Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

bu ay aşılamaya gitmicem ben gonal f iğnenin etkisi 2 ay falan sürüyomuş bu iğneyi vurulduktan sonra doğal yolla hamile kalan çok arkadaşım var doktorda öle dedi zaten 2 ay bekleyelim dedi
Canım o zaman inş kendiliğinden bebiş gelir ne zamandır düşünüyorsunuz

Canim valla bilemedimki ins gecmistir ignenin etkisi ben cok catlatma ignesi vuruldum ama hic sen gibi gun gun yapmadim catlatma ignesinin 14: gunu kanda baktirdim hep ondada direk negatif cikti umarim seninki olumludur bide hadi olumlu dicem ama idarar testlerine ben bu kadar gunde guvenmem kan sonucuna gore olumlu desek ama digerindede boyle baktirdim ilk cikti sonra kayboldu ignenin etkisiymis diosun keske bu sefer ayni sekilde yapmasaydin direk gununu bekleseydin hayal kirikligina ugramazdin en azindan bu kadar ama derimki sana yarina kadar tutmamis gibi dusun yarin testin ikiye katlarsa tamamen supriz olsun sana

Canım çok haklısın inş yarın güZel bir sürpriz Beni bekliyordur bir de arada aynı adet ağrısı gibi ağrım oluyor korkuyorum ama çok sürmeden geçiyor Ağrı

Valla onu bunu bilmemde canim tabi teorik kismininda gerceklik payi illako varda bugune kadar duydugum genelde insanlar hamile oldugu ay hissediyormus illaki farkliliklar oluyomus sende kendini hamile gibi hissediyosan insallah bebisin suan sana tutunuyodur yarin buyuk gun olsun senin icin

Canım bende ki farklılık eğer hamileysem adet olacağım zaman daha çok sancım oluyordu ve giderek artıyordu şimdi ise yine adet ağrısı gibi giriyor ama uzun sürmüyor bir de göğüs uçlarıma iğne batar gibi oluyor ve acıyor bu tabi progestan etkisi de olabilir

Moralinizi yüksek tutun benim üçüncü aşılama allahım hepimize yardımcı olsun inşallah.

Kızlar bugün kan testi verdim sonuç 10.12 çıktı ama yine umutlu değilim çok düşük bir değer bence kimyasal olabilir mi
Canım seni heveslendirmeyim ama bence hamilesin sen,, o değer git gide artıcak bence olmasa çok düşük çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…