Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Napim peki bi akıl verin ne olur ya dayanmıyor um
Canim evraklar cok zor deilki nufus cuzdani fotokopisi evlilik cuzdani fotokopisi bide aile toplum sagligi kagidi istiyolar bes yillik evliymissin esinde bayadir turkiyedeymis nufusa kaydi yokmu kacak mi gozukuyo anlamadimki ben sen baska hastanede maddiyattan olamazsan bile istersen gittigin hastanede bi cok kadin dogumcu var baska birine git yada hangi sehirdesin sen her ozel hastane ayni olmuyo canim ben ankarada ozelde oldugumda herseyimle ilaclarimla muayene ucretimle falan 800 liraya oldum iki ay once istersen bi fiyat arastirmasi yap paranin cikistigi bi yer bulursun belki

Kesin pozitif sonucunu verince bende çok sevinicem bizede umut olur inşallah sevinci kursağında kalmaz işte ozaman çok üzülürüm ya

İnşaallah sevincin kursağımda kalmaz :-(doktorun dediklerini aynen eşime dedim doğru düzgün supriz yapamadimda:-( eşim şok oldu ama oda inanmıyor daha. Kafayı yiycem. Pempepanter ve Fatma size çok uzun mesaj yazdım gormediniz sanırım epey tarrtismissiniz ya onla ilgiliydi.

Ben inanıyorum yükselicek inşallah.Sende inan.Valla şu an bile içimden dua ediyorum.Burdan bize bebişini sağlıkla kucağına aldığın haberini verirsin inşallah en kısa zamanda
Ay cnm inşaallah dediğin gibi olur inşaallah.

Ben oğlan istiyorum tabi rabbim hayırlısıyls hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım önceliğimiz o,, gel gelelim en çok hangisi dersen erkek çocuklarını çok seviyorum

Hadi maşallah. Canım bende kızları çok seviyorum hemde çok.

Valla ne yalan söyliyim bende de o merak var.Niyeyse erkek annesi olmak bi farklı sanki kız annesi olmaktan.Ama tabi Rabbim en iyisini bilir

Sende erkek istiyorsun oylemi. Maşallah. Bende kız hastası kızlar

Aklimiz fikrimiz cocuk valla baska hic bi konunun ustume bu kadar gitmioruzdur heralde bazen biseylere bakarken forumda 10 sene once insanlarin yazistigi konularda buluyorum kendimi diorumki bu insanlarda biz gibi cabalamis belki 10 yasina gelmistir cocuklari bizide on sene sonra birileri okur heralde ne yaptilarki derler bende oyle oluyo

Ben hiç memnu n değilim evet oteller çok para alıyor lar ama aldığı para lar haram bnce . fakülte de uğraştır içi ya kafayı yicem ben keske ölsem kurtul sam
Lütfen yapma böyle ya deme bir daha sakin. Dua et cnm hayirlisini iste lütfen inşaallah sende aşılama olacaksın Allah izin verirse.

Canım fatmayla atıştık da sonradan konuyu kapattık biraz fevri davrandı yanlış anlayıp abarttı, aslında ben kötü bişey yazmamıştım ama insanız işte gergindi sanırım o an ,,olur öyle şeyler,, okudum kuzum sen beni anlamışsın aynen öyle demek istedim işte,, ayyy keşke eşine söylemeseydin de testi 2-3 gün sonra tekrar yaptırsaydın ozaman akmı karamı belli olurdu ve sürprizin kralını yapardın kızz

Dayanamadım ki catlardim yoksa cnm. Zaten perşembe günü belli olacağını biliyor ama ben cuma dedim eşime. Perşembeye randevumda hazir. Ama eşim cuma biliyor ya müjde veremedimki uykum geldi opuyorum

Kızlar günaydın ben bugün test yaptım ve yine çizgi çıktı iğneden sonra 11. Gün bugün sizce daha gitmemiş midir acaba bir de midem çok kötü bulAnıyor progestan dan mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…