- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.401
Bencede fatma hamiş büyük ihtimal.Benim içimede öyle doğuyoBence ikisinide unut yarınki testine adapte olalım ama sanki var sende bişeyler hadi inşallah
Aynen ses yok şuan :)Bu arada asiyle mehlika bugün kayıplar
Burdayim canim gunduzde siz yoktunuz :) evet bende mesjlara bakiyodum soran oldumu diye birsey mi oldu dedim ama yok neden acaba etiketlenmiyoda :sPembe hesabın için niye pasif diyo
Ayy gecen tartıştilar diye uzaklaştrma gibi birsey mi aldilar acaba ya :sValla 1 2 dakka öncesinde öyle bişey yoktu.Bi baktım pasif yazıyo anlamadım
Evet canım.bende ondan yeni.geldim.eski.konuşmalardan başladım okumaya ondan gördüm nasıl farkediyolar hayret kizlarda anlaşmiştı okadar kac gün acaba tühKız şimdi baktım fatmayada pasif yazıyo kesin ceza aldılar
Hiç anlamıyorum ceza işlerinden.Tecrübeli ceza alan birilerine sormak lazım.Aralarında ki meseleyi de halletmişlerdi.Başka hesap açsalar bari bunların cezası bitene kadarEvet canım.bende ondan yeni.geldim.eski.konuşmalardan başladım okumaya ondan gördüm nasıl farkediyolar hayret kizlarda anlaşmiştı okadar kac gün acaba tüh
Baska yerlere baktimda ceza alanlarin konuşmalarına 1 gun falan heralde yarın açıliyor saniirmHiç anlamıyorum ceza işlerinden.Tecrübeli ceza alan birilerine sormak lazım.Aralarında ki meseleyi de halletmişlerdi.Başka hesap açsalar bari bunların cezası bitene kadar
Sen canim.yarin evde mi test yapcaksinBaska yerlere baktimda ceza alanlarin konuşmalarına 1 gun falan heralde yarın açıliyor saniirm
İyi bari fazla uzun deyilmişBaska yerlere baktimda ceza alanlarin konuşmalarına 1 gun falan heralde yarın açıliyor saniirm
İnşallah olur.cnm bnde boşa niyorumkuzum hiç sorun yokki kalamıyorum nasip olmuyo işte
Çocuk olmaması benm hayrı ma imiş bugün anladım boşa ni yorum. Bugün sok ta yim ortada kaldım resmen cepte bes kuruş para yok bıktım bu dertler den keder ler denİnşallah olur.cnm bnde boşa niyorum
İnşallah olur.cnm bnde boşa niyorum
Hic belli olmaz canim hakkinda hayirlisi olsun diyelim insallah guzel seyler olurEvet idrardan bakıcam.Pek ümidim yok ama yine de merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?