen hastane doktor falan değiştin galiba hastaneler kendi bünyelerinde testleri yeniliyolar.Başka hastanenin verileri kabul edilmiyo.Her alanda böyle.Karamsarlığa kapılma Rabbim ol dedikten sonra hiç bi engel mani olamaz bunu aklından çıkarma canım.Kendini sev kendinle barış stres yapma ki bebişin bir an evvel gelsin sana.Güzel düşün ki güzel olsun dimi

Kıyamam sana üzülme canım kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın nezamandır olmuyo?
23 5 senelik .İnan çok kotu yum ne ailem nede eşimin ailesi yardım etmiyor . Zavallı eşimin de aldığı maaş belli ssk yok yeşil kartlı yim .Annmin gözünün önünde herşeyi gorüyor uzak tada olsa biliyor resmen günden günde eriyor um .ama hiç birinin umrunda değil.İnanamiyirum .ya böyle herşey maddi olmuş artık .

Kıyamam ben sana paralama bu kadar kendini.Rabbim yardımcın olsun.Keşke bi bilgim olsa da yardımcı olabilsem sana

Daha yaşın çok küçük illa ki olur.Biraz sabırlı ol.İlla ki vakti vardır olucaktır.İyi düşün

Ailemin eşimin ailesi nij durumu çok iyi vereceği para onları zerre etkileme z .Ama lafa gelince anne baba . önemli olan kan bağı değil .sevgi bağı herkesle ilişki mi keseceği m kotu günde yanımda olamayan kim olursa olsun istemem artık.Ya durumları iyi.annem e yalvardim bi altın ver dedim . borçla kredi çekip sana oderim dedim vermedi veeemem dedi.Habyastik altında ha bana verdi ben işimi gorechim ve borçla istedim ama vermedi simdi siz söyleyin bana ne yapayım ben ağlayinca da herkes deli sin diyor be yapayım

Olsun oda bi meslek sonuçtu hemde mesaisi fazla olan bi meslek.Sen 85 limisin mehlika.Mehlika bu arada yedi uyurlardan birinin ismi dimi
Tesekkur ederim evet. Musa zamanında ona uyan muslumanlarmi demek istedin? Bilmiyorum ki . kizim olursa adını Mehlika istiyorum ama bakalım esimde ahsen ismini çok istiyor.

Cnm gül bana profiline hamileligi ekle dedi sence?

ilk kraliçeyi kaçırma diyor ama hamileyim diyemiyorum ki bana akıl ver napayım. Birde bilmiyorum imzami yoksa profilmi olacak o dediği?

Cnm rahim tersliğini her doktor anlamıyor diye biliyorum sana doktormu dedi. Bunu öğrenmede çok iyi olmuş. Bazan banada sende de rahim tersligi olabilir mi diyorlar. Bende bilemiyorum
Evt canım iki doktora muayne oldum ikisi de öyle söyledi. Ama engel değilmiş. Hatta ikinci gittiğim doktor ki kendisi baya profesyoneldir işinde bu göz renginin farklı olması gibi fiziksel bir durum asla engel değil dedi.

Tesekkur ederim evet. Musa zamanında ona uyan muslumanlarmi demek istedin? Bilmiyorum ki . kizim olursa adını Mehlika istiyorum ama bakalım esimde ahsen ismini çok istiyor.
Bende 85liyim.Kehf suresinde geçiyo uyuyolar bi uyanıyolar ki 1000 yıl geçmiş.Yedi kişi bunlar o yüzden yedi uyurlar diyolar ben öyle biliyorum.Hatta bi köpekleri var kıtmir diye sırf onların peşinden gitti diye Allah ı köpeğide cennete almıştır.Normalde hayvanlar cennete giremez.Ayrıca iki isimde çok güzel.Rabbim ismiyle yaşatır inşallah

Canım daha yaşın 23 çok gençsin bu kadar acele etme Allah büyük,, bak burda ben ve diğer arkadaşlar yıllardır bekliyoruz bizde üzülüyoruz, bizde istiyoruz ama sabrediyoruz kendinide parçalasan herşey nasip kısmet,, biraz sakin ol sende bi işe gir çalış hem kafan dağılır hemde eşine destek olursun ayrıca herşeyin hayırlısını dile,, olsun olsun olsun tek amacın sadece hamile kalmak, farzetki kaldın düşük oldu yada daha kötü şeyler ,, oyüzden dua et hayırlısını dile isyan etme, strese girme bi pozitif ol lütfen canım yaa

Cnm ne kadar yipratiyorsun kendini . Biz özelde tup bebek yaptırınca kimse destek olmadi. Ve ev hanimiyim. Allaha şükür eşim çalışıyor ve eve çok geç geliyor. Allah'a çok dua et . Yaşında çok büyük değil. bak ben dokuz yıllık evliyim ve hiç bebeğim olmadı yasimda 31 dusun birde beni goz önüne al. Ama imtihan isyann etmemeliyiz . Anlıyorum çok zor günler geciriyorsun ama inan bende çok zor günler geçirdim. Ozeller çok para alıyor. Fakülteden çok memnunum sen fakülteye git mutlaka.

Kız pembe şu mrhlikayı hamiş olduğuna inandıramadım gitti.Doktor baya kesin demiş hamişsin diye inanmıyo bi türlü

Ashab-ı kefh yedi uyurlar tarsusda magarasını gezmiştim ayrıca çok etkilendiğim bi konudur bu

Ben hiç memnu n değilim evet oteller çok para alıyor lar ama aldığı para lar haram bnce . fakülte de uğraştır içi ya kafayı yicem ben keske ölsem kurtul sam

Pempepanter ve gül nasıl yapicam hamilelik profilini ya yardım edin yapın bir zahmet. Değer yukselmezse kaldırırız.ilk kraliçe elden gidecek yoksa

Kız pembe şu mrhlikayı hamiş olduğuna inandıramadım gitti.Doktor baya kesin demiş hamişsin diye inanmıyo bi türlü
Yorum yapamıyorum kuzumm yaa tahlil sonucu çok düşük normalde doktorun negatif demesi lazım ama diyorum belki vardır bi bildiği dur sende kızı hemen heveslendirme tamamen bi emin olalım öncelikle hayatım

Ne güzel şeyler anlattın cnm sağol. Demek sende 85 lisin :)) cnm tsk ederim evet iki isimde çok güzel mehlika ay yüzlüm demek:))

Pempepanter ve gül nasıl yapicam hamilelik profilini ya yardım edin yapın bir zahmet. Değer yukselmezse kaldırırız.ilk kraliçe elden gidecek yoksa
Canım onu kendin yapman gerekiyo bildiğim kadarıyla başkası yapamaz yukarda tarif ettim görmedin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…