- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.501
Igneler boyle bi etki yapmıyorsa hamilesin canım ya hiç duymamıstim olabilir mi oyle sen arastrmisindr cok guzel insallah canim yaLabaratuvarcı bana pozitif değeriniz ama yine de 3 gün sonra tekrarlayın belki çok Yen'i olduğu için böyle çıkmıştır dedi
Labaratuvarcı bana pozitif değeriniz ama yine de 3 gün sonra tekrarlayın belki çok Yen'i olduğu için böyle çıkmıştır dedi[/QUOTa
Asilamanin kavinci gunuydu bugun seninLabaratuvarcı bana pozitif değeriniz ama yine de 3 gün sonra tekrarlayın belki çok Yen'i olduğu için böyle çıkmıştır dedi
Asilamanin kacinci gunuydu bugun seninLabaratuvarcı bana pozitif değeriniz ama yine de 3 gün sonra tekrarlayın belki çok Yen'i olduğu için böyle çıkmıştır dedi
Canım araştırdım da bende iğnenin etkisi şimdiye kadar gitmesi gerekmez miydi tabi hiç bir şeyin garantisi Yok ta bilemedim işte belirsiz bir durumIgneler boyle bi etki yapmıyorsa hamilesin canım ya hiç duymamıstim olabilir mi oyle sen arastrmisindr cok guzel insallah canim ya
Bugün 10. Gün iğnenin de 12. Günü hatta ben kan testini akşam yaptırdım bir deAsilamanin kacinci gunuydu bugun senin
Bence hamilesin canim degerin dusuk olmasi erken suan gunun gelmeden yaptin yukselecektir erkn yaptigin icin boyle bence ama bilmiyorumCanım araştırdım da bende iğnenin etkisi şimdiye kadar gitmesi gerekmez miydi tabi hiç bir şeyin garantisi Yok ta bilemedim işte belirsiz bir durum
Bilemedim canım inş labaratuvarcıya sordum zaten akşam üzeri olduğu için kadın doğumcu yoktu o da iğnenin etkisi geçmiş olması lazım ya kimyasal gebelik ya da daha çok Yen'i 9-10 günlük olduğu için dediBence hamilesin canim degerin dusuk olmasi erken suan gunun gelmeden yaptin yukselecektir erkn yaptigin icin boyle bence ama bilmiyorum
Canım açıklaman için çok tşk ederim ben akşam üzeri yaptırdım kadın doğumcu yoktu laborant böyle dedi acildeki de ben anlamam dedi ya nasıl doktor anlamadım vallaOlabilme ihtimalin yuksek kimyasal olup olmadigini suan bu degerle anlayamazsinki doktor bile anlayamaz adetine normal sartlarda 4 gun var senin sen o eski adet tarihini at kafandan ona gore beta dusunme asilama oldugun icin senin o adet tarihin gecerli deil ignenin etkisinin bugune kadar surebildigide soylenio ama hamile olma ihtimalinde var suan 10 .cu gune gore bu deger yuksek bile normalde bu gunlerde 4 falan cikar gebelikte kimyasal olup olmadigini degerin yukselmezse yada yukselir sonra dusmeye baslarsa anlayabilirsin ancak
İşte laborant 3 gün sonra yenileyin dedi adamı bunalttım zaten doktor bişey demeyince ona sordum bendeOlabilme ihtimalin yuksek kimyasal olup olmadigini suan bu degerle anlayamazsinki doktor bile anlayamaz adetine normal sartlarda 4 gun var senin sen o eski adet tarihini at kafandan ona gore beta dusunme asilama oldugun icin senin o adet tarihin gecerli deil ignenin etkisinin bugune kadar surebildigide soylenio ama hamile olma ihtimalinde var suan 10 .cu gune gore bu deger yuksek bile normalde bu gunlerde 4 falan cikar gebelikte kimyasal olup olmadigini degerin yukselmezse yada yukselir sonra dusmeye baslarsa anlayabilirsin ancak
Tamam canım inş doğrudur hamilelik bilgilerin için tşk ederim iyi gecelerUmarim tutmustur cuma gunu mutlaka kan ver 20 ve ustuyse hersey normal seyrinde belkide ikiz gebeliktir diorumya bu tarihlere gore 10 iyi ama sunuda unutma bi kac gun once baktirip ignelerin etkiside cikabilio cuma olmadan sevinmemeye caliski uzulme
Hayırlı gecelerHepinize iyi geceler arkadaslar ben kacar
3 gun beklemesen bile persembe gunu bi saglik ocaginda baktirabilirsin duramazsan cuma yine doktoruna gidersin bence cok guzel ama sen yine kendini herseye hazirla cok mutlu oldum canim amaBilemedim canım inş labaratuvarcıya sordum zaten akşam üzeri olduğu için kadın doğumcu yoktu o da iğnenin etkisi geçmiş olması lazım ya kimyasal gebelik ya da daha çok Yen'i 9-10 günlük olduğu için dedi
Iyi geceler canimHayırlı geceler
Hamilelik bilgilerin demek istemedim ard arda yaZınca yanlış anlaşılma olabilir sen hemşiresin benden tabiki DHA iyi bilirsin ben doğru olan hamileliktir demek istedim bilgilerin içinde tşk ederim demek istedim yanlış anlaşılmadan düZelteyimdeUc gune gerek yok sen cuma git varsa saten cuma kesin netlesir
Ama dedigim gibi sende kafa karistiran surekli idrarda pozitif gormen o yuzden insan bilemio eger hamileysen bile tamamen idrar testlerinle tesaduf olacak bu durum cunku idrarda pozitifi gormen imkansiz kac gundur o kadar erken hayatta cikarmaz onlar onlarin icinde o kadar az hcg bulunuoki kanda erken cikip onda hemen ogrenemememizin sebebi o satenTamam canım inş doğrudur hamilelik bilgilerin için tşk ederim iyi geceler
Bir de canım ikiz gebelik olduğunu nasıl anladın değere göre miUmarim tutmustur cuma gunu mutlaka kan ver 20 ve ustuyse hersey normal seyrinde belkide ikiz gebeliktir diorumya bu tarihlere gore 10 iyi ama sunuda unutma bi kac gun once baktirip ignelerin etkiside cikabilio cuma olmadan sevinmemeye caliski uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?