Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

jel bu seferki iğne sürecindede bana ağır geldi sanki mide bulantısı oldu. bide progestanı aldığım ilk 2 gün baş dönmesi oldu. test yaptınız mı siz
Canım ben test yapıyorum da bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım silik ikinci çizgi çıktı gönderdim buraya da istersen bi bak ama bana iğnenin etkisi olabilir gibi geldi

Valla doktor bakarken soyluyor canim.zaten sonuclarindan mi bakiyosun sen degerlerini yaz belki anlayan vardir
Canım değer değilse vajinal ultrason da baktı sesi ki yumurtan oluşmuş. 1 tane yuvalarlak bişey görünüyordu ekrandan. Yani gördüğüm şey tek yumurta mı yoksa onun içinde varmı daha

Kızlar bugün normalde bat günümdü.Kırmızılardan gelen giden yok şimdilik.Korkuyorum acaba yine kist mi oluştu.Testte aldım yarın sabah yapsam acaba doğru sonuç verir mi.Bi fikir verin.Kafamda deli sorular

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşaallah.

Kızlar bugün normalde bat günümdü.Kırmızılardan gelen giden yok şimdilik.Korkuyorum acaba yine kist mi oluştu.Testte aldım yarın sabah yapsam acaba doğru sonuç verir mi.Bi fikir verin.Kafamda deli sorular
Canım inş vardır yapınca haber ver lütfen

CNım bende grip oldum yine de ilaç almadım belki vardır diye sana da geçmiş olsun canım inş bir daha tAdarsın o duyguyu
Bak işte bnde baş ağrısından dayanamacaj duruma gelmiştim ama kullan madim .Ha Aşılama ha doğal iki side aynı bnce sonuçta senin rahminde döllenme mi yo mu

Bak işte bnde baş ağrısından dayanamacaj duruma gelmiştim ama kullan madim .Ha Aşılama ha doğal iki side aynı bnce sonuçta senin rahminde döllenme mi yo mu
Ya canım öyle ama aşılama da yumurta çatlama iğnesi vuruluyorsun aşılama olmadan önce o da hcg içeriyor

Ayy inşallah canım çok güzel iki yumurtam oluştu ikiside çatladı ilişki günlerinide iyi değerlendirdik bakalım gerisi nasip inşallah tutar yoksa 2.aşılama yolu gözükücek ..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaslar bende 25 kasimda asilama oldum. 10 araligi bekliyorum sabirsizlikla insallah herkes mutlu haberler alir herkes icin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…