- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.221
Ayy onu bende bilmiyorum hiç hamile kalamadık ki anamPempepanter ve gül nasıl yapicam hamilelik profilini ya yardım edin yapın bir zahmet. Değer yukselmezse kaldırırız.ilk kraliçe elden gidecek yoksa
Napim peki bi akıl verin ne olur ya dayanmıyor umCnm ne kadar yipratiyorsun kendini . Biz özelde tup bebek yaptırınca kimse destek olmadi. Ve ev hanimiyim. Allaha şükür eşim çalışıyor ve eve çok geç geliyor. Allah'a çok dua et . Yaşında çok büyük değil. bak ben dokuz yıllık evliyim ve hiç bebeğim olmadı yasimda 31 dusun birde beni goz önüne al. Ama imtihan isyann etmemeliyiz . Anlıyorum çok zor günler geciriyorsun ama inan bende çok zor günler geçirdim. Ozeller çok para alıyor. Fakülteden çok memnunum sen fakülteye git mutlaka.
Gormedim bakıyorum sayfalara hangi sayfada yazarmisin?. Sürekli mesajlar gelince göremedim ben ya:-(Canım onu kendin yapman gerekiyo bildiğim kadarıyla başkası yapamaz yukarda tarif ettim görmedin heralde
Ay cnm benim inşaallah ya öyle olurAyy onu bende bilmiyorum hiç hamile kalamadık ki anamsen merak etme kraliçeliği sana rezerve ettim ben :) kesin sonucunu bekliyorum inşallah hamişsindir kuzum yaaa
Evet canım heralde yaş konusunda bizden büyük yok bu topikte.Mehlikanın anlamını bilmiyodum gerçekten güzelmiş anlamıNe güzel şeyler anlattın cnm sağol. Demek sende 85 lisin :)) cnm tsk ederim evet iki isimde çok güzel mehlika ay yüzlüm demek:))
Cnm özele gitme şuan önce fakültede haklarını dene. Evet fakültede işlemler uzun sürüyor. Bak biz ramazanın sonunda fakülteye başladık ve kac kez gittik geldik daha tüp bebek evraklarimiz bile tam değil . Bu esnada aşılama dendi. Ve ramazanin sonundan beri gidip gelmemize rağmen asilama kasımda oldum dusun artık.Bunada hamdu senalar olsun olmayabilirdi de. Bak beni goz önüne al. Herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor maalesef.Napim peki bi akıl verin ne olur ya dayanmıyor um
Hayırlısı kuzum herşey kafada bitiyo takmamak gerekiyo stres yapmamak gerekiyo tabi ne derece uyguluyoruz oda ayrı bi konu ama inanıyorum ki hepimiz bir gün anne olucaz inşallahHayırlısı diyelim hepimiz için.. çok ümitli degilim.. 20 aydır istiyoruz çok fazla hayal kırıklığı yaşadım artık oluruna bıraktım.
Evet canım haklısın.Ama niyeyse kendim hamiş olduğumu öğrenmiş gibi sevindim o yüzden olsun diye çok istiyorum.9 yıl ne demek dile kolay.Rabbim yüzüne baksın bu sefer yüzü gülsün mehlikanın inşallahYorum yapamıyorum kuzumm yaa tahlil sonucu çok düşük normalde doktorun negatif demesi lazım ama diyorum belki vardır bi bildiği dur sende kızı hemen heveslendirme tamamen bi emin olalım öncelikle hayatım
Bende 87 liyim kızlarEvet canım heralde yaş konusunda bizden büyük yok bu topikte.Mehlikanın anlamını bilmiyodum gerçekten güzelmiş anlamı
İnşaallah hepimizin olsun canlar ya. Dua edin yükselsin su değerEvet canım haklısın.Ama niyeyse kendim hamiş olduğumu öğrenmiş gibi sevindim o yüzden olsun diye çok istiyorum.9 yıl ne demek dile kolay.Rabbim yüzüne baksın bu sefer yüzü gülsün mehlikanın inşallah
Çok tsk ederim cnm yaEvet canım haklısın.Ama niyeyse kendim hamiş olduğumu öğrenmiş gibi sevindim o yüzden olsun diye çok istiyorum.9 yıl ne demek dile kolay.Rabbim yüzüne baksın bu sefer yüzü gülsün mehlikanın inşallah
Kızkardeşimin yaşındasın pembe.Bi kızı var görmelisin zeytin boncuk gözlü.İnşallah senin de öyle bi kızın olurBende 87 liyim kızlar
Kesin pozitif sonucunu verince bende çok sevinicem bizede umut olur inşallah sevinci kursağında kalmaz işte ozaman çok üzülürüm yaEvet canım haklısın.Ama niyeyse kendim hamiş olduğumu öğrenmiş gibi sevindim o yüzden olsun diye çok istiyorum.9 yıl ne demek dile kolay.Rabbim yüzüne baksın bu sefer yüzü gülsün mehlikanın inşallah
Ben inanıyorum yükselicek inşallah.Sende inan.Valla şu an bile içimden dua ediyorum.Burdan bize bebişini sağlıkla kucağına aldığın haberini verirsin inşallah en kısa zamandaİnşaallah hepimizin olsun canlar ya. Dua edin yükselsin su değer
Ben oğlan istiyorumKızkardeşimin yaşındasın pembe.Bi kızı var görmelisin zeytin boncuk gözlü.İnşallah senin de öyle bi kızın olur
Aynen inşallah öyle bişey olmaz.Kesin pozitif sonucunu verince bende çok sevinicem bizede umut olur inşallah sevinci kursağında kalmaz işte ozaman çok üzülürüm ya
Valla ne yalan söyliyim bende de o merak var.Niyeyse erkek annesi olmak bi farklı sanki kız annesi olmaktan.Ama tabi Rabbim en iyisini bilirBen oğlan istiyorumtabi rabbim hayırlısıyls hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım önceliğimiz o,, gel gelelim en çok hangisi dersen erkek çocuklarını çok seviyorum
Tabi canım rabbim ne uygun görürse,, her zaman söylerim hayırlısı hayırlısı hayırlısı önemli olan oValla ne yalan söyliyim bende de o merak var.Niyeyse erkek annesi olmak bi farklı sanki kız annesi olmaktan.Ama tabi Rabbim en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?