Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar sabah gönderdiğim testi farklı bir marka ile yapmıştım be soluk çıkmıştı sonradan akşam üzeri internetten aldığım ve bugüne kadar yaptığım testten yaptım markası fre..ly marka tam söylenip söylenmedğini bilmediğim için tam yazamadım ama bu daha koyu çıktı sizce dün yaptığıma göre koyu mu ve bugün 13. Gün artık inş iğne etkisi yoktur bir de 2-3 dakika içinde sonuç çıktı belki biraz daha beklese koyulaşır mı bilmem

Eklentiler

• IMG_1060.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 52
Evet çift çizgi daha belirgin sanki.İnşallah hamişsindir canım

Selam.kızlar 18kasım aşılama oldum ve bugun adet oldm 3.aşılama yolu aralık aynda artk bakalm
Hayırlısı olsun.İnşallah üçüncü tutar.Neden aşılama yaptırmıştın sen.Bi sorun falan mı var

Canım bugün yaptığım teste bakar mısın sence koyulaşma var mı bugün 13. Gün iğneden sonra
Canim digerlerini hic hatirlayamiorumki sadece birini hatirliyorum kacinci gunde yaptigini hatirlamiorum ama o baya koyuydu ona gore acilmis sanki biraz renk bence yarina kadar azcik daha sabret yarin kesin sonucu ogrenirsin kanda

Canim digerlerini hic hatirlayamiorumki sadece birini hatirliyorum kacinci gunde yaptigini hatirlamiorum ama o baya koyuydu ona gore acilmis sanki biraz renk bence yarina kadar azcik daha sabret yarin kesin sonucu ogrenirsin kanda
Canım doğru evet ahh ben hep bir panik vardır bak dünkü ile bugün yaptığım ikisini çektim üstteki dün olan alttaki bugün bir de 13 güne iğnenin etkisi yoktur demi

Eklentiler

• IMG_1064.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…