- 26 Kasım 2016
- 14
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.581
Canım inş bu ay olur
Canım o zaman inş kendiliğinden bebiş gelir ne zamandır düşünüyorsunuzbu ay aşılamaya gitmicem ben gonal f iğnenin etkisi 2 ay falan sürüyomuş bu iğneyi vurulduktan sonra doğal yolla hamile kalan çok arkadaşım var doktorda öle dedi zaten 2 ay bekleyelim dedi
vala 3 yıldır uğraşıyorum ama ara verdim zaman zaman bu ilk aşılamamdı inş bi dahakine tutarCanım o zaman inş kendiliğinden bebiş gelir ne zamandır düşünüyorsunuz
Canım çok haklısın inş yarın güZel bir sürpriz Beni bekliyordur bir de arada aynı adet ağrısı gibi ağrım oluyor korkuyorum ama çok sürmeden geçiyor AğrıCanim valla bilemedimki ins gecmistir ignenin etkisi ben cok catlatma ignesi vuruldum ama hic sen gibi gun gun yapmadim catlatma ignesinin 14: gunu kanda baktirdim hep ondada direk negatif cikti umarim seninki olumludur bide hadi olumlu dicem ama idarar testlerine ben bu kadar gunde guvenmem kan sonucuna gore olumlu desek ama digerindede boyle baktirdim ilk cikti sonra kayboldu ignenin etkisiymis diosun keske bu sefer ayni sekilde yapmasaydin direk gununu bekleseydin hayal kirikligina ugramazdin en azindan bu kadar ama derimki sana yarina kadar tutmamis gibi dusun yarin testin ikiye katlarsa tamamen supriz olsun sana
Canım bende ki farklılık eğer hamileysem adet olacağım zaman daha çok sancım oluyordu ve giderek artıyordu şimdi ise yine adet ağrısı gibi giriyor ama uzun sürmüyor bir de göğüs uçlarıma iğne batar gibi oluyor ve acıyor bu tabi progestan etkisi de olabilirValla onu bunu bilmemde canim tabi teorik kismininda gerceklik payi illako varda bugune kadar duydugum genelde insanlar hamile oldugu ay hissediyormus illaki farkliliklar oluyomus sende kendini hamile gibi hissediyosan insallah bebisin suan sana tutunuyodur yarin buyuk gun olsun senin icin
Moralinizi yüksek tutun benim üçüncü aşılama allahım hepimize yardımcı olsun inşallah.Evet aynı imtihandayiz çünkü. Cnm bence senin değer bana gore çok çok iyi sen birde kadın dogumcuya gosterememissin ben gosterdimde ne oldu bir kadın dogumcu nasıl yapar böyle birşey çok sinirleniyorum. Minik hemşiremiz ondan çok çok tecrübeli bana yok demişti. Ama ben kapıldım gittim. Çok üzgünüm:+(
İçmeseydin keşke.Benim bildiğim içilmemesi gerekiyoKIZlar başım çok ağrıyordu 4-5 saat direndim ama bir parol içtim sizce sakıncası olur mu
Parol olduğu için içtim canım zaten yoksa çatlayacaktım ağrıdan hamilelere parol veriyor doktorİçmeseydin keşke.Benim bildiğim içilmemesi gerekiyo
Kuzumm fatmayla atıştıkya ceza yedimPembe hesabın için niye pasif diyo
Hosgeldin canimKuzumm fatmayla atıştıkya ceza yedim
Hoşbuldum canımHosgeldin canim
Geldim canım geldim :) kaderimse çekerimKızlar pembepanterin cezası bitmedi mi daha ya üzüldüm keşke dönse aramıza biz anlaşmıştık hani anlaşamayıp ta ceza verseler anlarım da ne gerek vardı ki
Kuzuu acaba benmi uğursuzum yaa ben açtımya topiği ama siftah yokÇok sinirim bozuldu şu topikte birinin aşılaması tutmaz mı yaa.Resmen lanetli bi topiğe dönüştü burası.Gülermisin ağlarmısın
Oyy gülüm benim çok saol yorumun çok hoşuma gittiAcaba ne zaman bitiyo cezası.Pembişsiz buraların tadı yok.
Canım seni heveslendirmeyim ama bence hamilesin sen,, o değer git gide artıcak bence olmasa çok düşük çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalımKızlar bugün kan testi verdim sonuç 10.12 çıktı ama yine umutlu değilim çok düşük bir değer bence kimyasal olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?