- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.261
Canım inş tabi çok ta umutlanmak istemiyorumYarın kan tahlilini bekleyelim inşaallah anlamıyorum ondan pek ben cnm ya.
Günaydın çok sağol tsk edrim ama yaşım o kadar da küçük değil benm ya bide size sorum.05.05 1993 doğumlu yum ben rapor çıkar mı banaY yanliz72 canım bukadar stres hiç iyi degil hamilelik için öncelikle yani eşinle ilişkin nasıl bilmiyorum ama çocuk olmuyor diye niye boşanasanız herkes ister sonuçta olsun bak 8 yıldir çabalayan arkadaşımiz var bizlerle aranda 5 yaş var yaşında cok musait hem senin rahatsızligin cocuk olmasina engel degil ki pkolusun galiba demi bak bizim bi sıkıntımiz yok yine olmuyor akışına bırak biraz bizlerde düsunuyoruz burda birbirimizle konuşarak kafa dagıtıyoruz ama seninki çok fazla kendine zarar etrafındaki o insanlarıda hayatından çıkartamazsan bile görme muhattap olma bile
Mrb ama bn klomen le tedavi gormuyirom iğne ile iğnelerin de fiyatı 850 hastahane de 1.200 alıyor bide yeşil kartlı olduğum için 150 muayene parasıCanim evraklar cok zor deilki nufus cuzdani fotokopisi evlilik cuzdani fotokopisi bide aile toplum sagligi kagidi istiyolar bes yillik evliymissin esinde bayadir turkiyedeymis nufusa kaydi yokmu kacak mi gozukuyo anlamadimki ben sen baska hastanede maddiyattan olamazsan bile istersen gittigin hastanede bi cok kadin dogumcu var baska birine git yada hangi sehirdesin sen her ozel hastane ayni olmuyo canim ben ankarada ozelde oldugumda herseyimle ilaclarimla muayene ucretimle falan 800 liraya oldum iki ay once istersen bi fiyat arastirmasi yap paranin cikistigi bi yer bulursun belki
Verilen kâğıtta fotoğraf hormon tahlili ultrason tahlili eşimin sperm tahlili smear tetsu bunları da yapmam gerekiyorMrb ama bn klomen le tedavi gormuyirom iğne ile iğnelerin de fiyatı 850 hastahane de 1.200 alıyor bide yeşil kartlı olduğum için 150 muayene parası
Canim bastan soylemistim ama tam takip etmedigin icin kacordin heralde tabiki bilgim dahilinde olan herseyde yardimci olurum ne demek zaten doktorunlada hep ic ice oldugum icin onuda kafama ne takilsa burda farkli bisey duysam surekli bunaltiyorum saolsun acayip yardimciKız minik niye baştan söylemiyosun hemşire olduğunu.Danışmanlık yap bize.Kafamıza takılanları sana soralım.
Amin canim zor meslek bizimki insanlar magdur ama bazen cozum bulunamiyor iste icindede benim oldugum gibi Allah kimseyi hastanelere dusurmesinNe güzel:)))) Allah muvaffak etsin.
Canim yanlis bilmiosam rapor icin yasinin 24 olmasi gerekio.ama sana sunu soyleyebilirim arakadasin sana daha yasin kucuk derken daha onunde erken bile hamile kalabilecegin yaslarin var senin icin gec deil ewet belki evlilik yilina gore uzun zamandir anne olamaman belki seni yipratiyordur ama Allahtan yasin uzunca yillara elverisli biraz bence rahat ol aklimdan deli fikirleri at akisina birak zaten maddiyat olarak ozelde olamiyomussun 24 yasina girmenede az kalmis azcik daha sabret dogal dene belki olucak sakin oldugunda doktorumda muhtemelen yasin tutmadigi icin sana asilama yapamam dedigini dusunuyorum artik universite hastanelerinde ozel gibi parayla yapilamiyo bu tarz islemler yani bi cogunda oyle bide kendini asilamayla olacakmis gibi sartlama bak bizimde hic bir sorunumuz yok iki asilamada olmadi ama bizim yas gittigi icin boyle dur duraksiz tedavi oluyoruz senin yasinda olsam belki daha rahat olurdum umarim kendimi ofade edebilmisimdirGünaydın çok sağol tsk edrim ama yaşım o kadar da küçük değil benm ya bide size sorum.05.05 1993 doğumlu yum ben rapor çıkar mı bana
Evet çok iyi anladım ama şartlarda 23 yaşına basmissan 24 yaşından gün alduysan dr olur dedi evraklar istedi topla getir dedi onaylan maşı 15 günü bulur dediCanim yanlis bilmiosam rapor icin yasinin 24 olmasi gerekio.ama sana sunu soyleyebilirim arakadasin sana daha yasin kucuk derken daha onunde erken bile hamile kalabilecegin yaslarin var senin icin gec deil ewet belki evlilik yilina gore uzun zamandir anne olamaman belki seni yipratiyordur ama Allahtan yasin uzunca yillara elverisli biraz bence rahat ol aklimdan deli fikirleri at akisina birak zaten maddiyat olarak ozelde olamiyomussun 24 yasina girmenede az kalmis azcik daha sabret dogal dene belki olucak sakin oldugunda doktorumda muhtemelen yasin tutmadigi icin sana asilama yapamam dedigini dusunuyorum artik universite hastanelerinde ozel gibi parayla yapilamiyo bu tarz islemler yani bi cogunda oyle bide kendini asilamayla olacakmis gibi sartlama bak bizimde hic bir sorunumuz yok iki asilamada olmadi ama bizim yas gittigi icin boyle dur duraksiz tedavi oluyoruz senin yasinda olsam belki daha rahat olurdum umarim kendimi ofade edebilmisimdir
Şimdi internet ten baktım 23 ten küçük olmamasi gerekir diyor bn 22 değil 23 eher çıkar tmaz larsa şikayet edeceğimTamam canim o zaman tek skintin senin onlari halletmen hallet ve gelecek ayki adetinde guzelce asilamani yaptir alti ustu bir ay daha sabretcen ins gonlune gore olur sen biran once evraklarinda ne skimti yasyabilirsin esinin durumundan kaynakli engel cikarmi onlara yonel cikar yol bulmaya calis derim er yada gec olursun asilamani hic stres yapma asilama oldu bitti hemen cocuk olmuyoki oda bi surec herkes aylardir yillardir ugrasio asilamanin sansida %17-18 canim
Üroloji istedi ler eşim için ama orda çok sıra var özel Hasta ha nede yaptır sak olur muŞimdi internet ten baktım 23 ten küçük olmamasi gerekir diyor bn 22 değil 23 eher çıkar tmaz larsa şikayet edeceğim
Ben ancak smear testi onları hallede bilirim eşimin uzun sürer özel hastahane de kabul eder ler mi acaba bilgi verir misiniz bu ay evraklar bitsin artık yaÜroloji istedi ler eşim için ama orda çok sıra var özel Hasta ha nede yaptır sak olur mu
Canim esininki zor deilki seninkinden kolay uzun falan surmez randevuyu alin esine onunki bir gunluk isterse iki haftaya versinler randevuyu ayni gun halleder muayeneye gircek ayni gun en az uc gunluk cinsel perhizle gitsin ama muayeneye ogunde sperm testini verir ayni gun aksama sonucunu alirsiniz.bosuna ozele para vermeyin smear testin sadece 15 gunde cikar sen verdigindeBen ancak smear testi onları hallede bilirim eşimin uzun sürer özel hastahane de kabul eder ler mi acaba bilgi verir misiniz bu ay evraklar bitsin artık ya
Canım regli zamni goguslerinde hassasiyt oluyor mu yoksa simdi mi sadece bu farklılık yani benim.dikkatimj cecekcek bi midem.bulantim olmadi bas donmesi uyku hali vs oldu ama bilmiyorum herkeste farkli etki gostermiyorsa insallah canım ya hamiş haberlerini alirizKızlar günaydın ben bugün test yaptım ve yine çizgi çıktı iğneden sonra 11. Gün bugün sizce daha gitmemiş midir acaba bir de midem çok kötü bulAnıyor progestan dan mi acaba
Yok.canim fatmanın cuma gunu 12Yarın kan tahlilini bekleyelim inşaallah anlamıyorum ondan pek ben cnm ya.
Cikar canım niye cıkmasın bizlere gore kucük genc evlenmışsin maşallah ondan simdi bak sen oluruna birak azcik gec olsun güç olmasın pkolular icin dogal seyler var yazanlar çok oluyor bitkilerden vs o boslukta onlari degerlendir okadr acele ediyosan bak biz aşılama olduk tutmadı illa olcak diye birseyde yok kendini buladar hırpalamaGünaydın çok sağol tsk edrim ama yaşım o kadar da küçük değil benm ya bide size sorum.05.05 1993 doğumlu yum ben rapor çıkar mı bana
İki yıldır Klomen veriyor lar bıktım artık gına geldi . vallaha ya lütfen bi bakar mısınız yaş tutuyor mu ya lütfenCikar canım niye cıkmasın bizlere gore kucük genc evlenmışsin maşallah ondan simdi bak sen oluruna birak azcik gec olsun güç olmasın pkolular icin dogal seyler var yazanlar çok oluyor bitkilerden vs o boslukta onlari degerlendir okadr acele ediyosan bak biz aşılama olduk tutmadı illa olcak diye birseyde yok kendini buladar hırpalama
23 ten büyük olması gerek diyor ben 23 ay 5 ay geçmiş şartlara uygun mu yum lütfen ya keisn bilgi istiyorum .daha diğer evraklar var toplamam gerekecek en azından o kadar ugrasacam degsin bide ben aşılama için rapor çıkar ti yorum tüp bebej için değilİki yıldır Klomen veriyor lar bıktım artık gına geldi . vallaha ya lütfen bi bakar mısınız yaş tutuyor mu ya lütfen
Şimdi arayim mi randev u için peki şimdi .birde lütfen yaş tutuyor mu.eger tutmaz sa o kadar evrak topla mi yayım eşim yabancı uyruklu olduğu için Ankara ya gidicek işinden olacak akması iki günü bulur Ankara da uzak otel de kalacak mecbri birde drum dedi ki 24 gün almissan olur dedi .24 gün almış miyim.23 yaş 5 ay geçmişCanim esininki zor deilki seninkinden kolay uzun falan surmez randevuyu alin esine onunki bir gunluk isterse iki haftaya versinler randevuyu ayni gun halleder muayeneye gircek ayni gun en az uc gunluk cinsel perhizle gitsin ama muayeneye ogunde sperm testini verir ayni gun aksama sonucunu alirsiniz.bosuna ozele para vermeyin smear testin sadece 15 gunde cikar sen verdiginde
Birde özel hastahane de yaptır sak olur mu yoksa aşılama yapılan hastahane de mi yaptır ma mız lazimŞimdi arayim mi randev u için peki şimdi .birde lütfen yaş tutuyor mu.eger tutmaz sa o kadar evrak topla mi yayım eşim yabancı uyruklu olduğu için Ankara ya gidicek işinden olacak akması iki günü bulur Ankara da uzak otel de kalacak mecbri birde drum dedi ki 24 gün almissan olur dedi .24 gün almış miyim.23 yaş 5 ay geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?