- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.641
Canım ben yaşadım fitilin adı neKızlar aranızda vajinal fitil kullanıp kanama yaşayan varmı ya?
Mixovul canım yaa,, peki nasıldı kanaman çokmu azmı süreklimi bi kezmi rengi falan bi anlatırmısın ay kafayı yicem ben yaCanım ben yaşadım fitilin adı ne
Canım böyle ilk kahverengi geldi adet oluyorum sandım sonra az az kırmızı geldi sanki adet gibi ama tam adet de değil Yok benimki o fitil değildi adını unuttumMixovul canım yaa,, peki nasıldı kanaman çokmu azmı süreklimi bi kezmi rengi falan bi anlatırmısın ay kafayı yicem ben ya
Pembecim testime bakıp yorum yapar mısın koyulaşmış mı bu arada canını sıkma canım bazı fitiller söktürücü özellik taşıyormuş içini temizliyor bende endişelenmiştim bayağı araştırdım korkacak bişey yokmuş tabi yine de doktoruna sorMixovul canım yaa,, peki nasıldı kanaman çokmu azmı süreklimi bi kezmi rengi falan bi anlatırmısın ay kafayı yicem ben ya
Canım sen kesin hamilesin all bunu buraya yaz... kan tahlilinin sonucunuda çok merak ediyorum inşallah yanılmam ama %99 hamişsin sen canım,, tabi fark var daha koyu bugün ki testSizce koyulaşma var mı dünkü ile arasında üstteki bugün alttaki dün olan bugün iğneden sonra 14. Gün
Gün boyu sürdümü canım?Canım böyle ilk kahverengi geldi adet oluyorum sandım sonra az az kırmızı geldi sanki adet gibi ama tam adet de değil Yok benimki o fitil değildi adını unuttum
Ayyy pembe ağlayacağım sana o derece diyorum tüm samimi duygularımla bu sayfadakiler yanımda olsa hepinizi sarılırdım hüngür hüngür ağlardım çünkü ben o kadar iyi anladım ki bu olayı çok bekledim inş değer artar ama emin olun dua ediyorum da edeceğim de sizlere herAlde daha iğnenin etkisi yoktur 14 gün olduCanım sen kesin hamilesin all bunu buraya yaz... kan tahlilinin sonucunuda çok merak ediyorum inşallah yanılmam ama %99 hamişsin sen canım,, tabi fark var daha koyu bugün ki test
Evet canım bir hafta ne gün boyusuGün boyu sürdümü canım?
Canım aksi bişey olur diye seni ümitlendirmek istemiyorum çok üzülürüm ama işte içimden geliyo çünkü var yaa bence var oyüzden rahatça yazıyorum inşallah canım kan tahlilinin sonucunu ben ve diğer arkadaşlarda herkes sabırsızlıkla bekliyo kraliçe sen olucaksın galibaAyyy pembe ağlayacağım sana o derece diyorum tüm samimi duygularımla bu sayfadakiler yanımda olsa hepinizi sarılırdım hüngür hüngür ağlardım çünkü ben o kadar iyi anladım ki bu olayı çok bekledim inş değer artar ama emin olun dua ediyorum da edeceğim de sizlere herAlde daha iğnenin etkisi yoktur 14 gün oldu
İnşallah hayırlısı.Bugün alttan baktı doktor.Yumurtalıklarımın durumunu kontrol etti.bi saat sonra gidip sonuçları alıcam.Ne diyicek bakalımCanim cok gecmis olsun umarim degerlerinde yukselmemistir kalbini sen ferah tut
Daha öncede kullanmıştım 2-3 kez ama hiç kanama olmamıştı kafam ona karışıyo canım yaEvet canım bir hafta ne gün boyusu
Canım bazıları yapıyor bazısı yapmıyor ben de kullanmıştım ama enfeksiyon çoksa yapabiliyor Benim o zaman çoktu kanama yaptığındaDaha öncede kullanmıştım 2-3 kez ama hiç kanama olmamıştı kafam ona karışıyo canım ya
Canım kraliçe olmayım boşver sizlerde birer kraliçesiniz inş vardır da söylerim sonucuCanım aksi bişey olur diye seni ümitlendirmek istemiyorum çok üzülürüm ama işte içimden geliyo çünkü var yaa bence var oyüzden rahatça yazıyorum inşallah canım kan tahlilinin sonucunu ben ve diğer arkadaşlarda herkes sabırsızlıkla bekliyo kraliçe sen olucaksın galiba
İnşallah canım güzel sonucunu bekliyoruzCanım kraliçe olmayım boşver sizlerde birer kraliçesiniz inş vardır da söylerim sonucu
Doktoru aradım sabah fitilin etkisidir adet değildir dedi ama ben adet oluyorum galiba insan kendinin doktorudur ya o hesap çünkü hafif karnım agrıyo şuanCanım bazıları yapıyor bazısı yapmıyor ben de kullanmıştım ama enfeksiyon çoksa yapabiliyor Benim o zaman çoktu kanama yaptığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?