Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Igneler boyle bi etki yapmıyorsa hamilesin canım ya hiç duymamıstim olabilir mi oyle sen arastrmisindr cok guzel insallah canim ya
Canım araştırdım da bende iğnenin etkisi şimdiye kadar gitmesi gerekmez miydi tabi hiç bir şeyin garantisi Yok ta bilemedim işte belirsiz bir durum

Canım araştırdım da bende iğnenin etkisi şimdiye kadar gitmesi gerekmez miydi tabi hiç bir şeyin garantisi Yok ta bilemedim işte belirsiz bir durum
Bence hamilesin canim degerin dusuk olmasi erken suan gunun gelmeden yaptin yukselecektir erkn yaptigin icin boyle bence ama bilmiyorum

Olabilme ihtimalin yuksek kimyasal olup olmadigini suan bu degerle anlayamazsinki doktor bile anlayamaz adetine normal sartlarda 4 gun var senin sen o eski adet tarihini at kafandan ona gore beta dusunme asilama oldugun icin senin o adet tarihin gecerli deil ignenin etkisinin bugune kadar surebildigide soylenio ama hamile olma ihtimalinde var suan 10 .cu gune gore bu deger yuksek bile normalde bu gunlerde 4 falan cikar gebelikte kimyasal olup olmadigini degerin yukselmezse yada yukselir sonra dusmeye baslarsa anlayabilirsin ancak

Bence hamilesin canim degerin dusuk olmasi erken suan gunun gelmeden yaptin yukselecektir erkn yaptigin icin boyle bence ama bilmiyorum
Bilemedim canım inş labaratuvarcıya sordum zaten akşam üzeri olduğu için kadın doğumcu yoktu o da iğnenin etkisi geçmiş olması lazım ya kimyasal gebelik ya da daha çok Yen'i 9-10 günlük olduğu için dedi

Canım açıklaman için çok tşk ederim ben akşam üzeri yaptırdım kadın doğumcu yoktu laborant böyle dedi acildeki de ben anlamam dedi ya nasıl doktor anlamadım valla

Umarim tutmustur cuma gunu mutlaka kan ver 20 ve ustuyse hersey normal seyrinde belkide ikiz gebeliktir diorumya bu tarihlere gore 10 iyi ama sunuda unutma bi kac gun once baktirip ignelerin etkiside cikabilio cuma olmadan sevinmemeye caliski uzulme

İşte laborant 3 gün sonra yenileyin dedi adamı bunalttım zaten doktor bişey demeyince ona sordum bende

Umarim tutmustur cuma gunu mutlaka kan ver 20 ve ustuyse hersey normal seyrinde belkide ikiz gebeliktir diorumya bu tarihlere gore 10 iyi ama sunuda unutma bi kac gun once baktirip ignelerin etkiside cikabilio cuma olmadan sevinmemeye caliski uzulme
Tamam canım inş doğrudur hamilelik bilgilerin için tşk ederim iyi geceler

3 gun beklemesen bile persembe gunu bi saglik ocaginda baktirabilirsin duramazsan cuma yine doktoruna gidersin bence cok guzel ama sen yine kendini herseye hazirla cok mutlu oldum canim ama

Uc gune gerek yok sen cuma git varsa saten cuma kesin netlesir
Hamilelik bilgilerin demek istemedim ard arda yaZınca yanlış anlaşılma olabilir sen hemşiresin benden tabiki DHA iyi bilirsin ben doğru olan hamileliktir demek istedim bilgilerin içinde tşk ederim demek istedim yanlış anlaşılmadan düZelteyimde

Tamam canım inş doğrudur hamilelik bilgilerin için tşk ederim iyi geceler
Ama dedigim gibi sende kafa karistiran surekli idrarda pozitif gormen o yuzden insan bilemio eger hamileysen bile tamamen idrar testlerinle tesaduf olacak bu durum cunku idrarda pozitifi gormen imkansiz kac gundur o kadar erken hayatta cikarmaz onlar onlarin icinde o kadar az hcg bulunuoki kanda erken cikip onda hemen ogrenemememizin sebebi o saten

Bir de canım ikiz gebelik olduğunu nasıl anladın değere göre mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…