Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Şu prolaktin beni çok korkutuyo 2 ay önce 44 tü.Şimdi acaba kaç oldu.inşallah adenom falan yoktur.Stresten yükseliyomuş prolaktin.Bu aralar hayatımda hiç iyi şeyler olmuyo.Allah sonumu hayretsin

Kızlar ya bugun yoktum neler olmus neyse kızlar 1 gün uzuntu sonra tam gaz devam kendimizi salmak yok

Şu prolaktin beni çok korkutuyo 2 ay önce 44 tü.Şimdi acaba kaç oldu.inşallah adenom falan yoktur.Stresten yükseliyomuş prolaktin.Bu aralar hayatımda hiç iyi şeyler olmuyo.Allah sonumu hayretsin
Canım prolaktin icin ilac kullanmadin mi benimde ilk 30 lardaydi doktor bazi aylarda yuksek cikabiliyo dedi bidahaki ay gittim 60 a çikti ilac kullandim 2 aydr cok sukur dusuk baya

Canım prolaktin icin ilac kullanmadin mi benimde ilk 30 lardaydi doktor bazi aylarda yuksek cikabiliyo dedi bidahaki ay gittim 60 a çikti ilac kullandim 2 aydr cok sukur dusuk baya
Doktor geçen ay aşılama yaparken düşsün diye dostinex vermişti.Onun dışında ilaç kullanmadım.Göğüs uçlarımda sızlama ağrı yapıyo bazen.Çok rahatsız edici

Bir de bugün cezalıydım giremedim ama bugünkü yaptığım test

Eklentiler

• IMG_0998.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 30
Canım kan testine gittim 10.12 çıktı sonuç hiç umutlu değilim ya
Asi beşin üstündeyse hamilelik oluyomuş diyodu ama.Minik hemşire bi baksın o da değerine o daha iyi anlar.Şimdi boşu boşuna ümitlendirmiyim seni

Bir de derler ki 20 bin aşağısındaki değeri göstermez idrar testi diye bu ne peki kan sonucunu görünce iki arada kaldım

Kırmızılar çoğaldı artık ümit yok demi:-(
Canım canını sıkma inş meleğin seni çok bekletmez çok üzüldüm ama seni üzmek istemiyorum bizi biz anlarız bizim durumumuzdakiler dışarıda kolay hamile kalanlar anlamaz inş hemencecik hamiş olursun dua ediyorum sana

Bir de derler ki 20 bin aşağısındaki değeri göstermez idrar testi diye bu ne peki kan sonucunu görünce iki arada kaldım
Püff millet doğurup sokağa atıyo.Bizde çocuk diye biyerlermizi paralıyoruz.İsyanlardayım resmen

Labaratuvarcı bana pozitif değeriniz ama yine de 3 gün sonra tekrarlayın belki çok Yen'i olduğu için böyle çıkmıştır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…