- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.321
Tamam canım cevabın için tşk ederim hayırlısı artıkYok canım daha kalın gozukuyor zaten sanki
Ayy iyiyi hadi canim ya insallah bebis haberlerinide aliliz boyle bu ay artik hamislerle dolsum topik :)Kuzum benim iki yumurtamda çatlamış bugün gittim kontrole :)
Yok canım heyecan yapma benim iğneden sonraki 11. Günüm iğnenin etkisi olabilir ben kontrol amaçlı yapıyorum yani kaç günde geçecek iğnenin etkisi diye
Canım o bende de ve hala da devam ediyor progestan kullanıyor musunselam kızlar bende 23 kasımda aşılama yaptırdım 2. denemem birincide tutmadı hiç. 7. gündeyim ve acayip derecede kasık ağrım var kramp gibi batma gibi. kasık ağrısı öbür seferde olmuştu ama adet sancısı gibi bi de ağırlık gibi. şimdi hem ağırlık var hemde batma iki gündür beni zorluyo.ve çok fazla göğüs ağrısı var. yaşayan var mı bu durumlar. ya da bilgisi olan var mı.
Canım inş öyledir de ben tam emin olmadan sevinemiyorumhayur bnce hamile iş içime öyle doğdu kız tu tu tu maşallah nazar değmez inşallah . darısı da tük isteyenlerin başına amin amin amin
Demi canım ard ardına olsun herkes hamileyim diye haber versin inşAyy iyiyi hadi canim ya insallah bebis haberlerinide aliliz boyle bu ay artik hamislerle dolsum topik :)
Sevin kız diğer foto da daha belirgin çizdi şimdi yakınlaştırdı m baktım daha koyu olmuş git kanda tahlili yaptır ama hamiş sin bnceCanım inş öyledir de ben tam emin olmadan sevinemiyorum
Canım bu da tam kurumuş hali sence bu daha da mı koyulaşmış yoksa bir önceki ile aynı mıSevin kız diğer foto da daha belirgin çizdi şimdi yakınlaştırdı m baktım daha koyu olmuş git kanda tahlili yaptır ama hamiş sin bnce
Bu dahA köyü cnmCanım bu da tam kurumuş hali sence bu daha da mı koyulaşmış yoksa bir önceki ile aynı mı
Bu hem koyu hemde daha belirgin cnm gözlerim gayet iyu gorüyor cnm hamiş sin işte yaBu dahA köyü cnm
Negatif olsa niye tek çizgi diyoruz pozitif olunca da neden bu ikinci si silik . Sonuçta pozitif ya bırak silik olsun be yaBu hem koyu hemde daha belirgin cnm gözlerim gayet iyu gorüyor cnm hamiş sin işte ya
Canım inş kurudukça da daha da koyulaşıyor sanki ama canım bir de iğnenin etkisi de daha devam ediyor olabilir o yüzden ben bir kaç gün daha bekleyeceğimBu hem koyu hemde daha belirgin cnm gözlerim gayet iyu gorüyor cnm hamiş sin işte ya
Tamam bekle cnm ama benim içime öyle doğdu iğnenin neden etkisi oluyor.Benik ilk gebelikte. Folik asit kullaidm bi ay sonra gebe yim dedim içime öyle doğdu .Annan de test yapma dedi.Ogubde baş ağrısı vardı .ilaç kullanan mam gerekiyor du.İlaci alamadım hamile isem belki bebeğe zarar veririm dedim.Annem de kızım yapma etme izme kendini falan dedi dinleme dik gidip aldım baktım kopkoyu çift çizgi .Annem de dediki kizim ilaçtan dır .yok dedim anne hamile yim direk hastane ye bur buçuk aylık hamile idim.adetler düzensiz olduğu için hamile olduğu mu bur buçuk ay sonra öğrendim .tabi kurtaj oldum .Ama ben ilaç etjisi falan inanmıyorum yaCanım inş kurudukça da daha da koyulaşıyor sanki ama canım bir de iğnenin etkisi de daha devam ediyor olabilir o yüzden ben bir kaç gün daha bekleyeceğim
Canım testi falan bir yana bıraktı m anne olan hissediyor inan cnm şuan hisselerin ne diyor sa doğru durTamam bekle cnm ama benim içime öyle doğdu iğnenin neden etkisi oluyor.Benik ilk gebelikte. Folik asit kullaidm bi ay sonra gebe yim dedim içime öyle doğdu .Annan de test yapma dedi.Ogubde baş ağrısı vardı .ilaç kullanan mam gerekiyor du.İlaci alamadım hamile isem belki bebeğe zarar veririm dedim.Annem de kızım yapma etme izme kendini falan dedi dinleme dik gidip aldım baktım kopkoyu çift çizgi .Annem de dediki kizim ilaçtan dır .yok dedim anne hamile yim direk hastane ye bur buçuk aylık hamile idim.adetler düzensiz olduğu için hamile olduğu mu bur buçuk ay sonra öğrendim .tabi kurtaj oldum .Ama ben ilaç etjisi falan inanmıyorum ya
İğnenin etkisi yarın kadar geçer yarın test yap o zman cnm hamiş sin işte yaCanım inş kurudukça da daha da koyulaşıyor sanki ama canım bir de iğnenin etkisi de daha devam ediyor olabilir o yüzden ben bir kaç gün daha bekleyeceğim
Yok normal gebelik olsa İnan ki çok sevinirdim ama aşılama olunca ve bir de çok bekleyince yine de tam sevinemiyorumNegatif olsa niye tek çizgi diyoruz pozitif olunca da neden bu ikinci si silik . Sonuçta pozitif ya bırak silik olsun be ya
evet 4 gündür kullanıyorum. sizin kaçıncı gün aşılama sonrasıCanım o bende de ve hala da devam ediyor progestan kullanıyor musun
CNım bende grip oldum yine de ilaç almadım belki vardır diye sana da geçmiş olsun canım inş bir daha tAdarsın o duyguyuTamam bekle cnm ama benim içime öyle doğdu iğnenin neden etkisi oluyor.Benik ilk gebelikte. Folik asit kullaidm bi ay sonra gebe yim dedim içime öyle doğdu .Annan de test yapma dedi.Ogubde baş ağrısı vardı .ilaç kullanan mam gerekiyor du.İlaci alamadım hamile isem belki bebeğe zarar veririm dedim.Annem de kızım yapma etme izme kendini falan dedi dinleme dik gidip aldım baktım kopkoyu çift çizgi .Annem de dediki kizim ilaçtan dır .yok dedim anne hamile yim direk hastane ye bur buçuk aylık hamile idim.adetler düzensiz olduğu için hamile olduğu mu bur buçuk ay sonra öğrendim .tabi kurtaj oldum .Ama ben ilaç etjisi falan inanmıyorum ya
Hap olarak mı yoksa jel olarak mı Benim 9. Gün ve mide bulantısı var bende bugün daha da arttıevet 4 gündür kullanıyorum. sizin kaçıncı gün aşılama sonrası
Canım inş hatta eşim diyor ki hadi kan testine gidelim diyor ben hayır dedim dah a kan için erken diyeİğnenin etkisi yarın kadar geçer yarın test yap o zman cnm hamiş sin işte ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?