Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Şu prolaktin beni çok korkutuyo 2 ay önce 44 tü.Şimdi acaba kaç oldu.inşallah adenom falan yoktur.Stresten yükseliyomuş prolaktin.Bu aralar hayatımda hiç iyi şeyler olmuyo.Allah sonumu hayretsin
Canım, benim prolaktinde ilacı kesersem hemen yükseliyo hatta bi ara 165 falandı,, ama ben dostinexi hiç kesmeden hamile kalana kadar kullanıcam şuan değerim normal,, ayrıca incirde prolaktini yükseltiyo haberin olsun

Son düzenleme:
Canım seni heveslendirmeyim ama bence hamilesin sen,, o değer git gide artıcak bence olmasa çok düşük çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Canım hoşgeldin ben de ceza almıştım. Canım demi minikler gelsin de öyle demişti bana daha düşük çıkardı dedi inş yükselir yoksa ben kimyasal diyip olmadı diye düşünüyordum zaten dün yaptığım testte daha koyuydu 12. Güne göre

Canım eşin andız pekmezi yesin çok fayda ediyor benim eşim de de çok az hareketli sayısı aZdı andız pekmezi yiyince normale döndü
Andız pekmezi mi? ilk kez duydum. Benim eşime neler yapmadım ki keçi boynuzu kürü taze havuç suyu şimdide keçi boynuzu pekmezi yiyor. Andız pekmezi demi iyi canım? Birde bize dört kavanoz macun geldi Çanakkaleden oda olmadı maalesef. Epey para vermiştik bu macunlarada.

bu ay aşılamaya gitmicem ben gonal f iğnenin etkisi 2 ay falan sürüyomuş bu iğneyi vurulduktan sonra doğal yolla hamile kalan çok arkadaşım var doktorda öle dedi zaten 2 ay bekleyelim dedi
Sahimi canım ya ilk kez duydum. Bende aşılama oldum ve olmadı. Adet oldum. İkinci aşılamaya bqslayacagiz inşaallah. Ama bakalım ne zaman.

Canlarım ben geldim beni özlediniz mi
Pembisim hoşgeldin safalar getirdin yoklugun çok belliydi. Dün yine gittim doktora biliyormusun. Ve diğer doktora sonuç gösterdim dedim diğer doktor bana hamilelik gorunuyor dedi gebelik yok dedi buda. Sonra lekelenmem geldi adete donustu dedim yine bir tahlil verelim dedi ve negatif. O doktor yokmu ona çok kizGinim çok. Fatma senden çok umutluyum inşaallah olacak Allahın izni ile. Fatmanin ikinci asilamamiydi cnm ? Unuttum.

Sahimi canım ya ilk kez duydum. Bende aşılama oldum ve olmadı. Adet oldum. İkinci aşılamaya bqslayacagiz inşaallah. Ama bakalım ne zaman.
cnm ilk aşılamadan sonra bana da doktor hemen 2. yi yapalım demişti ama bende kist oluştu 5 ay ara verdim ben. gonal f in etkisini duymadım ama aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan çok duydum. bende olmadı ama:) sen bilirsin yinede de ama vücudumuzu da düşünmeliyiz @minikler gelsin ne diyo bu konuda bilmiyorum da ben bu kdr hormon yüklediğimiz için üzülüyorum. ileriye dönük korkuyorum hatta

Canım bugün yaptığım teste bakar mısın sence koyulaşma var mı bugün 13. Gün iğneden sonra
cnm ben de bu sabah yine yaptım yine silik çıktı ama hiç kapılmak istemiyorum ben ilaçtandır diye düşünüyorum. senin değer 10,12 çıkmış sen daha şanslısın ben kana baktırmadım ama ne bileyim hayal kırıklığı yaşıcam diye çok korkuyorum yapıp çöpe atıyorum gelip gidip bakmayayım diye. minikler gelsin in söyledkleri çok mantıklı geldi bana hepimiz için hayırlısı ama senin sonuç olumlu çıkarsa çok sevincem ve kendi adıma çok umutlancam

Bız bu pekmeze basldk 1hafta felan kecıboynuzuna ben snra asılama oldum esimin degeri 2milyon cıvarı artmstı ama yanls hatrlamıosam harekt aynydı bakalm ınsallah etki eder yeni asılamam ıcın ben fatma ana eli otunu 1ltre suya koydm smdı aksamdan aksama onu ıcryrm sabahları pekmez ıcıo

Benimde erken geldi gibime geldi benimki 3gün önce oldum belki üzerine adet görüyo olablrsın sende canm doktoruna git bakalm bi ama üzerine adet oluosan belli olmaz sanrm dha
Canım enjeksiyon için fitil kullandım ondan olma ihtimali varmış aradımda doktorumu adet değildir o dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…