Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Merhaba arkadaşlar, 22 kasımda 3, aşılamam oldu. benim adet döndüm 21/23 gün arası ve yarın adet günüm ve biraz sancım var. aşılama olupta adet olan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? çok gerginim tekrar hüsrana uğrayacağım için. lütfen böyle olan var mı?

İnşallah canım.Yarın sabah uyanır uyanmaz test yapıcam.Eyer pozitif çıkmazsa yarın yada öbür gün doktora gidiyim yine kist falan oluşmuş olmasın inşallah.
İnşallah pozitifi görürsün canım yaa herkesin o güzel haberi vermesini okadar çok istiyorum ki anlatamam,, sonucunu yazarsın kuzucum

Canım merhaba aramıza hoşgeldin,, inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini alırsın ,, şuan aramızda hamile kalan yok canım 1-2 aşılama denemeler var ama henüz pozitifi gören yok ama Allahın izniyle olucak ümidimiz devam ediyo sende pozitif ol belkide bebeğin seninledir,, ne zamandır deniyosunuz? Herhangi bi sorun varmı?

Kızlar bende ara ara sarı akıntı oluyo.Kist yapar mı sarı akıntıyı bilgisi olan var mı

Kızlar sizce bu testlerden hangisi daha koyu

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0923.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
Canım zaten hamilelikte de aynı adet ağrısı gibi ağrın oluyormuş göğsünde felan ağrın var mı

Ben yaptirdim ama tutmadi 2. Yaptiricam 1. Ayda olacak ama suan asilamaya kadar dogal urunler den deniyoruz hayirlisi olsun herkes icin

Bende varim 1. Yaptirdm kismet degilmis olmadi 2. Yi 1 . ayda yaptirucaz ama o zamana kadar dogal yiyecekler deniyoruz baklm hayirlisi olsun herkes icin

Canım pembeyi bugün yaptım diğeri dündü ama tabi umutlanmıyorum hala iğnenin etkisi olabilir yarın 12. Gün bakalım bir de karanlık çıkmış dedin ya belki o da pembeyi koyu göstermiş olabilir
Bence ikisinide unut yarınki testine adapte olalım ama sanki var sende bişeyler hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…