- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.301
Cnm bnde ultrason a giridm küçük sonuç verdi ler bnm de bilgim yokKızlar ultrasonda kaç yumurta olduğu nasıl anlaşılır
Hayir canim 24 yasindan gun almiyosun daha seneye girceksin 23 yasindasin suan ama.aşılama raporunda zaten 23 yasınds olman yetrliCnm şimdi ay gün olarak yaşımı hesap ladım .23 yil 6 ay olmuş .yani şimdi 24 yasimdan gün almaya başlamış miym
Helal olsun canım sen yetr ki biraz daha rahat olAsi kız çok rahatsız ediyorum seni farkında yim cnm hakkını helal et lütfen
Valla doktor bakarken soyluyor canim.zaten sonuclarindan mi bakiyosun sen degerlerini yaz belki anlayan vardirKızlar ultrasonda kaç yumurta olduğu nasıl anlaşılır
Canım adet öncesi evet göğüs hassasiyetim oluyordu ama çok fazla değil ya ilaçlar yapıyor herAlde öyle düşünüyorum ben bugün test yaptım tabi daha tam kurumadı da çok silik çıkmış 11. Gün bile iğnenin etkisi devam ediyor çok ilginç ne iğneymişCanım regli zamni goguslerinde hassasiyt oluyor mu yoksa simdi mi sadece bu farklılık yani benim.dikkatimj cecekcek bi midem.bulantim olmadi bas donmesi uyku hali vs oldu ama bilmiyorum herkeste farkli etki gostermiyorsa insallah canım ya hamiş haberlerini aliriz
Canım bu ay olmazsa diğer ay alır aşılamaya neden bu kadar karamsara bağladın bizlerde bekliyoruz illa ki bazen bir ay iki ay benim bu ay yumurtam geç olgunlaştı doktor hatta demişti ki bana cumaya kadar da büyümezse seni bu ay dinlendiririZ demişti buraya da yazmıştım oku istersen yani her şeyin hayırlısı sen hemen umutsuzluğa kapılmışsın ki hiç aşılama olmadın ben napim bu ikinci aşılamam belki de tutmadı kendimi mi öldürüyüm her şeyin başı sağlık bu da tutmazsa üçüncüye geçerim o da olmazsa tüp bebek artık tıp çok ilerlediDrun bana dediği bu tahlili leri getir karae veririz dedi ama bugün hemen seni aşılamaya alamam dedi bana ama bn cok kötüyüm yok bnm kismetim de anne olmak su para her kapıyı açıyor muş sindi öğrendim .ağlamaktan harap oldum çocuk olmazsa bosan cm ama eşimi çok seviyorum nasıl bırak cm onuda bilmiyor um .ölmek istiyorum
Evet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlariCanım adet öncesi evet göğüs hassasiyetim oluyordu ama çok fazla değil ya ilaçlar yapıyor herAlde öyle düşünüyorum ben bugün test yaptım tabi daha tam kurumadı da çok silik çıkmış 11. Gün bile iğnenin etkisi devam ediyor çok ilginç ne iğneymiş
Bir hafta erken mi çatlıyor yumurta ama benim ki geç çatladı canım ya demiştim ya hayırlısı canım her şeyin olmazsa da arkadaşlara örnek olur kaç güne kadar devam ediyor iğnenin etkisi diyeEvet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari
Bir de canım resme dikkatli baktıysan tam kurumadan çektim idrar damlattığımız yer kurumadan çünkü idrar iyice süzülünce daha da koyulaşıyor ya inş öyle olurEvet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari
Canım şimdi baktım biraz daha koyulaşmış sanki ama daha tam yine kurumamış çok geç süzülüyor sence bir diğer resimle arasında fark var mıEvet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari
Canım bülent tıraş soru sorulan alanlar var ona cevap veriyor mutlaka degerlerini tek tek yaz eşinin canım.bakalim ne dieyecek
Doktora gittim kontrole yumurtamın ikiside çatlamış inşallah tutar bu ay doğal yolla canım yaaİnşaallah pempepanterim benim. Cnm sende güzel haberler ile gel inşaallah. Hsdi ben çıkar artık . Ellerim çok acısı yazmaktan.
Kuzum benim iki yumurtamda çatlamış bugün gittim kontrole :)Valla doktor bakarken soyluyor canim.zaten sonuclarindan mi bakiyosun sen degerlerini yaz belki anlayan vardir
Belki de aynıdır ben farklı görmeye çalıştığımdan bile olabilir ama. Var ya eğer iğnenin etkisi ise affedrsin yuh yani bu kadar gün ne bu ya şu hormona bak bir de ben bir doktora sorduğumda bile 8 gün demiştıEvet canim var silik cizgi valla etkiliyordur canim ya cunku normal catlamaso gereken zamndan 1 hafta falan belki daha fazla erken catliyo dusun yani insllah ama sen bebisin yuzunden goruyorsundur bunlari
Evet canim birsz daha koyulasmisCanım şimdi baktım biraz daha koyulaşmış sanki ama daha tam yine kurumamış çok geç süzülüyor sence bir diğer resimle arasında fark var mı
Hamile sin cnm tebrik ederimCanım adet öncesi evet göğüs hassasiyetim oluyordu ama çok fazla değil ya ilaçlar yapıyor herAlde öyle düşünüyorum ben bugün test yaptım tabi daha tam kurumadı da çok silik çıkmış 11. Gün bile iğnenin etkisi devam ediyor çok ilginç ne iğneymiş
Yok canım daha kalın gozukuyor zaten sankiBelki de aynıdır ben farklı görmeye çalıştığımdan bile olabilir ama. Var ya eğer iğnenin etkisi ise affedrsin yuh yani bu kadar gün ne bu ya şu hormona bak bir de ben bir doktora sorduğumda bile 8 gün demiştı
Yok canım heyecan yapma benim iğneden sonraki 11. Günüm iğnenin etkisi olabilir ben kontrol amaçlı yapıyorum yani kaç günde geçecek iğnenin etkisi diyeHamile sin cnm tebrik ederim
Ama 23 yıl 6 ay yani. 6 Ay sonra 24 olacam ondan sonra 25 gün alıyorum canı. M rapor için 23 yıl 6 ay gecmis durumum yani 23 buçuk yasında yım yaHayir canim 24 yasindan gun almiyosun daha seneye girceksin 23 yasindasin suan ama.aşılama raporunda zaten 23 yasınds olman yetrli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?