- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.621
Valla canım benim eşime fayda etti ama çok çok düşük değildi değerleri yani son gittiğimizde doktor öyle sesi biZde ona bağladıkAndız pekmezi mi? ilk kez duydum. Benim eşime neler yapmadım ki keçi boynuzu kürü taze havuç suyu şimdide keçi boynuzu pekmezi yiyor. Andız pekmezi demi iyi canım? Birde bize dört kavanoz macun geldi Çanakkaleden oda olmadı maalesef. Epey para vermiştik bu macunlarada.
Sahimi canım ya ilk kez duydum. Bende aşılama oldum ve olmadı. Adet oldum. İkinci aşılamaya bqslayacagiz inşaallah. Ama bakalım ne zaman.
Bende çok özledim canım.Ozledik valla :))
Canım akıntıma doktor fitil vermişti büyük ihtimalle kanama ondan dolayı olmuş aradım doktoru adet değildir o dediHosgeldin canim niye bukadar erken oldun adet dongun kisa sanirim
Kesildi galiba demi devm etmedi canim akıntiBende çok özledim canım.
Bende onu sormuştum canim sende cvp vermissin ayni zamanda :) iyiyi hadi canimCanım akıntıma doktor fitil vermişti büyük ihtimalle kanama ondan dolayı olmuş aradım doktoru adet değildir o dedi
Lavaboya çıktıkça silerken hafif oluyo ayyy kafam bi karıştı sorma, önce erken adet oldum sandım şok oldum yine,sonra biraz pembemsi oldu kanama oyüzden yerleşmemi acaba diye sevindim , doktor fitildendir diyincede şaşırdım ben daha öncelerde de fitil kullanmıştım hiç kanama olmamıştı şimdi kafamda deli sorularBende onu sormuştum canim sende cvp vermissin ayni zamanda :) iyiyi hadi canim
fatmasecret19 canim bekliyoruz bugun guzel haberlerini insallah kan vermisindr bizi cok bekletmezsin :)
Canım ben daha okuldayım ancak akşam verebilirim kan testifatmasecret19 canim bekliyoruz bugun guzel haberlerini insallah kan vermisindr bizi cok bekletmezsin :)
Lavaboya çıktıkça silerken hafif oluyo ayyy kafam bi karıştı sorma, önce erken adet oldum sandım şok oldum yine,sonra biraz pembemsi oldu kanama oyüzden yerleşmemi acaba diye sevindim , doktor fitildendir diyincede şaşırdım ben daha öncelerde de fitil kullanmıştım hiç kanama olmamıştı şimdi kafamda deli sorular
Tamm canım bekliycez artiķ heycanla :)Canım ben daha okuldayım ancak akşam verebilirim kan testi
İnşallah kuzum hep birlikteInsallah canim guzel haberleri alırsın bu ay
Canim cok gecmis olsun umarim degerlerinde yukselmemistir kalbini sen ferah tutBen şu an yoldayım kızlar doktora gidiyorum.Hormonlarıma baktırıcam.Bana dua edin fsh prolaktin çok yüksek çıkmasın.Bu ara baya sıkıntı stres yaşadım babam kalp krizi falan geçirdi.Sıkıntı stresten tavan yapmıştır diye korkuyorum
Ne güzel canım inşaallah öyle olur ya. Biz fakülteye gidiyoruz aşılama olacagimiz gun fakülteye bir bayan geldi sanırım ikinci aşılama için ama sekreter ikinciye iki ay sonra başlanıyor dedi demek bu yüzden. Dün eşim fakülteyi arayıp sonucu söyledi oraya not almışlar bizi arayacaklar yani. İnşaallah.ben en azından 2 ay bekle derim akrabam 2 ay önce aşılama yaptırdı doktor 3 ay ara verelim demiş iğnenin etkisi bitsin demiş geçen ay kendiliğinden hamile kaldı
Aynen bencede cnm inşaallah ya. İlk kraliçe Fatma benceHayırlısı canım bence siftahı fatma yapıcak :)
Banada öyle geliyo bakalım hayırlısıAynen bencede cnm inşaallah ya. İlk kraliçe Fatma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?