- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.681
Allah yardımcınız olsun canım Allah saglik sihat versin çok geçmis olsun tekrardan
Saolun kızlar.Allah herkesin annesine babasına uzun ömürler versinÇok geçmiş olsun inş Allah size bağışlasın babanı üzüldüm canım vallahi
Geçmiş olsun gülüm Allah babanı başından eksik etmesin canımSaolun kızlar.Allah herkesin annesine babasına uzun ömürler versin
Sakin ol canım hayırlısı olsun bende merak içinde bekliyorum şuanCanım daha sonuç bekliyorum ben çıkmadı sonuç çıkana kadar benim kalbin yerinden çıkacak
Amin pembişim cümlemizin inşallahGeçmiş olsun gülüm Allah babanı başından eksik etmesin canım
Amin canımSaolun kızlar.Allah herkesin annesine babasına uzun ömürler versin
Canım bekliyomusun hala kacta vermistinAmin canım
Valla canim benim bildigime gore 2 gunde 1 katlaması lazim ve seninkide katlamıs bugun 12. gun sanırım doktor yoktu gostermedin sanırım hamilesin canım bnceKızlar sonucu aldım sonucum 30.32 olmuş artmış sizce nasıl iyi mi değeri ilk baktırdğımda 10.12 idi
Canım aldım sonucuCanım bekliyomusun hala kacta vermistin
Evet canım gösteremedim sence nasıl iğne etkisi olsa yükselmeZdi demi değer ama değer az değil mi bazıları ilk öğrendiğinde 100 leri buluyorValla canim benim bildigime gore 2 gunde 1 katlaması lazim ve seninkide katlamıs bugun 12. gun sanırım doktor yoktu gostermedin sanırım hamilesin canım bnce
Valla canım bi yandan bildigimi yazıyorum bi yandan farklö sonuç cikarsa üzülmeni istemiyorum ama normalde zaten 5 in ustu hamilelik sayıliyor boyle katlaması guzel bnce ama yarin imkanın varsa bi doktora gorun bnce merak icinde kalcagınaDaha fazla artması gerekmezmiydi
Canım pazartesi gideceğim inş.Valla canım bi yandan bildigimi yazıyorum bi yandan farklö sonuç cikarsa üzülmeni istemiyorum ama normalde zaten 5 in ustu hamilelik sayıliyor boyle katlaması guzel bnce ama yarin imkanın varsa bi doktora gorun bnce merak icinde kalcagına
Valla cnım burda arkadas vardi diger grupta 14. gunde test vermisti degeri 19 falandı doktoruda hamile oldugunu soylemistiEvet canım gösteremedim sence nasıl iğne etkisi olsa yükselmeZdi demi değer ama değer az değil mi bazıları ilk öğrendiğinde 100 leri buluyor
Canım inş artar değerim Allah herkese nasip etsin inşValla cnım burda arkadas vardi diger grupta 14. gunde test vermisti degeri 19 falandı doktoruda hamile oldugunu soylemisti
Tebrikler canım hamilesiinnnnnKızlar sonucu aldım sonucum 30.32 olmuş artmış sizce nasıl iyi mi değeri ilk baktırdğımda 10.12 idi
Canım değer iyi artmış mı sence düşük değil demi tşk ederim canım inş Allah isteyen herkese versinTebrikler canım hamilesiinnnnn
Kiyamam canım ya onay bekliyosun herkesten demi Allah gönlüne gore versin insallah :)Canım değer iyi artmış mı sence düşük değil demi tşk ederim canım inş Allah isteyen herkese versin
Aynen canım çok zor bulunca hala hamilemiyim değilmiyim diye merak ediyorum o kadar negatife alışmışım kiKiyamam canım ya onay bekliyosun herkesten demi Allah gönlüne gore versin insallah :)
Valla canım dogru haklısın ama daha once boyle dgildir degerlerin hicbirseyin garantisi yok ama degerin katlaması guzel daha 14 gun olmadanAynen canım çok zor bulunca hala hamilemiyim değilmiyim diye merak ediyorum o kadar negatife alışmışım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?