- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.481
ÜzgünümKırmızılar çoğaldı artık ümit yok demi:-(
Canım prolaktin icin ilac kullanmadin mi benimde ilk 30 lardaydi doktor bazi aylarda yuksek cikabiliyo dedi bidahaki ay gittim 60 a çikti ilac kullandim 2 aydr cok sukur dusuk bayaŞu prolaktin beni çok korkutuyo 2 ay önce 44 tü.Şimdi acaba kaç oldu.inşallah adenom falan yoktur.Stresten yükseliyomuş prolaktin.Bu aralar hayatımda hiç iyi şeyler olmuyo.Allah sonumu hayretsin
Doktor geçen ay aşılama yaparken düşsün diye dostinex vermişti.Onun dışında ilaç kullanmadım.Göğüs uçlarımda sızlama ağrı yapıyo bazen.Çok rahatsız ediciCanım prolaktin icin ilac kullanmadin mi benimde ilk 30 lardaydi doktor bazi aylarda yuksek cikabiliyo dedi bidahaki ay gittim 60 a çikti ilac kullandim 2 aydr cok sukur dusuk baya
Canım merhaba herAlde pembepanter ile ufak atışmamızdan dolayı ceza aldım dün giremedim ben bugün test yaptım yineBencede fatma hamiş büyük ihtimal.Benim içimede öyle doğuyo
Geçmiş olsun.Hoş geldin.Silik bi ikinci çizgi var benceCanım merhaba herAlde pembepanter ile ufak atışmamızdan dolayı ceza aldım dün giremedim ben bugün test yaptım yine
Canım inş bebişin tutunmuşturMerhaba fatmasecret19 evet gögüslerim adet dönemindeki gibi şiş ve ağrı var. göğüs uçları daha bir hassas gibi sanki. bugün ağrım yok henüz regli başlamadı. normalde adet öncesinden 3/4 gün önce çok az akıntı şekli
Canım buradayım ceza almıştım o da bittiFatmacim sen nerelerdesin ya:-(:-(
Canım kan testine gittim 10.12 çıktı sonuç hiç umutlu değilim yaGeçmiş olsun.Hoş geldin.Silik bi ikinci çizgi var bence
Asi beşin üstündeyse hamilelik oluyomuş diyodu ama.Minik hemşire bi baksın o da değerine o daha iyi anlar.Şimdi boşu boşuna ümitlendirmiyim seniCanım kan testine gittim 10.12 çıktı sonuç hiç umutlu değilim ya
Tamam canım yok zaten ben de çok sevinemedim canım bu kadar düşük değereAsi beşin üstündeyse hamilelik oluyomuş diyodu ama.Minik hemşire bi baksın o da değerine o daha iyi anlar.Şimdi boşu boşuna ümitlendirmiyim seni
Canım canını sıkma inş meleğin seni çok bekletmez çok üzüldüm ama seni üzmek istemiyorum bizi biz anlarız bizim durumumuzdakiler dışarıda kolay hamile kalanlar anlamaz inş hemencecik hamiş olursun dua ediyorum sanaKırmızılar çoğaldı artık ümit yok demi:-(
Püff millet doğurup sokağa atıyo.Bizde çocuk diye biyerlermizi paralıyoruz.İsyanlardayım resmenBir de derler ki 20 bin aşağısındaki değeri göstermez idrar testi diye bu ne peki kan sonucunu görünce iki arada kaldım
Aynen canım doğru olsa çok Sevincem de hayırlısı artıkPüff millet doğurup sokağa atıyo.Bizde çocuk diye biyerlermizi paralıyoruz.İsyanlardayım resmen
Sen yine gt diktora ama ciktigini dusunmuyorum ilac kullandiysanDoktor geçen ay aşılama yaparken düşsün diye dostinex vermişti.Onun dışında ilaç kullanmadım.Göğüs uçlarımda sızlama ağrı yapıyo bazen.Çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?