Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Valla canım benim eşime fayda etti ama çok çok düşük değildi değerleri yani son gittiğimizde doktor öyle sesi biZde ona bağladık

Sahimi canım ya ilk kez duydum. Bende aşılama oldum ve olmadı. Adet oldum. İkinci aşılamaya bqslayacagiz inşaallah. Ama bakalım ne zaman.

ben en azından 2 ay bekle derim akrabam 2 ay önce aşılama yaptırdı doktor 3 ay ara verelim demiş iğnenin etkisi bitsin demiş geçen ay kendiliğinden hamile kaldı

Bende onu sormuştum canim sende cvp vermissin ayni zamanda :) iyiyi hadi canim
Lavaboya çıktıkça silerken hafif oluyo ayyy kafam bi karıştı sorma, önce erken adet oldum sandım şok oldum yine,sonra biraz pembemsi oldu kanama oyüzden yerleşmemi acaba diye sevindim , doktor fitildendir diyincede şaşırdım ben daha öncelerde de fitil kullanmıştım hiç kanama olmamıştı şimdi kafamda deli sorular

Insallah canim guzel haberleri alırsın bu ay

Ben şu an yoldayım kızlar doktora gidiyorum.Hormonlarıma baktırıcam.Bana dua edin fsh prolaktin çok yüksek çıkmasın.Bu ara baya sıkıntı stres yaşadım babam kalp krizi falan geçirdi.Sıkıntı stresten tavan yapmıştır diye korkuyorum

Sürekli bakamıyorum buraya ama kızlar kalbim hep sizinle inşallah hep birlik çok güzel günler göreceğiz kasımda tutmayan aşılar aralık ayında patlama yapar umarım :) ah benimde doktor günüm bir geleydi.
Fatmadan umutluyum bende ara ara girip güzel haberi verdi mi diye kontrol ediyorum :)

Canim cok gecmis olsun umarim degerlerinde yukselmemistir kalbini sen ferah tut

ben en azından 2 ay bekle derim akrabam 2 ay önce aşılama yaptırdı doktor 3 ay ara verelim demiş iğnenin etkisi bitsin demiş geçen ay kendiliğinden hamile kaldı
Ne güzel canım inşaallah öyle olur ya. Biz fakülteye gidiyoruz aşılama olacagimiz gun fakülteye bir bayan geldi sanırım ikinci aşılama için ama sekreter ikinciye iki ay sonra başlanıyor dedi demek bu yüzden. Dün eşim fakülteyi arayıp sonucu söyledi oraya not almışlar bizi arayacaklar yani. İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…