Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Evet aynı imtihandayiz çünkü. Cnm bence senin değer bana gore çok çok iyi sen birde kadın dogumcuya gosterememissin ben gosterdimde ne oldu bir kadın dogumcu nasıl yapar böyle birşey çok sinirleniyorum. Minik hemşiremiz ondan çok çok tecrübeli bana yok demişti. Ama ben kapıldım gittim. Çok üzgünüm:+(

Aaa ne güzel ben de öğretmenim canım evet eğer iğne etkisi ise maşallah kaç gün sürüyor

Evet canım oluyor öyle akşam ki acil doktoru tam anlamam dedi ya laborant sağolsun dedi bana

Bugün doktora tekrar geldim diğer doktora gösterdim gebelik yok dedi. Diğeri bana gorunuyor dedi dedim. Bir kez daha tahlil istedi yok kızlar bakalım. ikinci aşılama artık dua edin bana.

Bugün doktora tekrar geldim diğer doktora gösterdim gebelik yok dedi. Diğeri bana gorunuyor dedi dedim. Bir kez daha tahlil istedi yok kızlar bakalım. ikinci aşılama artık dua edin bana.
İnş canım hayırlısı olsun bu ay yüzün gülsün inş benim de bugün yaptığım test daha da silikti herAlde iğne etkisi kalmadı artık iyice Hamile olduğumu düşünmüyorum olsa koyulaşırdı

benimde tutmadı arkadaşlar kahverengi bişiler gelmeye başladı rabbim hepimizi en kısa zamanda anne olmamızı nasip eder inşallah

Kızlar pembepanterin cezası bitmedi mi daha ya üzüldüm keşke dönse aramıza biz anlaşmıştık hani anlaşamayıp ta ceza verseler anlarım da ne gerek vardı ki

Çok sinirim bozuldu şu topikte birinin aşılaması tutmaz mı yaa.Resmen lanetli bi topiğe dönüştü burası.Gülermisin ağlarmısın

Kızlar pembepanterin cezası bitmedi mi daha ya üzüldüm keşke dönse aramıza biz anlaşmıştık hani anlaşamayıp ta ceza verseler anlarım da ne gerek vardı ki
Acaba ne zaman bitiyo cezası.Pembişsiz buraların tadı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…