- 26 Kasım 2016
- 83
- 26
- 8
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.341
jelHap olarak mı yoksa jel olarak mı Benim 9. Gün ve mide bulantısı var bende bugün daha da arttı
hayırlı haberinizi verirsiniz inş. Rabbim isteyen herkese versin burda umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsünHap olarak mı yoksa jel olarak mı Benim 9. Gün ve mide bulantısı var bende bugün daha da arttı
Canım ben test yapıyorum da bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım silik ikinci çizgi çıktı gönderdim buraya da istersen bi bak ama bana iğnenin etkisi olabilir gibi geldijelbu seferki iğne sürecindede bana ağır geldi sanki mide bulantısı oldu. bide progestanı aldığım ilk 2 gün baş dönmesi oldu. test yaptınız mı siz
İnşaallah pembepanterim;-) maşallah.Doktora gittim kontrole yumurtamın ikiside çatlamış inşallah tutar bu ay doğal yolla canım yaa
Canım değer değilse vajinal ultrason da baktı sesi ki yumurtan oluşmuş. 1 tane yuvalarlak bişey görünüyordu ekrandan. Yani gördüğüm şey tek yumurta mı yoksa onun içinde varmı dahaValla doktor bakarken soyluyor canim.zaten sonuclarindan mi bakiyosun sen degerlerini yaz belki anlayan vardir
Senin adına çok sevindim.İnşallah bu ay hamiş kalırsın canımDoktora gittim kontrole yumurtamın ikiside çatlamış inşallah tutar bu ay doğal yolla canım yaa
Amin canımhayırlı haberinizi verirsiniz inş. Rabbim isteyen herkese versin burda umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
selam kızlar bende 23 kasımda aşılama yaptırdım 2. denemem birincide tutmadı hiç. 7. gündeyim ve acayip derecede kasık ağrım var kramp gibi batma gibi. kasık ağrısı öbür seferde olmuştu ama adet sancısı gibi bi de ağırlık gibi. şimdi hem ağırlık var hemde batma iki gündür beni zorluyo.ve çok fazla göğüs ağrısı var. yaşayan var mı bu durumlar. ya da bilgisi olan var mı.
Merhabalar bayanlar 27 kasım benimde aşılamam yapıldı size bi sorum olacak kasıklarda yanma hissediyorum sizdede oldumu
Canım inş vardır yapınca haber ver lütfenKızlar bugün normalde bat günümdü.Kırmızılardan gelen giden yok şimdilik.Korkuyorum acaba yine kist mi oluştu.Testte aldım yarın sabah yapsam acaba doğru sonuç verir mi.Bi fikir verin.Kafamda deli sorular
Bakalım hayırlısı.Valla kist olmasında.Hamile olmam da şart değilCanım inş vardır yapınca haber ver lütfen
Yoktur canım inş aklına getirme öyle şeylerBakalım hayırlısı.Valla kist olmasında.Hamile olmam da şart değil
Bak işte bnde baş ağrısından dayanamacaj duruma gelmiştim ama kullan madim .Ha Aşılama ha doğal iki side aynı bnce sonuçta senin rahminde döllenme mi yo muCNım bende grip oldum yine de ilaç almadım belki vardır diye sana da geçmiş olsun canım inş bir daha tAdarsın o duyguyu
Ya canım öyle ama aşılama da yumurta çatlama iğnesi vuruluyorsun aşılama olmadan önce o da hcg içeriyorBak işte bnde baş ağrısından dayanamacaj duruma gelmiştim ama kullan madim .Ha Aşılama ha doğal iki side aynı bnce sonuçta senin rahminde döllenme mi yo mu
Ayy inşallah canım çok güzel iki yumurtam oluştu ikiside çatladı ilişki günlerinide iyi değerlendirdik bakalım gerisi nasip inşallah tutar yoksa 2.aşılama yolu gözükücek ..Senin adına çok sevindim.İnşallah bu ay hamiş kalırsın canım
İnşallah kuzum yaa hayırlısı bakalım inşallah tutar baya iyi geçti bu ayİnşaallah pembepanterim;-) maşallah.
İnşallah kuzum yavaş yavaş yaklaşıyo bizim bat'a az kaldı yine telaş başlıycak tutar inşallah ikinci aşılamaya gerek kalmadanAyy iyiyi hadi canim ya insallah bebis haberlerinide aliliz boyle bu ay artik hamislerle dolsum topik :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAyy inşallah canım çok güzel iki yumurtam oluştu ikiside çatladı ilişki günlerinide iyi değerlendirdik bakalım gerisi nasip inşallah tutar yoksa 2.aşılama yolu gözükücek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?