Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ya tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini bence
Canım kırmızılar geldi sence üstüne görmemi bu? Yarın için randevum var . Bu başka kadın dogumcu hem gidip degerimide göstersemmi hiç gidesim yok artik. Çok üzgünüm. Bana bu değerlerden için hamilelik görünüyor dedi diycem ve kan tahlili istiycem yine

Ya tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini bence

Canım kırmızı gelmemesi lazımdı demi hep kahverengiydi ama kırmızıya donustu.

Damla şeklindeyse hala şansın vardır.Hakkında hayırlısı olsun canım.Üzülme

Kızlar ben yarın yada öbür gün hormon tahlili yaptırıcam aç gitmem gerekiyo dimi

Sakın cnm bak ben 12. Günü yaptırdım ve çok pişman oldum biraz daha bekle inşaallah. banada iki hafta sonra denildi ben ne yaptım erken yaptırdım bekle derim sana.
Canim senin 12. Gunde pisman olacagin bi durum yokki 12. Gun saten sonuc belli oluyor seninkinin degerinden negatif oldugu belliydi soylmistim sanada ama sen biraz doktora guvenince ustelemek istemedim yani doktora anlam veremiorum cok salakca bi is yapti sana ogun ben hamile olmadigina emindim senin

12. Gun gonul rahatligiyla kan testi verebilirsiniz arkadaslar ama bunu en anlimli olarak asilamada diye belirtiyim cunku normla yolla denendiginde yumurtlama herkesin ayni tarihte deil adet siklusuna gore degisir ama asilamada net yani cunku catlama gunu belli o yuzden.bir spermin rahime yolculu dollenme suresi 10 gundur 11 12. Gunlerde beta hcg kana gecer bir kac gun sonrada idrara hepimizin hakknda hayirlisi olsun

O doktora varya çok sinirleniyorum haklisin sen zaten dedin ama ben umitlendim durdum:-( :-(

Cnm güzel açıklama olmuş.tskler. Bir doktor neden böyle der.
değer banada çok dusuk gelmişti zaten cnm biliyorsun

O doktora varya çok sinirleniyorum haklisin sen zaten dedin ama ben umitlendim durdum:-( :-(
Canım özür dilerim.Bende seni ümitlendirmiş olabilirim ama doktor öyle kesin konuşunca bi bildiği vardır demiştim.Hakkını helal et.Ama kendim nasıl hamiş olduğumu öğrenmek istiyosam seni kendi yerime koydum

Minik hormon testine aç gitmem mi gerekiyo

Evet canim hayirlisi olsun bazi arkadaslarda cok umitlendi senin adina sende doktorda onlarda oyle olunca kaptirdin bu isler zor ya heleki uzun suredir bunu bekleyen insanlara cok zor gereksiz umitlenmeler mahvedio insani kendimden biliorum doktorlara kalsa biraz inanin olacak diyin diyolar ama olmuyo iste her ay ayni duyguyu yasamak insanda pozitif dusunme gucunu bitirio

Canim benim sana bide tavsiyem maddi durumunuz elveriyorsa hic universitede tup bebek tedavisini bekleme derim bi kere olmussun ozelde tekrar ol sinirlarini zorla saten cok uzun yillar olmus senin vakit kaybetmemen gerektigini dusunuyorum benim arkadasim yumurtasini dondurarak ikincide kaldi hem yumurta dondurdugunda ayni parayi odemiyosun 1000 lira gibi bi tutarla ikinciyide yapiolar

dondurulmuşum olmadı benim hiç. Özel istemiyorum ben artık. Hem ilk yaptırdığımız da zorlandik. Eşim çalışıyor sadece cnm. Fakültede evet çok bekliyorsun iki aşılama hakkım kaldı . 3 te tüp bebek hakkım var.

Evet hemde çok kapıldım çok:-( :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…