Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Pempepanter ve gül nasıl yapicam hamilelik profilini ya yardım edin yapın bir zahmet. Değer yukselmezse kaldırırız.ilk kraliçe elden gidecek yoksa
Ayy onu bende bilmiyorum hiç hamile kalamadık ki anam sen merak etme kraliçeliği sana rezerve ettim ben :) kesin sonucunu bekliyorum inşallah hamişsindir kuzum yaaa

Napim peki bi akıl verin ne olur ya dayanmıyor um

Y yanliz72 canım bukadar stres hiç iyi degil hamilelik için öncelikle yani eşinle ilişkin nasıl bilmiyorum ama çocuk olmuyor diye niye boşanasanız herkes ister sonuçta olsun bak 8 yıldir çabalayan arkadaşımiz var bizlerle aranda 5 yaş var yaşında cok musait hem senin rahatsızligin cocuk olmasina engel degil ki pkolusun galiba demi bak bizim bi sıkıntımiz yok yine olmuyor akışına bırak biraz bizlerde düsunuyoruz burda birbirimizle konuşarak kafa dagıtıyoruz ama seninki çok fazla kendine zarar etrafındaki o insanlarıda hayatından çıkartamazsan bile görme muhattap olma bile

Ne güzel şeyler anlattın cnm sağol. Demek sende 85 lisin :)) cnm tsk ederim evet iki isimde çok güzel mehlika ay yüzlüm demek:))
Evet canım heralde yaş konusunda bizden büyük yok bu topikte.Mehlikanın anlamını bilmiyodum gerçekten güzelmiş anlamı

Napim peki bi akıl verin ne olur ya dayanmıyor um
Cnm özele gitme şuan önce fakültede haklarını dene. Evet fakültede işlemler uzun sürüyor. Bak biz ramazanın sonunda fakülteye başladık ve kac kez gittik geldik daha tüp bebek evraklarimiz bile tam değil . Bu esnada aşılama dendi. Ve ramazanin sonundan beri gidip gelmemize rağmen asilama kasımda oldum dusun artık.Bunada hamdu senalar olsun olmayabilirdi de. Bak beni goz önüne al. Herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Hayırlısı diyelim hepimiz için.. çok ümitli degilim.. 20 aydır istiyoruz çok fazla hayal kırıklığı yaşadım artık oluruna bıraktım.
Hayırlısı kuzum herşey kafada bitiyo takmamak gerekiyo stres yapmamak gerekiyo tabi ne derece uyguluyoruz oda ayrı bi konu ama inanıyorum ki hepimiz bir gün anne olucaz inşallah

Yorum yapamıyorum kuzumm yaa tahlil sonucu çok düşük normalde doktorun negatif demesi lazım ama diyorum belki vardır bi bildiği dur sende kızı hemen heveslendirme tamamen bi emin olalım öncelikle hayatım
Evet canım haklısın.Ama niyeyse kendim hamiş olduğumu öğrenmiş gibi sevindim o yüzden olsun diye çok istiyorum.9 yıl ne demek dile kolay.Rabbim yüzüne baksın bu sefer yüzü gülsün mehlikanın inşallah

İnşaallah hepimizin olsun canlar ya. Dua edin yükselsin su değer

Kesin pozitif sonucunu verince bende çok sevinicem bizede umut olur inşallah sevinci kursağında kalmaz işte ozaman çok üzülürüm ya

İnşaallah hepimizin olsun canlar ya. Dua edin yükselsin su değer
Ben inanıyorum yükselicek inşallah.Sende inan.Valla şu an bile içimden dua ediyorum.Burdan bize bebişini sağlıkla kucağına aldığın haberini verirsin inşallah en kısa zamanda

Kızkardeşimin yaşındasın pembe.Bi kızı var görmelisin zeytin boncuk gözlü.İnşallah senin de öyle bi kızın olur
Ben oğlan istiyorum tabi rabbim hayırlısıyls hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım önceliğimiz o,, gel gelelim en çok hangisi dersen erkek çocuklarını çok seviyorum

Ben oğlan istiyorum tabi rabbim hayırlısıyls hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım önceliğimiz o,, gel gelelim en çok hangisi dersen erkek çocuklarını çok seviyorum
Valla ne yalan söyliyim bende de o merak var.Niyeyse erkek annesi olmak bi farklı sanki kız annesi olmaktan.Ama tabi Rabbim en iyisini bilir

Neyse bugün çenem düştü galiba.Ben kaçar canlar.Yarın malum iş güç.Rabbime emanetsiniz hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…