Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Yoo ben biseyi yanlis anlamadim saten bu kadar gerilme herkes kendi alaninda iyidir hem hemsire olup hemde hamilelik sorunum olunca ekstra bilgim var bu konularda art niyeti olmayana daima yardimci olmaya calisirim

Evet canım dediğinde doğru bende şaşırdım zaten idrar testleri 20 üzeri gösteriyor sanıyordum ben bir de bu hcg ilk vurulduğu gün acaba beta kaç oluyor yani kaç yükseltiyor eğer hala iğne etkisi ise bayağı yükseltiyordur ama bir önceki aşılamam da 9. Gün kan testi yaptırmıştım 6.24 çıkmıştı zaten bir gün sonra da idrar testi yapmıştım tek çizgi idi

Yoo ben biseyi yanlis anlamadim saten bu kadar gerilme herkes kendi alaninda iyidir hem hemsire olup hemde hamilelik sorunum olunca ekstra bilgim var bu konularda art niyeti olmayana daima yardimci olmaya calisirim
Canım ceza alınca bir kere insan ister istemez geriliyor pembe panter de dönseydi ona da üzüldüm

Canım seni tutmayım görüşürüz diğer sorumu yarın cevaplarsın müsait olduğunda sağolasın

Bir de canım ikiz gebelik olduğunu nasıl anladın değere göre mi
Kesin bisey demedim ben eger varsa gebeligin yani ignelerin etkisi gectiyse ki bu kisiden kisiye degisir vucuttan atilimi 10 gune gore deger iyi geldi bana o ihtimal bile var suan gibisinden soledim umarim kalbinden hangisi geciyorsa o olur senin icin doktorlar degeri yuksek gorse bile keseyi gormeden ikiz diyemiyolar benimki ihtimal sadece

3 gun beklemesen bile persembe gunu bi saglik ocaginda baktirabilirsin duramazsan cuma yine doktoruna gidersin bence cok guzel ama sen yine kendini herseye hazirla cok mutlu oldum canim ama
İnş canım güzel dileklerin için çok tşk ederim eğer öyle ise hepinize isim isim dua edeceğim valla çünkü biz bu yolda çok fazla fedakarlık yaptığımıza inanıyorum

Anladım canım sağolasın

Canım vücuttan atılımı 10 gün diye iğneyi dedin aşılamayı mı

Sakın cnm bak ben 12. Günü yaptırdım ve çok pişman oldum biraz daha bekle inşaallah. banada iki hafta sonra denildi ben ne yaptım erken yaptırdım bekle derim sana.
bende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inş

bende idrar testini yaptım dün gece silik çıktı ama çok erken kesin iğnenin etkisi iğneden sonra 10 gün geçti çünkü. ümitlenmiyorum çok. hayırlısı olsun inş
Canım ne kadar silikti test varsa resmini koyabilir misin benimki de 12. Gün silikti Aşağıda koydum resmini ve dün akşam kan testim de 10.12 çıktı

Eklentiler

• IMG_0998.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 74
Tabiki de hayırlısı bende çok sevinemiyorum gerçi
ya ben 30 yaşındayım öğretmenim ama hiç anlamıyorum bu meselelerden internetten bakıyorum her şeye bazen yanıltıcı oluyo o da. ama sizin değer iyi bence inşşş cuma günü müjdeyi verirsiniz bizede umut olur benim test sizinkinden koyu değildi çizginin bi tarafı belirgin ama silik her halukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…