- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.381
Amin allahım bakanlar a isteyen lere versin çocuğu nu dilendir lenre sokağa atana nasıp etmesin.kisacasi allahim herkesin gönlüne göre versinİnşallah kuzum yaa hepimizin yüzü güler pozitifi görürüz Allahın izniyle
İnşallah pozitifi görürsün canım yaa herkesin o güzel haberi vermesini okadar çok istiyorum ki anlatamam,, sonucunu yazarsın kuzucumİnşallah canım.Yarın sabah uyanır uyanmaz test yapıcam.Eyer pozitif çıkmazsa yarın yada öbür gün doktora gidiyim yine kist falan oluşmuş olmasın inşallah.
Canım merhaba aramıza hoşgeldin,, inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini alırsın ,, şuan aramızda hamile kalan yok canım 1-2 aşılama denemeler var ama henüz pozitifi gören yok ama Allahın izniyle olucak ümidimiz devam ediyo sende pozitif ol belkide bebeğin seninledir,, ne zamandır deniyosunuz? Herhangi bi sorun varmı?Merhaba arkadaşlar, 22 kasımda 3, aşılamam oldu. benim adet döndüm 21/23 gün arası ve yarın adet günüm ve biraz sancım var. aşılama olupta adet olan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? çok gerginim tekrar hüsrana uğrayacağım için. lütfen böyle olan var mı?
Amin canım inşallahhhAmin allahım bakanlar a isteyen lere versin çocuğu nu dilendir lenre sokağa atana nasıp etmesin.kisacasi allahim herkesin gönlüne göre versin
Tamam canım inşallahİnşallah pozitifi görürsün canım yaa herkesin o güzel haberi vermesini okadar çok istiyorum ki anlatamam,, sonucunu yazarsın kuzucum
Canım kist öyle akıntı yapmaz bence genelde kahverengi akıntı yapar yani bende öyle olmuştu ve gittiğimde doktora öğrenmiştimKızlar bende ara ara sarı akıntı oluyo.Kist yapar mı sarı akıntıyı bilgisi olan var mı
Canım zaten hamilelikte de aynı adet ağrısı gibi ağrın oluyormuş göğsünde felan ağrın var mıMerhaba arkadaşlar, 22 kasımda 3, aşılamam oldu. benim adet döndüm 21/23 gün arası ve yarın adet günüm ve biraz sancım var. aşılama olupta adet olan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? çok gerginim tekrar hüsrana uğrayacağım için. lütfen böyle olan var mı?
- Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
İnşallah doğal yolla tutarda 2.aşılamaya gerek kalmaz canım hakkında hayırlısı olsun aramıza hoşgeldinBende varim 1. Yaptirdm kismet degilmis olmadi 2. Yi 1 . ayda yaptirucaz ama o zamana kadar dogal yiyecekler deniyoruz baklm hayirlisi olsun herkes icin
Bence pembe daha belirginKızlar sizce bu testlerden hangisi daha koyu
Canım alttaki karanlık çıkmış pembe daha belirgin görünüyoKızlar sizce bu testlerden hangisi daha koyu
Pembeyi bugün yaptım diğeri dündü ama yine de tabiki umutlanmıyorum yarın iğnenin 12. GünüBence pembe daha belirgin
Canım pembeyi bugün yaptım diğeri dündü ama tabi umutlanmıyorum hala iğnenin etkisi olabilir yarın 12. Gün bakalım bir de karanlık çıkmış dedin ya belki o da pembeyi koyu göstermiş olabilirCanım alttaki karanlık çıkmış pembe daha belirgin görünüyo
Canım inş aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın aramıza hoşgeldinBende varim 1. Yaptirdm kismet degilmis olmadi 2. Yi 1 . ayda yaptirucaz ama o zamana kadar dogal yiyecekler deniyoruz baklm hayirlisi olsun herkes icin
Bence ikisinide unut yarınki testine adapte olalım ama sanki var sende bişeyler hadi inşallahCanım pembeyi bugün yaptım diğeri dündü ama tabi umutlanmıyorum hala iğnenin etkisi olabilir yarın 12. Gün bakalım bir de karanlık çıkmış dedin ya belki o da pembeyi koyu göstermiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?