- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.521
Evet canım dediğinde doğru bende şaşırdım zaten idrar testleri 20 üzeri gösteriyor sanıyordum ben bir de bu hcg ilk vurulduğu gün acaba beta kaç oluyor yani kaç yükseltiyor eğer hala iğne etkisi ise bayağı yükseltiyordur ama bir önceki aşılamam da 9. Gün kan testi yaptırmıştım 6.24 çıkmıştı zaten bir gün sonra da idrar testi yapmıştım tek çizgi idiAma dedigim gibi sende kafa karistiran surekli idrarda pozitif gormen o yuzden insan bilemio eger hamileysen bile tamamen idrar testlerinle tesaduf olacak bu durum cunku idrarda pozitifi gormen imkansiz kac gundur o kadar erken hayatta cikarmaz onlar onlarin icinde o kadar az hcg bulunuoki kanda erken cikip onda hemen ogrenemememizin sebebi o saten
Canım ceza alınca bir kere insan ister istemez geriliyor pembe panter de dönseydi ona da üzüldümYoo ben biseyi yanlis anlamadim saten bu kadar gerilme herkes kendi alaninda iyidir hem hemsire olup hemde hamilelik sorunum olunca ekstra bilgim var bu konularda art niyeti olmayana daima yardimci olmaya calisirim
Canım seni tutmayım görüşürüz diğer sorumu yarın cevaplarsın müsait olduğunda sağolasınYoo ben biseyi yanlis anlamadim saten bu kadar gerilme herkes kendi alaninda iyidir hem hemsire olup hemde hamilelik sorunum olunca ekstra bilgim var bu konularda art niyeti olmayana daima yardimci olmaya calisirim
Kesin bisey demedim ben eger varsa gebeligin yani ignelerin etkisi gectiyse ki bu kisiden kisiye degisir vucuttan atilimi 10 gune gore deger iyi geldi bana o ihtimal bile var suan gibisinden soledim umarim kalbinden hangisi geciyorsa o olur senin icin doktorlar degeri yuksek gorse bile keseyi gormeden ikiz diyemiyolar benimki ihtimal sadeceBir de canım ikiz gebelik olduğunu nasıl anladın değere göre mi
İnş canım güzel dileklerin için çok tşk ederim eğer öyle ise hepinize isim isim dua edeceğim valla çünkü biz bu yolda çok fazla fedakarlık yaptığımıza inanıyorum3 gun beklemesen bile persembe gunu bi saglik ocaginda baktirabilirsin duramazsan cuma yine doktoruna gidersin bence cok guzel ama sen yine kendini herseye hazirla cok mutlu oldum canim ama
Anladım canım sağolasınKesin bisey demedim ben eger varsa gebeligin yani ignelerin etkisi gectiyse ki bu kisiden kisiye degisir vucuttan atilimi 10 gune gore deger iyi geldi bana o ihtimal bile var suan gibisinden soledim umarim kalbinden hangisi geciyorsa o olur senin icin doktorlar degeri yuksek gorse bile keseyi gormeden ikiz diyemiyolar benimki ihtimal sadece
Gunleri karistirdim ya :)))sali saniyom carsambaymis simdi persembe oldu :))3 gun beklemesen bile persembe gunu bi saglik ocaginda baktirabilirsin duramazsan cuma yine doktoruna gidersin bence cok guzel ama sen yine kendini herseye hazirla cok mutlu oldum canim ama
Canım vücuttan atılımı 10 gün diye iğneyi dedin aşılamayı mıKesin bisey demedim ben eger varsa gebeligin yani ignelerin etkisi gectiyse ki bu kisiden kisiye degisir vucuttan atilimi 10 gune gore deger iyi geldi bana o ihtimal bile var suan gibisinden soledim umarim kalbinden hangisi geciyorsa o olur senin icin doktorlar degeri yuksek gorse bile keseyi gormeden ikiz diyemiyolar benimki ihtimal sadece
Amin cnm RAbbim isteyen uğraşan duasını eden herkese hepimize nasip etsin:)Üzülme inşallah bu sefer tutar.Rabbim yüzünü güldürsün.Hayırlı evlatlar nasip etsin
bende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inşSakın cnm bak ben 12. Günü yaptırdım ve çok pişman oldum biraz daha bekle inşaallah. banada iki hafta sonra denildi ben ne yaptım erken yaptırdım bekle derim sana.
Canım ne kadar silikti test varsa resmini koyabilir misin benimki de 12. Gün silikti Aşağıda koydum resmini ve dün akşam kan testim de 10.12 çıktıbende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inş
Tabiki de hayırlısı bende çok sevinemiyorum gerçibende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inş
Sakın yapıyım deme 14.günü yap yapıyosan da.Diğer türlü boşu boşuna ümitlenirsin.Sonuçda olumsuz çıkarsa daha çok üzülürsün.Sabret bence biraz bekle
Canım üzülme belki de bebiştir inş öyledir sen testi gönder benimkinden koyumuydu
Maşallah bana göre çok yüksek benimki çok dusuktu biliyorsun. Hadi inşaallah cnm yaCanım kan testine gittim 10.12 çıktı sonuç hiç umutlu değilim ya
çekmedim foto kapılmayayım diyeCanım ne kadar silikti test varsa resmini koyabilir misin benimki de 12. Gün silikti Aşağıda koydum resmini ve dün akşam kan testim de 10.12 çıktı
ya ben 30 yaşındayım öğretmenim ama hiç anlamıyorum bu meselelerden internetten bakıyorum her şeye bazen yanıltıcı oluyo o da. ama sizin değer iyi bence inşşş cuma günü müjdeyi verirsiniz bizede umut olurTabiki de hayırlısı bende çok sevinemiyorum gerçi
İnşaallah cnm ya rabbim nasip etsin.bende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?