- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.361
Cnm hayırlı olsun aşılama m yapıldı sanırım inşallah tutar .cnmAyy inşallah canım çok güzel iki yumurtam oluştu ikiside çatladı ilişki günlerinide iyi değerlendirdik bakalım gerisi nasip inşallah tutar yoksa 2.aşılama yolu gözükücek ..
Yok kuzum geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ara verdi doktorum sadece yumurta takibi yaptı kendiliğinden 2 yumurtam oluştu ve çatlamış ilişki günlerinide fire vermeden değerlendirdik inşallah kalırım bu ay hayırlısı inşallah hepimiz içinCnm hayırlı olsun aşılama m yapıldı sanırım inşallah tutar .cnm
Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutarMerhaba arkadaslar bende 25 kasimda asilama oldum. 10 araligi bekliyorum sabirsizlikla insallah herkes mutlu haberler alir herkes icin hayirlisi
Ne kullandın mesela canım?Bu ay kürlere çok yüklendim acaba o yüzden gecikme mi oldu acaba
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımmKızlar bende yarın gebelik testi yapıcam bakalım sonuç nolucak.
Bakalım hayırlısı olsun canım.Hiç ümidim yok ama görücezhadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımm
Onları bilmiyorumda canım ben 1 ay soğan kürü kullanmıştım o ay adet gecikmesi yaşamıştımValla testere dişli aslan pençesi.Arı sütü bal polen karışımı çörek otu yağı
Hayırlısı olsun kuzum kırmızıları görmeden umudumuzu yitirmeyelim Allah büyük belki şuan bebişin seninledir inşallahhhBakalım hayırlısı olsun canım.Hiç ümidim yok ama görücez
Bi araştırıyim böyle olan var mı diyeOnları bilmiyorumda canım ben 1 ay soğan kürü kullanmıştım o ay adet gecikmesi yaşamıştım
İnşallah canım.Yarın sabah uyanır uyanmaz test yapıcam.Eyer pozitif çıkmazsa yarın yada öbür gün doktora gidiyim yine kist falan oluşmuş olmasın inşallah.Hayırlısı olsun kuzum kırmızıları görmeden umudumuzu yitirmeyelim Allah büyük belki şuan bebişin seninledir inşallahhh
Çok guzel kız bu verdiğin haber ilaçsız ne güzel büyümüş .inşallah tutar cnmYok kuzum geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ara verdi doktorum sadece yumurta takibi yaptı kendiliğinden 2 yumurtam oluştu ve çatlamış ilişki günlerinide fire vermeden değerlendirdik inşallah kalırım bu ay hayırlısı inşallah hepimiz için
Cnm sendeki sorun ne maşallah yumurtanın büyüyor ste problem neYok kuzum geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ara verdi doktorum sadece yumurta takibi yaptı kendiliğinden 2 yumurtam oluştu ve çatlamış ilişki günlerinide fire vermeden değerlendirdik inşallah kalırım bu ay hayırlısı inşallah hepimiz için
İnşallah aşılama ya gerek kalmaz canım doğal yoldan kalırsınAyy inşallah canım çok güzel iki yumurtam oluştu ikiside çatladı ilişki günlerinide iyi değerlendirdik bakalım gerisi nasip inşallah tutar yoksa 2.aşılama yolu gözükücek ..
İnşallah kuzum inşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla canım benimÇok guzel kız bu verdiğin haber ilaçsız ne güzel büyümüş .inşallah tutar cnm
İnşallah kuzum yaa hepimizin yüzü güler pozitifi görürüz Allahın izniyleİnşallah aşılama ya gerek kalmaz canım doğal yoldan kalırsın
kuzum hiç sorun yokki kalamıyorum nasip olmuyo işteCnm sendeki sorun ne maşallah yumurtanın büyüyor ste problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?