Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Yok canım heyecan yapma benim iğneden sonraki 11. Günüm iğnenin etkisi olabilir ben kontrol amaçlı yapıyorum yani kaç günde geçecek iğnenin etkisi diye
hayur bnce hamile iş içime öyle doğdu kız tu tu tu maşallahnazar değmez inşallah . darısı da tük isteyenlerin başına amin amin amin

Canım o bende de ve hala da devam ediyor progestan kullanıyor musun

Sevin kız diğer foto da daha belirgin çizdi şimdi yakınlaştırdı m baktım daha koyu olmuş git kanda tahlili yaptır ama hamiş sin bnce
Canım bu da tam kurumuş hali sence bu daha da mı koyulaşmış yoksa bir önceki ile aynı mı

Eklentiler

• IMG_0966.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
Canım inş kurudukça da daha da koyulaşıyor sanki ama canım bir de iğnenin etkisi de daha devam ediyor olabilir o yüzden ben bir kaç gün daha bekleyeceğim
Tamam bekle cnm ama benim içime öyle doğdu iğnenin neden etkisi oluyor.Benik ilk gebelikte. Folik asit kullaidm bi ay sonra gebe yim dedim içime öyle doğdu .Annan de test yapma dedi.Ogubde baş ağrısı vardı .ilaç kullanan mam gerekiyor du.İlaci alamadım hamile isem belki bebeğe zarar veririm dedim.Annem de kızım yapma etme izme kendini falan dedi dinleme dik gidip aldım baktım kopkoyu çift çizgi .Annem de dediki kizim ilaçtan dır .yok dedim anne hamile yim direk hastane ye bur buçuk aylık hamile idim.adetler düzensiz olduğu için hamile olduğu mu bur buçuk ay sonra öğrendim .tabi kurtaj oldum .Ama ben ilaç etjisi falan inanmıyorum ya

Canım testi falan bir yana bıraktı m anne olan hissediyor inan cnm şuan hisselerin ne diyor sa doğru dur

CNım bende grip oldum yine de ilaç almadım belki vardır diye sana da geçmiş olsun canım inş bir daha tAdarsın o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…