- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.441
hayırlısı olsunGerek kalmadı sabah benim kırmızılar geldi.Hayırlısı
:-( seni çok iyi anlıyorum cnm benimGerek kalmadı sabah benim kırmızılar geldi.Hayırlısı
İnşallah lekelenmen kırmızıya dönüşmez canım.Yerleşmeden dolayı lekelenme olmuştur inşallah
Cnm âdet mi oldun ilk asilamam iydi geçmiş olsunGerek kalmadı sabah benim kırmızılar geldi.Hayırlısı
Kaç gün kaldı test ypmna cnmsanki bugün adet sancısı gibi sancılarım da başladı8. gündeyim çok stresliyim 1. denemede 11. gün regl olmuştu 2 kist oluşmuştu
doktor 15. güne çağırdı o zmna kadr test yapmalı mıyım kiKaç gün kaldı test ypmna cnm
midemde yoğun stresten ağrıyor büyük ihtimalleKaç gün kaldı test ypmna cnm
Cnm en erken sanırım 10 günde çıkar ama neden üzülüyor Sun ki belki de yerleşme kanaması dırdoktor 15. güne çağırdı o zmna kadr test yapmalı mıyım kiben aşılamanın 8. günündeyim test yapsam mı idrarda çıkar mı ki
Cnm iğne kullandı ysan ondan da ağrı olabilir .ya usutmus te olabilir sin cnm at kafandan şimdi adet olmayı çok merak ediyor san yarın git test yap kan tahlili nde çıkarCnm en erken sanırım 10 günde çıkar ama neden üzülüyor Sun ki belki de yerleşme kanaması dır
Slm cnm iyi haberlerini bekliyoruz neresin ya test sonuçu ne olduKızlar sizce bu testlerden hangisi daha koyu
Üzülmedim yaa.Sonuçta dünyanın sonu değil.Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsinhayırlısı olsunne zamn yaptırdınız aşılamayı ve kaçıncı gün regl oldunuz
Benim bu ay aşılama yoktu.Geçen ay yaptırmıştım.Bu ay kür falan yaptım 1 gün geçti diye test aldım.Aslında onu almakta bile kararsız kaldım.Ama çörek otu yağı içiyorum onu kesiyim ne olur ne olmaz diye aldımÜzülmedim yaa.Sonuçta dünyanın sonu değil.Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin
Ya tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini benceİnşaallah cnm öyle birşey olabilir mi gerçekten.? O doktor bana neden öyle diyip beni umitlendirdiki eşim bile ne kadar umitlendi şimdi ise ikimizde çok üzgünüz:-(
Aşılama yaptırmadım bu ay.Doğal olur diye kürler falan yaptım.Adetin üçüncü günü doktora gidicem bakalım hormonlar ne alemde.Hayırlısı artıkCnm âdet mi oldun ilk asilamam iydi geçmiş olsun
Üzülme inşallah bu sefer tutar.Rabbim yüzünü güldürsün.Hayırlı evlatlar nasip etsinsanki bugün adet sancısı gibi sancılarım da başladı8. gündeyim çok stresliyim 1. denemede 11. gün regl olmuştu 2 kist oluşmuştu
Sakın yapıyım deme 14.günü yap yapıyosan da.Diğer türlü boşu boşuna ümitlenirsin.Sonuçda olumsuz çıkarsa daha çok üzülürsün.Sabret bence biraz bekledoktor 15. güne çağırdı o zmna kadr test yapmalı mıyım kiben aşılamanın 8. günündeyim test yapsam mı idrarda çıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?