- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.421
Cocuk yuzunden degildir umarimÇocuk olmaması benm hayrı ma imiş bugün anladım boşa ni yorum. Bugün sok ta yim ortada kaldım resmen cepte bes kuruş para yok bıktım bu dertler den keder ler den
hayrolsun inş benim doktorum lekelenmeler olabilir demişti panik yapma demişti yerleşme lekesi olabiliyormuş. inş hayırlı haberi alırsın.Bana cvp verin inşaallah. Kızlar dün 23:00 gibi benden lekelenme geldi. Adetmi oluyorum ki? Daha adetime dünden sayarsam 5 gün var bu ne şimdi bana soylermisiniz? Çok korkuyorum
Esim bana çocuğun olmasın dedi.sebeebi bn hamile kalınca uç aydan sonra Avrupa ya gidecek misim Avrupa da doğuracak misim .Zaten dusuk tehlikem var Allah nasip ederse kız kardeşim ve annem yanıma gelip bana bakacak beyefendi .beni Avrupa ya goturcek gorumce min evine ne ben onları seviyorum nede onlar beni .birde rahat değilim bn Türkiye yi seviyorum.kabul etmedim .ben kabul etmeyin cede diyor annen senin yanında kalsın bn gideyim doğum da gelirim .neymiş orda daha çok para varmis hayatı kurtulacak mis.bnde dedim ki gidersen bidaha dönme bu evlilik birer dedim .Kızlar bu konuda kim hakli .lütfen bn kdni ailemin yanında olmaz sam rahat olamamCocuk yuzunden degildir umarim
Avrupa yi kabul etmeyince senin çocuğun olmasın dedi sen daha kocanın dediğini yap miyir Sun dediEsim bana çocuğun olmasın dedi.sebeebi bn hamile kalınca uç aydan sonra Avrupa ya gidecek misim Avrupa da doğuracak misim .Zaten dusuk tehlikem var Allah nasip ederse kız kardeşim ve annem yanıma gelip bana bakacak beyefendi .beni Avrupa ya goturcek gorumce min evine ne ben onları seviyorum nede onlar beni .birde rahat değilim bn Türkiye yi seviyorum.kabul etmedim .ben kabul etmeyin cede diyor annen senin yanında kalsın bn gideyim doğum da gelirim .neymiş orda daha çok para varmis hayatı kurtulacak mis.bnde dedim ki gidersen bidaha dönme bu evlilik birer dedim .Kızlar bu konuda kim hakli .lütfen bn kdni ailemin yanında olmaz sam rahat olamam
Canim.devam.etti mi oyle kaldımiBana cvp verin inşaallah. Kızlar dün 23:00 gibi benden lekelenme geldi. Adetmi oluyorum ki? Daha adetime dünden sayarsam 5 gün var bu ne şimdi bana soylermisiniz? Çok korkuyorum
Dr gitC
Canim.devam.etti mi oyle kaldımi
Ne olur ne olmaz sen de git hemen bnceDr git
Asi kız çok uzun yazdim bi yorumun yok mu buna çok mutsuzum cokEsim bana çocuğun olmasın dedi.sebeebi bn hamile kalınca uç aydan sonra Avrupa ya gidecek misim Avrupa da doğuracak misim .Zaten dusuk tehlikem var Allah nasip ederse kız kardeşim ve annem yanıma gelip bana bakacak beyefendi .beni Avrupa ya goturcek gorumce min evine ne ben onları seviyorum nede onlar beni .birde rahat değilim bn Türkiye yi seviyorum.kabul etmedim .ben kabul etmeyin cede diyor annen senin yanında kalsın bn gideyim doğum da gelirim .neymiş orda daha çok para varmis hayatı kurtulacak mis.bnde dedim ki gidersen bidaha dönme bu evlilik birer dedim .Kızlar bu konuda kim hakli .lütfen bn kdni ailemin yanında olmaz sam rahat olamam
Canim daha önce actigın konularıda görmüstüm eşinle cok iyi anlaşamıyorsunuz sanırım ama sen esine körkütük.aşıksın birsey demek.istemiyorm bekara karı boşamak kolay gelirmiş hesabı olmasın yurtdışınada herkes yapamaz istemeden gidersen hiç yapamazsın sonuçta evlisiniz beraber alınması gereken bir karar bilmiyorumAvrupa yi kabul etmeyince senin çocuğun olmasın dedi sen daha kocanın dediğini yap miyir Sun dedibnde dedim ki sen demenle çocuk olmaz Allah bilir dedim .Oda dediki Avrupa ya gelmezsen cocugu unut bn para falan vermem .bnde verme dedim .Bnm dusuncem esime dedim ki birak bi hamile kalayim cicuk dogsun .sonra gideriz.Kizlar gerçekten dusuk tehlikem var. Olmaz sa dahi bn bebeği tehlikeye atmak işte mi yorum.panik atagim var uçağa bi kere bindim bayıldım .Ama hamile değildim.hamike iken bine mem bn . Zaten olması için tedavi gorüyor um bide eşimin Avrupa merakibyuzunden mi dussun okuyan burun arkadaşlar dan yorum bekliyorum
Merhaba fatmasecret19 evet gögüslerim adet dönemindeki gibi şiş ve ağrı var. göğüs uçları daha bir hassas gibi sanki. bugün ağrım yok henüz regli başlamadı. normalde adet öncesinden 3/4 gün önce çok az akıntı şekliCanım zaten hamilelikte de aynı adet ağrısı gibi ağrın oluyormuş göğsünde felan ağrın var mı
Canım merhaba aramıza hoşgeldin,, inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini alırsın ,, şuan aramızda hamile kalan yok canım 1-2 aşılama denemeler var ama henüz pozitifi gören yok ama Allahın izniyle olucak ümidimiz devam ediyo sende pozitif ol belkide bebeğin seninledir,, ne zamandır deniyosunuz? Herhangi bi sorun varmı?
Merhaba pembepanter hoşbuldum. biz 2015 ağustosta evlendik tabi her ikimizinde yaşı biraz ileri eşim 47 ben 43 yaşındayım. Herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür. fakat eşimin çok problemli bir ailesi var. eşimin ilk evliliğinin bitmesine sebep olmuş bir anne ve abisi var malesef. Tabi eski eş te rahat durmuyor sürekli sorun yaratıyor hepsi sanırım bunların sonucunda stres yüzünden sıkıntı oluştu. bakalım bugün ağrım yok regli başlamadı hayırlısı olur inşallah.Canım merhaba aramıza hoşgeldin,, inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini alırsın ,, şuan aramızda hamile kalan yok canım 1-2 aşılama denemeler var ama henüz pozitifi gören yok ama Allahın izniyle olucak ümidimiz devam ediyo sende pozitif ol belkide bebeğin seninledir,, ne zamandır deniyosunuz? Herhangi bi sorun varmı?
Bana cvp verin inşaallah. Kızlar dün 23:00 gibi benden lekelenme geldi. Adetmi oluyorum ki? Daha adetime dünden sayarsam 5 gün var bu ne şimdi bana soylermisiniz? Çok korkuyorum[/QUOTEcanım var mı bir gelisme sende
C
Canim.devam.etti mi oyle kaldımi
Gerek kalmadı sabah benim kırmızılar geldi.HayırlısıGul ve Fatma tahlil yapacaktınız nerdesiniz? Gul sen idrar tahlili fatmada kan tahlili yaptıracaktı demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?