- 28 Mayıs 2016
- 156
- 25
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.461
Canım kırmızılar geldi sence üstüne görmemi bu? Yarın için randevum var . Bu başka kadın dogumcu hem gidip degerimide göstersemmi hiç gidesim yok artik. Çok üzgünüm. Bana bu değerlerden için hamilelik görünüyor dedi diycem ve kan tahlili istiycem yineYa tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini bence
Ya tabiki olabilir benim ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm doktor normaldir.Olabilir demişti.Sende de aynı şey olabilir.Yarın kan testi ver kesin.Başka bi doktorada göster değerlerini bence
sanki bugün adet sancısı gibi sancılarım da başladı8. gündeyim çok stresliyim 1. denemede 11. gün regl olmuştu 2 kist oluşmuştu
Damla şeklindeyse hala şansın vardır.Hakkında hayırlısı olsun canım.Üzülme
Canım kırmızılar geldi sence üstüne görmemi bu? Yarın için randevum var . Bu başka kadın dogumcu hem gidip degerimide göstersemmi hiç gidesim yok artik. Çok üzgünüm. Bana bu değerlerden için hamilelik görünüyor dedi diycem ve kan tahlili istiycem yine
Canim senin 12. Gunde pisman olacagin bi durum yokki 12. Gun saten sonuc belli oluyor seninkinin degerinden negatif oldugu belliydi soylmistim sanada ama sen biraz doktora guvenince ustelemek istemedim yani doktora anlam veremiorum cok salakca bi is yapti sana ogun ben hamile olmadigina emindim seninSakın cnm bak ben 12. Günü yaptırdım ve çok pişman oldum biraz daha bekle inşaallah. banada iki hafta sonra denildi ben ne yaptım erken yaptırdım bekle derim sana.
Canım dün kahverengiydi bugünde önce lekelenmem yine kahveydi. cnm sonra pıhtı gibi kahvemsi geldi. şimdi kırmızı ama kırmızı daha pıhtı değil yani şansım varmı gerçektenDamla şeklindeyse hala şansın vardır.Hakkında hayırlısı olsun canım.Üzülme
Canim senin 12. Gunde pisman olacagin bi durum yokki 12. Gun saten sonuc belli oluyor seninkinin degerinden negatif oldugu belliydi soylmistim sanada ama sen biraz doktora guvenince ustelemek istemedim yani doktora anlam veremiorum cok salakca bi is yapti sana ogun ben hamile olmadigina emindim senin
12. Gun gonul rahatligiyla kan testi verebilirsiniz arkadaslar ama bunu en anlimli olarak asilamada diye belirtiyim cunku normla yolla denendiginde yumurtlama herkesin ayni tarihte deil adet siklusuna gore degisir ama asilamada net yani cunku catlama gunu belli o yuzden.bir spermin rahime yolculu dollenme suresi 10 gundur 11 12. Gunlerde beta hcg kana gecer bir kac gun sonrada idrara hepimizin hakknda hayirlisi olsun
Canım özür dilerim.Bende seni ümitlendirmiş olabilirim ama doktor öyle kesin konuşunca bi bildiği vardır demiştim.Hakkını helal et.Ama kendim nasıl hamiş olduğumu öğrenmek istiyosam seni kendi yerime koydumO doktora varya çok sinirleniyorum haklisin sen zaten dedin ama ben umitlendim durdum:-(:-(
Prolaktin fsh aç karnına mı oluyoEvet canim sen ac git hepsinde ac olunmuyo ama doktor senden ne ister genis mi ister bilmiorum sen ac git garanti olsun
Canim benim sana bide tavsiyem maddi durumunuz elveriyorsa hic universitede tup bebek tedavisini bekleme derim bi kere olmussun ozelde tekrar ol sinirlarini zorla saten cok uzun yillar olmus senin vakit kaybetmemen gerektigini dusunuyorum benim arkadasim yumurtasini dondurarak ikincide kaldi hem yumurta dondurdugunda ayni parayi odemiyosun 1000 lira gibi bi tutarla ikinciyide yapiolarO doktora varya çok sinirleniyorum haklisin sen zaten dedin ama ben umitlendim durdum:-(:-(
Evet canim ac gitProlaktin fsh aç karnına mı oluyo
Canım özür dilerim.Bende seni ümitlendirmiş olabilirim ama doktor öyle kesin konuşunca bi bildiği vardır demiştim.Hakkını helal et.Ama kendim nasıl hamiş olduğumu öğrenmek istiyosam seni kendi yerime koydum
Canim benim sana bide tavsiyem maddi durumunuz elveriyorsa hic universitede tup bebek tedavisini bekleme derim bi kere olmussun ozelde tekrar ol sinirlarini zorla saten cok uzun yillar olmus senin vakit kaybetmemen gerektigini dusunuyorum benim arkadasim yumurtasini dondurarak ikincide kaldi hem yumurta dondurdugunda ayni parayi odemiyosun 1000 lira gibi bi tutarla ikinciyide yapiolar
Evet canim hayirlisi olsun bazi arkadaslarda cok umitlendi senin adina sende doktorda onlarda oyle olunca kaptirdin bu isler zor ya heleki uzun suredir bunu bekleyen insanlara cok zor gereksiz umitlenmeler mahvedio insani kendimden biliorum doktorlara kalsa biraz inanin olacak diyin diyolar ama olmuyo iste her ay ayni duyguyu yasamak insanda pozitif dusunme gucunu bitirio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?