Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Cnm şimdi ay gün olarak yaşımı hesap ladım .23 yil 6 ay olmuş .yani şimdi 24 yasimdan gün almaya başlamış miym
Hayir canim 24 yasindan gun almiyosun daha seneye girceksin 23 yasindasin suan ama.aşılama raporunda zaten 23 yasınds olman yetrli

Canım adet öncesi evet göğüs hassasiyetim oluyordu ama çok fazla değil ya ilaçlar yapıyor herAlde öyle düşünüyorum ben bugün test yaptım tabi daha tam kurumadı da çok silik çıkmış 11. Gün bile iğnenin etkisi devam ediyor çok ilginç ne iğneymiş

Eklentiler

• IMG_0964.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
Canım bu ay olmazsa diğer ay alır aşılamaya neden bu kadar karamsara bağladın bizlerde bekliyoruz illa ki bazen bir ay iki ay benim bu ay yumurtam geç olgunlaştı doktor hatta demişti ki bana cumaya kadar da büyümezse seni bu ay dinlendiririZ demişti buraya da yazmıştım oku istersen yani her şeyin hayırlısı sen hemen umutsuzluğa kapılmışsın ki hiç aşılama olmadın ben napim bu ikinci aşılamam belki de tutmadı kendimi mi öldürüyüm her şeyin başı sağlık bu da tutmazsa üçüncüye geçerim o da olmazsa tüp bebek artık tıp çok ilerledi

Evet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari

Evet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari
Bir hafta erken mi çatlıyor yumurta ama benim ki geç çatladı canım ya demiştim ya hayırlısı canım her şeyin olmazsa da arkadaşlara örnek olur kaç güne kadar devam ediyor iğnenin etkisi diye

Bir de canım resme dikkatli baktıysan tam kurumadan çektim idrar damlattığımız yer kurumadan çünkü idrar iyice süzülünce daha da koyulaşıyor ya inş öyle olur

Canım şimdi baktım biraz daha koyulaşmış sanki ama daha tam yine kurumamış çok geç süzülüyor sence bir diğer resimle arasında fark var mı

Eklentiler

• IMG_0965.webp
    7 KB · Görüntüleme: 50
Belki de aynıdır ben farklı görmeye çalıştığımdan bile olabilir ama. Var ya eğer iğnenin etkisi ise affedrsin yuh yani bu kadar gün ne bu ya şu hormona bak bir de ben bir doktora sorduğumda bile 8 gün demiştı

Hamile sin cnm tebrik ederim

selam kızlar bende 23 kasımda aşılama yaptırdım 2. denemem birincide tutmadı hiç. 7. gündeyim ve acayip derecede kasık ağrım var kramp gibi batma gibi. kasık ağrısı öbür seferde olmuştu ama adet sancısı gibi bi de ağırlık gibi. şimdi hem ağırlık var hemde batma iki gündür beni zorluyo.ve çok fazla göğüs ağrısı var. yaşayan var mı bu durumlar. ya da bilgisi olan var mı.

Hayir canim 24 yasindan gun almiyosun daha seneye girceksin 23 yasindasin suan ama.aşılama raporunda zaten 23 yasınds olman yetrli
Ama 23 yıl 6 ay yani. 6 Ay sonra 24 olacam ondan sonra 25 gün alıyorum canı. M rapor için 23 yıl 6 ay gecmis durumum yani 23 buçuk yasında yım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…