Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Merhabalar bayanlar 27 kasım benimde aşılamam yapıldı size bi sorum olacak kasıklarda yanma hissediyorum sizdede oldumu

İnşaallah tutar . çuval çuval sogan kurleri yaptım civan percemi hayır tohumu aslan pençesi incir daha ne ne yapayım

Kızlarrr benimde rahim filmi çekildi çok şükür tüpler açık
adetle birlikte ilaca başlayacağım.
Fakülte uzak diye özel hastanede yaptırayım dedim ordaki doktor beni bir sinir etti ki anlatamam size. Sonuçları gösterdim burun kıvırdı ne aşılaması ben sana yer söyleyeceğim git orda tüp bebek yaptır dedi.
Fakülteye devam edeceğim yani ama sinirlerim laçka oldu.
Size eşimin testis kanseri durumunu anlatmıştım zaten özeldeki doktordan sonra eşimin morali çok bozuldu fenalardayım

Cnm orda ysan bi şey yazar mısın

Cnm benim gebelik varsa kraliçelik banami O zaman nasıl yapicam bana tarif edersin demi? Gul yazmış anlatmis ama göremedim. Şimdi takti demeyin kraliçeye. Ama kralice hamilesi ne güzel oyle ya bayıldım ben
Hahahhha taktı demeyin diyosun da takmışsın kuzum inşallah kuzum sen güzel haberi ver takvimini yaparız öğrenerim senin için merak etme müstakbel kraliçe

İki yıldır Klomen veriyor lar bıktım artık gına geldi . vallaha ya lütfen bi bakar mısınız yaş tutuyor mu ya lütfen
Canım 23 olman icin 6 ay gecmis olmasi gerekiyo galiba 5 mayıs dogumlusun zaten oda dolmuş oluyor alabilirsin rapor doktora gittiginde konuşsaydin keske sonuclari gostermeye ne zamn gtceksin

Canım 23 olman icin 6 ay gecmis olmasi gerekiyo galiba 5 mayıs dogumlusun zaten oda dolmuş oluyor alabilirsin rapor doktora gittiginde konuşsaydin keske sonuclari gostermeye ne zamn gtceksin
Sordum 24 yarısından gün almissan olur dedi.5 ay önce de aramış tim o zaman 22 yaşında ydim . tüp bebej bölümü nu aradım 23 yaşına başarsa n verir Ler dedi bana

Sordum 24 yarısından gün almissan olur dedi.5 ay önce de aramış tim o zaman 22 yaşında ydim . tüp bebej bölümü nu aradım 23 yaşına başarsa n verir Ler dedi bana
Tüp bebek bölümü 22 yaşını doldur 23 başarsa n olur dedi Ama şimdi de bazı arkadaşlar olmaz diyor bn de anlamadım ya

Canım benim eşıminde harekette biraz yavs normal yolla olabilcek seviyede ama vitamin vermislerdi benim doktorumds burun kıvirdi eşime dedim heralde senin doktor soylemedi kotu burda bi doktor var tup bebek bulurm adini istersen sonuclari yaziyosun cvp veriyor o gayet norml dedi suan baska doktordayim oda norml dedi boşver uzme kendini ama dedigim doktora sonuclarini yaz anlat bi o ne diycek ona göre yolunuzu çizersiniz

Bende yaptim devm etmedim disarda oldugumda falan unuttum kaldi zaten erken baslamak gerekiyodu ben sonradan girdum ama okuduysan baya faydasini goren var
Anladım cnm bn şimdi adetli iken civan percemi hayıt tohumu aslan pençesi içiyor um.Adet bittikten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum bnde iltihap var aşılama da sorun çıkmasın diye

Adını bulursan sevinirim valla canım ya bizim ürolog normal yolla bile olur ama uğraşmayın dedi kadın dogumcu aşılamada hem fikir ama bu özeldeki doktor resmen burun kıvırdı. Eşim üzüldü ben sinir oldum. Ya sabır geçicek inşallah bugünler

Anladım cnm bn şimdi adetli iken civan percemi hayıt tohumu aslan pençesi içiyor um.Adet bittikten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum bnde iltihap var aşılama da sorun çıkmasın diye
Cnm şimdi ay gün olarak yaşımı hesap ladım .23 yil 6 ay olmuş .yani şimdi 24 yasimdan gün almaya başlamış miym

Canım bülent tıraş soru sorulan alanlar var ona cevap veriyor mutlaka degerlerini tek tek yaz eşinin canım.bakalim ne dieyecek

Kızlar orda misniz rapor için 24 yasindna gün almam gerek .şuan 23 yıl 6 ay .ben hiç anlamak bu yaş hesaplama si ınter nette n ayrıntılı şekilde öğrendim.Simdi bn 24 yaisnsan gün almış oluyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…