Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hoşgeldin canım valla birbirimizle konuşmak iyi geliyor benimde 1 kasımda aşılamam inşallah veririz güzel.haberlerimizi sen pazartesi mi salı mi verceksin kan
Hoşbuldum canım... İnan kararsızım ama sanırım salı veririm. 2. aşılama olunca daha bi değişik duygulardayım

Hoşgeldin canım önce seni tanıyalım hikayeni anlatırmısın? Nezamandan beri olmuyo herhangi bi sorun varmı, ilk aşılaman ne zamandı falan :)
Hoşbuldum Pembepanterr Hikayem şöyle ki :) eşimde ve bende hiç ama hiçbir sorun yok.. Teşhis açıklanamayan infertilite...Geçen yıl bu zamanlar rahim filmi çektirdim ve klomen kullanmaya başladım. Sonra Ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım ama boş gebelikmiş bebek gelişmediğinden ve değerim gitgide düştüğünden 8 haftalık iken kürtaj oldum. Yani Mart ayında kürtaj oldum. Sonra 2 ay dinlenme verdi doktor. Ve bir kere hamilelik gerçekleştiği için yeniden olabileceğini düşündü beklemeye başladık tabi bu arada klomenler klomenler.... Geçtiğimiz ay 1. aşılamaya karar verdik ve ani bir kararla hem doktorumu hemde tedavi sürecimi değiştirdim. 1. aşılama olumsuz oldu.2 gün öncesinde adet oldum.1 kasım yeniden aşılama oldum beklemedeyim...

İnşallahh güzel olucak canım haftasonu herkes kocasıyla zaman geçirsin çabuk geçer ve diğer haftaya merhaba deriz ve inşallah burda pozitifler yağar buarada folik asit ne kullanıyosunuz?
Ben taa doktora ilk gttigimde folio onerdi doktor aldim biraz kullandim zamanda geciyo olmayinca biraktim aşılama yapılmadan hemşireye sordum kullanayımda olduktan sonra kullanırsın dedi şimdi kullanmadım daha ama doktor elevit diye bi hap verdi oda onun tarzi sanirim multivitamub mineral kombinasyonu yaziyo

Canım hayırlısı olsun bu kez inşallah tutar,, ya ne ilgimi çekiyo biliyomusun eşinin sperminde sorun olanlar yada kendilerinde pcos vs sorun olan insanların aşılaması tutuyo şöyle bi göz attımda yani, halbuki bana mantıken hiç sorunu olmayan çiftlerde daha etkili olması gerekiyo diye düşünüyorum ama böyle sorunumuz yok ama tutmadı diyenleri duyuncada insanın morali kaçıyo,, iki aşılamanıda aynı doktor mu yaptı canım kaç yumurtan vardı? İğne ne kullandın?

Canım aynen katılıyorum.. Aslında sırf bizde böyle düşündüğümüz için 1. aşılamada umutlanmıştık.. Nasıl olsa sorunumuz yok tutar sanmıştık ama olmadı... Nasip kısmet diye düşünüyorum..Evet 2 aşılamayı da aynı doktora yaptırdım ne bileyim doktoru sevdim.Aslında çok ani bi şekilde ve açıkçası çok araştırma yapmadan seçmiştim. 1. aşılamada 2 tane değerlendirilebilecek yumurta vardı ve doktor beni ilk kez tanıdığı için ilaç dozajını düşük tuttu.Yani bana böyle açıklama yaptı.Gonal f kullandım ben.

2.aşılaması tutan daha fazla oluyomuş sanırım oyle duydum burda insallah güzel.haberlerini alırız canım
İnşallah canım hayırlısıyla... Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Ve vücudunda hissettiğin bir belirti yada ağrı var mı? Mesela benim 2-3 gündür belim kasıklarım fena ağrıyor.

İnşallah canım hayırlısıyla... Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Ve vücudunda hissettiğin bir belirti yada ağrı var mı? Mesela benim 2-3 gündür belim kasıklarım fena ağrıyor.
Benim bazı zamanlar tuvalet ihtiyacım oldugunda agrim oluyordu bazen kendiliginden dün ara ara batmalar oldu bugun sabah yoktu bisey duşa girdim üşüdüm mü bilmiyorum oldu kasik agrım ama bi baslayıp.bitmeyen agrim yok ara ara oluyo benim regli zamnimdada agrilarım oldugu icin kestiremiyorum ama pazartesi saglik ocaginda bi test yaptrcam galiba ben ona gore hastaneye gtcem

Benim diğer aşılamamda hiç ağrım olmamıştı canım öylece rahat bir bekleyiş olmuştu.Ağrım olmadan bekledim ta ki regl gününden 2 gün öncesinde de oldum yani olumsuzdu. Ama bu aşılamam çok farklı özellikle dediğim gibi 2-3 gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var.Benimde reglim ağrılı geçer.

İnşallah canım ya olur bu sefer farklı seyler yasaman guzel birsey bence hep dualar ediyorum bütün isteyenlerede hakkımızda hayırlısı artık

Canım gerçekten nasip kısmet işi ya Allah ol derse olur demekki bizim bi zamanımız varki o kadar zamandır bekliyoruz,, bende gonal f 900 kullandım, birde merak ettiğim ilk aşılamanda kaç doz kullandın , ikincide kaç doz kullandın , ve şimdikinde kaç yumurtan vardı

İnşallah @_asi aynen farklı şeyler yaşadığım için işte bilmiyorum umut dünyası...

1. Aşılamada sanırım 5 yada 6 kez 75 er doz kullandım.Bunda 7-8 defa kullandım ve hep 150 şer doz yani daha ağır oldu ilaçlar.. Bunun üzerinde değerlenebilecek 4-5 yumurtam oldu. Yani iki kat verim sağlandı. Ve bunda E2 değerimin daha sıkı takibi yapıldı.1 . aşılamada E2 121 iken aşılama yapılmıştı.2. aşılamada ise E2 değerim 700 ü geçmişti.

Kasıklarım ağrıyor İşyerindeyim wc ye gidip gidip geliyorum... Eve gidip dinlenmek istiyorum

Canım belkide senin ilk aşılaman tutardı ama doktorun takibi sağlam değil ee bu adam kontrole gidince neden dozu yükseltmez acaba çok enteresan e2 121 çok düşük, ama ikinci güzel inşallah tutar canım hepimizin hakkında hayırlısı benimde 4 yumurtam vardı 100 doz aldım bende, en son e2 586 dı doktor çok iyi yükselmiş demişti,, aşılamam da rahat geçti agrı sızı olmadan, bitincede çok başarılı geçti dedi baştan çok umutluydum ama işte ilk aşılaması tutmayanları okuyunca hüsrana uğruycam diye korkuyorum herşeyin hayırlısı bakalım beklicez artık

Ben sorarken aynı anda sende yazmışsın bilgilerini :) Bu aşılamadan sonra doktor açıklama yaptı ilk aşılamada hastanın durumunu bilmediğimden fazla doz kullanamam dedi.Sonuçta ağır ilaçlar durumunu bi görmem gerekiyor dedi.Bu aşılamada şansımız daha fazla dedi bana... Bilmiyorum yaa hayırlısı inşallah... Bu arada doktorum erkek değil bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…