- 26 Kasım 2016
- 83
- 26
- 8
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.661
hayırlısı gayet belirgin görünüyor cnm:)Sizce koyulaşma var mı dünkü ile arasında üstteki bugün alttaki dün olan bugün iğneden sonra 14. Gün
Yumurtalar daha iyi görünüyor canım bana fakültede hep alttan baktılar adetin 2 ve 3. Günleri de en ideal günlerMinik adetin 3.günü alttan ultrasonla neden bakılıyo.Şimdi internetten araştırma yaptım ama bişey bulamadım.Amh denilen test değil dimi bu
Tşk ederim canım herAlde artık iğne etkisi yoktur 14. Günhayırlısı gayet belirgin görünüyor cnm:)
Canım evet fitil dedim ta söktürücü etkisi var diye benim de öyle oldu ama yoğun adet gibi değil diDoktoru aradım sabah fitilin etkisidir adet değildir dedi ama ben adet oluyorum galiba insan kendinin doktorudur ya o hesap çünkü hafif karnım agrıyo şuan
Tşk ederim canım herAlde artık iğne etkisi yoktur 14. Gün
Canım inş yemek yaptım yiyip gideceğim kan vermeyeseni böyle bekliyoruz artıkk
Hmm tmm canım saolasınYumurtalar daha iyi görünüyor canım bana fakültede hep alttan baktılar adetin 2 ve 3. Günleri de en ideal günler
Cok gecmis olsun.canım yaBen şu an yoldayım kızlar doktora gidiyorum.Hormonlarıma baktırıcam.Bana dua edin fsh prolaktin çok yüksek çıkmasın.Bu ara baya sıkıntı stres yaşadım babam kalp krizi falan geçirdi.Sıkıntı stresten tavan yapmıştır diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım babana şimdi iyi miHmm tmm canım saolasın
Dualarımız seninle canım hadi inşallah hayırlı haberle dönKızlar kan verdim sonuç çıkınca yaZacağım nolur dua edin değer artmış olsun
Malesef canım iyi deil.Daha kötü olmasından korkuyorumGeçmiş olsun canım babana şimdi iyi mi
İnşallah güzel haberler alırsın canımKızlar kan verdim sonuç çıkınca yaZacağım nolur dua edin değer artmış olsun
Saolasın canımCok gecmis olsun.canım ya
Canım insallah guzel haberlerini alicaz hayirlı haberlerini bekliyoruz :)Kızlar kan verdim sonuç çıkınca yaZacağım nolur dua edin değer artmış olsun
Allah yardımcınız olsun canım Allah saglik sihat versin çok geçmis olsun tekrardanMalesef canım iyi deil.Daha kötü olmasından korkuyorum
Çok geçmiş olsun inş Allah size bağışlasın babanı üzüldüm canım vallahiMalesef canım iyi deil.Daha kötü olmasından korkuyorum
Canım inş daha çıkmamış sonuç bekliyorum ben deCanım insallah guzel haberlerini alicaz hayirlı haberlerini bekliyoruz :)
İnş canım senin de baban için güZel şeyler duyarsınız inş canımİnşallah güzel haberler alırsın canım
Canım daha sonuç bekliyorum ben çıkmadı sonuç çıkana kadar benim kalbin yerinden çıkacakDualarımız seninle canım hadi inşallah hayırlı haberle dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?