- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.281
İnşaallah tutar . çuval çuval sogan kurleri yaptım civan percemi hayır tohumu aslan pençesi incir daha ne ne yapayımCikar canım niye cıkmasın bizlere gore kucük genc evlenmışsin maşallah ondan simdi bak sen oluruna birak azcik gec olsun güç olmasın pkolular icin dogal seyler var yazanlar çok oluyor bitkilerden vs o boslukta onlari degerlendir okadr acele ediyosan bak biz aşılama olduk tutmadı illa olcak diye birseyde yok kendini buladar hırpalama
Cnm orda ysan bi şey yazar mısınCikar canım niye cıkmasın bizlere gore kucük genc evlenmışsin maşallah ondan simdi bak sen oluruna birak azcik gec olsun güç olmasın pkolular icin dogal seyler var yazanlar çok oluyor bitkilerden vs o boslukta onlari degerlendir okadr acele ediyosan bak biz aşılama olduk tutmadı illa olcak diye birseyde yok kendini buladar hırpalama
Hahahhha taktı demeyin diyosun da takmışsın kuzumCnm benim gebelik varsa kraliçelik banamiO zaman nasıl yapicam bana tarif edersin demi? Gul yazmış anlatmis ama göremedim. Şimdi takti demeyin kraliçeye. Ama kralice hamilesi ne güzel oyle ya bayıldım ben
Canım 23 olman icin 6 ay gecmis olmasi gerekiyo galiba 5 mayıs dogumlusun zaten oda dolmuş oluyor alabilirsin rapor doktora gittiginde konuşsaydin keske sonuclari gostermeye ne zamn gtceksinİki yıldır Klomen veriyor lar bıktım artık gına geldi . vallaha ya lütfen bi bakar mısınız yaş tutuyor mu ya lütfen
Bal tarçın çörek otu karısımi yapanlar var burda yaz cikar bi onu araştrİnşaallah tutar . çuval çuval sogan kurleri yaptım civan percemi hayır tohumu aslan pençesi incir daha ne ne yapayım
Sordum 24 yarısından gün almissan olur dedi.5 ay önce de aramış tim o zaman 22 yaşında ydim . tüp bebej bölümü nu aradım 23 yaşına başarsa n verir Ler dedi banaCanım 23 olman icin 6 ay gecmis olmasi gerekiyo galiba 5 mayıs dogumlusun zaten oda dolmuş oluyor alabilirsin rapor doktora gittiginde konuşsaydin keske sonuclari gostermeye ne zamn gtceksin
Tüp bebek bölümü 22 yaşını doldur 23 başarsa n olur dedi Ama şimdi de bazı arkadaşlar olmaz diyor bn de anlamadım yaSordum 24 yarısından gün almissan olur dedi.5 ay önce de aramış tim o zaman 22 yaşında ydim . tüp bebej bölümü nu aradım 23 yaşına başarsa n verir Ler dedi bana
Yaptım onu ama yeme dim onu cnm ya çöpe gittiBal tarçın çörek otu karısımi yapanlar var burda yaz cikar bi onu araştr
Canım benim eşıminde harekette biraz yavs normal yolla olabilcek seviyede ama vitamin vermislerdi benim doktorumds burun kıvirdi eşime dedim heralde senin doktor soylemedi kotu burda bi doktor var tup bebek bulurm adini istersen sonuclari yaziyosun cvp veriyor o gayet norml dedi suan baska doktordayim oda norml dedi boşver uzme kendini ama dedigim doktora sonuclarini yaz anlat bi o ne diycek ona göre yolunuzu çizersinizKızlarrr benimde rahim filmi çekildi çok şükür tüpler açık
adetle birlikte ilaca başlayacağım.
Fakülte uzak diye özel hastanede yaptırayım dedim ordaki doktor beni bir sinir etti ki anlatamam size. Sonuçları gösterdim burun kıvırdı ne aşılaması ben sana yer söyleyeceğim git orda tüp bebek yaptır dedi.
Fakülteye devam edeceğim yani ama sinirlerim laçka oldu.
Size eşimin testis kanseri durumunu anlatmıştım zaten özeldeki doktordan sonra eşimin morali çok bozuldu fenalardayım
Bende yaptim devm etmedim disarda oldugumda falan unuttum kaldi zaten erken baslamak gerekiyodu ben sonradan girdum ama okuduysan baya faydasini goren varYaptım onu ama yeme dim onu cnm ya çöpe gitti
Anladım cnm bn şimdi adetli iken civan percemi hayıt tohumu aslan pençesi içiyor um.Adet bittikten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum bnde iltihap var aşılama da sorun çıkmasın diyeBende yaptim devm etmedim disarda oldugumda falan unuttum kaldi zaten erken baslamak gerekiyodu ben sonradan girdum ama okuduysan baya faydasini goren var
Canım benim eşıminde harekette biraz yavs normal yolla olabilcek seviyede ama vitamin vermislerdi benim doktorumds burun kıvirdi eşime dedim heralde senin doktor soylemedi kotu burda bi doktor var tup bebek bulurm adini istersen sonuclari yaziyosun cvp veriyor o gayet norml dedi suan baska doktordayim oda norml dedi boşver uzme kendini ama dedigim doktora sonuclarini yaz anlat bi o ne diycek ona göre yolunuzu çizersiniz
Cnm şimdi ay gün olarak yaşımı hesap ladım .23 yil 6 ay olmuş .yani şimdi 24 yasimdan gün almaya başlamış miymAnladım cnm bn şimdi adetli iken civan percemi hayıt tohumu aslan pençesi içiyor um.Adet bittikten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum bnde iltihap var aşılama da sorun çıkmasın diye
Canım bülent tıraş soru sorulan alanlar var ona cevap veriyor mutlaka degerlerini tek tek yaz eşinin canım.bakalim ne dieyecekAdını bulursan sevinirim valla canım ya bizim ürolog normal yolla bile olur ama uğraşmayın dedi kadın dogumcu aşılamada hem fikir ama bu özeldeki doktor resmen burun kıvırdı. Eşim üzüldü ben sinir oldum. Ya sabır geçicek inşallah bugünler
Cnm acil cvp yaz da gidip evrakları alaçam nüfus müdürlüğü ndenCnm şimdi ay gün olarak yaşımı hesap ladım .23 yil 6 ay olmuş .yani şimdi 24 yasimdan gün almaya başlamış miym
Asi kız çok rahatsız ediyorum seni farkında yim cnm hakkını helal et lütfenCnm acil cvp yaz da gidip evrakları alaçam nüfus müdürlüğü nden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?