Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İnşallah lekelenmen kırmızıya dönüşmez canım.Yerleşmeden dolayı lekelenme olmuştur inşallah

Cnm en erken sanırım 10 günde çıkar ama neden üzülüyor Sun ki belki de yerleşme kanaması dır
Cnm iğne kullandı ysan ondan da ağrı olabilir .ya usutmus te olabilir sin cnm at kafandan şimdi adet olmayı çok merak ediyor san yarın git test yap kan tahlili nde çıkar

Üzülmedim yaa.Sonuçta dünyanın sonu değil.Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin
Benim bu ay aşılama yoktu.Geçen ay yaptırmıştım.Bu ay kür falan yaptım 1 gün geçti diye test aldım.Aslında onu almakta bile kararsız kaldım.Ama çörek otu yağı içiyorum onu kesiyim ne olur ne olmaz diye aldım

İnşaallah cnm öyle birşey olabilir mi gerçekten.? O doktor bana neden öyle diyip beni umitlendirdiki eşim bile ne kadar umitlendi şimdi ise ikimizde çok üzgünüz:-(
Ya tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini bence

Cnm âdet mi oldun ilk asilamam iydi geçmiş olsun
Aşılama yaptırmadım bu ay.Doğal olur diye kürler falan yaptım.Adetin üçüncü günü doktora gidicem bakalım hormonlar ne alemde.Hayırlısı artık

doktor 15. güne çağırdı o zmna kadr test yapmalı mıyım ki ben aşılamanın 8. günündeyim test yapsam mı idrarda çıkar mı ki
Sakın yapıyım deme 14.günü yap yapıyosan da.Diğer türlü boşu boşuna ümitlenirsin.Sonuçda olumsuz çıkarsa daha çok üzülürsün.Sabret bence biraz bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…