- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.561
Canım gönderdim şimdi bir bakar mısın sence koyulaşma var mıYok.Görmedim canım.
Evet çift çizgi daha belirgin sanki.İnşallah hamişsindir canımKızlar sabah gönderdiğim testi farklı bir marka ile yapmıştım be soluk çıkmıştı sonradan akşam üzeri internetten aldığım ve bugüne kadar yaptığım testten yaptım markası fre..ly marka tam söylenip söylenmedğini bilmediğim için tam yazamadım ama bu daha koyu çıktı sizce dün yaptığıma göre koyu mu ve bugün 13. Gün artık inş iğne etkisi yoktur bir de 2-3 dakika içinde sonuç çıktı belki biraz daha beklese koyulaşır mı bilmem
Hayirlisi olsun canim bende 3. Deyim.bugun 4. Dozumu vurcam ignede Allahin hakki 3 derler kismetimizde ne varsa artikSelam.kızlar 18kasım aşılama oldum ve bugun adet oldm 3.aşılama yolu aralık aynda artk bakalm
Hayırlısı olsun.İnşallah üçüncü tutar.Neden aşılama yaptırmıştın sen.Bi sorun falan mı varSelam.kızlar 18kasım aşılama oldum ve bugun adet oldm 3.aşılama yolu aralık aynda artk bakalm
Bakalm canm aynn kısmet göbekten iğneler cok canımı yaktı ama bu ayda denicz olmassa ara verp tüpe gecıcezHayirlisi olsun canim bende 3. Deyim.bugun 4. Dozumu vurcam ignede Allahin hakki 3 derler kismetimizde ne varsa artik
Evt canm eşimde sıkıntı vr sayı ve harektHayırlısı olsun.İnşallah üçüncü tutar.Neden aşılama yaptırmıştın sen.Bi sorun falan mı var
Allah yardımcınız olsun canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinEvt canm eşimde sıkıntı vr sayı ve harekt
bugün 12. günüCanım çok üzüldüm ya inş en kısa zamanda olur aşılamanın kaçıncı günü adet oldun
Birde progestan kullanıyor muydun
Sağolasın canım cevap için inş değer artıyordur yarın zaman olursa bir kan testi daha veririmEvet çift çizgi daha belirgin sanki.İnşallah hamişsindir canım
Amin canım hepimizn kucagı dolar ınsallahAllah yardımcınız olsun canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım inş bu ay olurbugün 12. günü
Canım bugün yaptığım teste bakar mısın sence koyulaşma var mı bugün 13. Gün iğneden sonraHayirlisi olsun canim bende 3. Deyim.bugun 4. Dozumu vurcam ignede Allahin hakki 3 derler kismetimizde ne varsa artik
Canım eşin andız pekmezi yesin çok fayda ediyor benim eşim de de çok az hareketli sayısı aZdı andız pekmezi yiyince normale döndüEvt canm eşimde sıkıntı vr sayı ve harekt
Canim digerlerini hic hatirlayamiorumki sadece birini hatirliyorum kacinci gunde yaptigini hatirlamiorum ama o baya koyuydu ona gore acilmis sanki biraz renk bence yarina kadar azcik daha sabret yarin kesin sonucu ogrenirsin kandaCanım bugün yaptığım teste bakar mısın sence koyulaşma var mı bugün 13. Gün iğneden sonra
Canım doğru evet ahh ben hep bir panik vardır bak dünkü ile bugün yaptığım ikisini çektim üstteki dün olan alttaki bugün bir de 13 güne iğnenin etkisi yoktur demiCanim digerlerini hic hatirlayamiorumki sadece birini hatirliyorum kacinci gunde yaptigini hatirlamiorum ama o baya koyuydu ona gore acilmis sanki biraz renk bence yarina kadar azcik daha sabret yarin kesin sonucu ogrenirsin kanda
O yaptığımda hala iğnenin etkisi vardı 7. Gündü heraldeCanim digerlerini hic hatirlayamiorumki sadece birini hatirliyorum kacinci gunde yaptigini hatirlamiorum ama o baya koyuydu ona gore acilmis sanki biraz renk bence yarina kadar azcik daha sabret yarin kesin sonucu ogrenirsin kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?