Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bana cvp verin inşaallah. Kızlar dün 23:00 gibi benden lekelenme geldi. Adetmi oluyorum ki? Daha adetime dünden sayarsam 5 gün var bu ne şimdi bana soylermisiniz? Çok korkuyorum

İnsallah yerlesme kanamasidir canim ya bence sen kanina bugun baktir mutlaka iki gun oldu iki katina cikmasi lazim en azindan ne oldugunu bi ogrende olumluysa sonuc ona gore tedbirini al Allah korusun tutar dusuk teklikesi falan olur saglik ocagina olsun git hatta biran once git derim ben olsam oyle yapardim

Bana cvp verin inşaallah. Kızlar dün 23:00 gibi benden lekelenme geldi. Adetmi oluyorum ki? Daha adetime dünden sayarsam 5 gün var bu ne şimdi bana soylermisiniz? Çok korkuyorum
hayrolsun inş benim doktorum lekelenmeler olabilir demişti panik yapma demişti yerleşme lekesi olabiliyormuş. inş hayırlı haberi alırsın.

Cocuk yuzunden degildir umarim
Esim bana çocuğun olmasın dedi.sebeebi bn hamile kalınca uç aydan sonra Avrupa ya gidecek misim Avrupa da doğuracak misim .Zaten dusuk tehlikem var Allah nasip ederse kız kardeşim ve annem yanıma gelip bana bakacak beyefendi .beni Avrupa ya goturcek gorumce min evine ne ben onları seviyorum nede onlar beni .birde rahat değilim bn Türkiye yi seviyorum.kabul etmedim .ben kabul etmeyin cede diyor annen senin yanında kalsın bn gideyim doğum da gelirim .neymiş orda daha çok para varmis hayatı kurtulacak mis.bnde dedim ki gidersen bidaha dönme bu evlilik birer dedim .Kızlar bu konuda kim hakli .lütfen bn kdni ailemin yanında olmaz sam rahat olamam

Avrupa yi kabul etmeyince senin çocuğun olmasın dedi sen daha kocanın dediğini yap miyir Sun dedi bnde dedim ki sen demenle çocuk olmaz Allah bilir dedim .Oda dediki Avrupa ya gelmezsen cocugu unut bn para falan vermem .bnde verme dedim .Bnm dusuncem esime dedim ki birak bi hamile kalayim cicuk dogsun .sonra gideriz.Kizlar gerçekten dusuk tehlikem var. Olmaz sa dahi bn bebeği tehlikeye atmak işte mi yorum.panik atagim var uçağa bi kere bindim bayıldım .Ama hamile değildim.hamike iken bine mem bn . Zaten olması için tedavi gorüyor um bide eşimin Avrupa merakibyuzunden mi dussun okuyan burun arkadaşlar dan yorum bekliyorum

Asi kız çok uzun yazdim bi yorumun yok mu buna çok mutsuzum cok

Canim daha önce actigın konularıda görmüstüm eşinle cok iyi anlaşamıyorsunuz sanırım ama sen esine körkütük.aşıksın birsey demek.istemiyorm bekara karı boşamak kolay gelirmiş hesabı olmasın yurtdışınada herkes yapamaz istemeden gidersen hiç yapamazsın sonuçta evlisiniz beraber alınması gereken bir karar bilmiyorum

Canım zaten hamilelikte de aynı adet ağrısı gibi ağrın oluyormuş göğsünde felan ağrın var mı
Merhaba fatmasecret19 evet gögüslerim adet dönemindeki gibi şiş ve ağrı var. göğüs uçları daha bir hassas gibi sanki. bugün ağrım yok henüz regli başlamadı. normalde adet öncesinden 3/4 gün önce çok az akıntı şekli

Kan gelirdi ama oda henüz gelmedi. Çok sabırsızım tabi hem heyecan hem korku. eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve oda aşılama ile olmuş bu konuda tecrübeli olduğu için bana çok destek oluyor.

Merhaba pembepanter hoşbuldum. biz 2015 ağustosta evlendik tabi her ikimizinde yaşı biraz ileri eşim 47 ben 43 yaşındayım. Herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür. fakat eşimin çok problemli bir ailesi var. eşimin ilk evliliğinin bitmesine sebep olmuş bir anne ve abisi var malesef. Tabi eski eş te rahat durmuyor sürekli sorun yaratıyor hepsi sanırım bunların sonucunda stres yüzünden sıkıntı oluştu. bakalım bugün ağrım yok regli başlamadı hayırlısı olur inşallah.

C

Canim.devam.etti mi oyle kaldımi

Kızlar yarın için randevu almıştım . Bugün randevu almak için bir tanıdığımi aradım tahlil sonucuma bakip hamilelik görünüyor diyen doktor izinliymis. Bugün için randevu alamadım.:-(

Asi cnm evet lekelenme yine gelmiş. Cnm bu ne şimdi ya. Çok korkuyorum. Yarın tahlil için gidecegimi biliyorsunuz. Ama bugün gidemedim yarın olsun hayir olsun. Sence adetmi olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…