Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Evet canım gösteremedim sence nasıl iğne etkisi olsa yükselmeZdi demi değer ama değer az değil mi bazıları ilk öğrendiğinde 100 leri buluyor
Canım merhaba bende aşılama yaptirmistim Mart ayında tutmuştu 20 ydi değerim senin ki daha iyi maşallah artması çok güzel.inşallah bebeğin seninledir. bende adet olmayı bekliyorum ikinci aşılama icin

Valla canım dogru haklısın ama daha once boyle dgildir degerlerin hicbirseyin garantisi yok ama degerin katlaması guzel daha 14 gun olmadan
12. Gün bu ya ne biliyim benim hemşire arkadaşım var ona sordum daha hızlı artıyordu sanki dedi sinir oldum ona da zaten ben de dedim ki 10 kat mı artacak birden dedim

Canım merhaba bende aşılama yaptirmistim Mart ayında tutmuştu 20 ydi değerim senin ki daha iyi maşallah artması çok güzel.inşallah bebeğin seninledir. bende adet olmayı bekliyorum ikinci aşılama icin
Canım ne oldu kaybettin mi bebeğini canım inş öyledir çok dua ediyorum

12. Gün bu ya ne biliyim benim hemşire arkadaşım var ona sordum daha hızlı artıyordu sanki dedi sinir oldum ona da zaten ben de dedim ki 10 kat mı artacak birden dedim
Valla.canim ben daha oncedende demistim sana 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim diye suan cok yni.daha sonucta bozma moralini

Kızlar bugün doktor hiç iyi şeyler söylemedi.Yumurtalıklarım 40 yaşındaki kadının yumurtalıkları gibiymiş.Hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi.Tıp fakultesinde bi doktor tavsiye etti.Pazartesi gitmeyi düşünüyorum görüşmeye.Acaba tüp bebek fiyatları ne kadardır devlette bilgisi olan var mı

Canim adet gununde alttan bakmalarinin sebebi yumurta deil yumurtalar adetin besinci gunu belli olmaya gozukmeye baslio onun bakma sebebi kistin var mi yok mu diye yavasmi calisiyomus 40 yasindaki gibi tespiti nerden anlamis senin ilaca tepkin guzel degilmiydi canim

Canım araştırman için çok tşk ederim canım içimi ferahlattın
Canim tebrik ederim bu degere gore hamilesin dusuk falan deil iki kati 20 olur iki gunde senin ki 30 olmus ben hala ikiz olma ihtimalini dusunuyorum hayirlisi olsun ins hakkinda ama betan normalden yuksek onu soyleyebilirim 12. Gundesin bu cok normal yani bunlar benim goruslerim umarim dogru bilgi veriyorumdur belkide idrar testine bu kadar cabuk gecmesinin sebebi ikiz olmasindandir onemli olan suan hamilesin gerisini dusunme rahat ol sagliklica dogurda hepsi fasa fiso strese girme kimyasala donusmesin

kızlar ben bir kaçgündür yazdıklarınızı okuyamadim. aranızda hamile kalan oldumu acaba?? benim ikinciside tutmadı. şimdide üçüncüsüne hazırlanıyorum gonal f iğnelerini kullanıyorum şu an. Hamile kalan arkadaş varsa bilgi versin bana lütfen

Canim fakultede direk tamammen masraflar sana ait olarak yapiolarmi bilmiorum ama tahmini fiyati verecek olursam duyduklarima gore iki kere gonal f le asilaman varsa sana tup bebek icin rapor cikariolar ozel hastane icon gecerli olmuyo fakat bu rapor universite hastaneleri icin gerli oluyo normalde atiorum 6 7 binse raporlu olunca 3 4 bine mal oluyo diye biliorum ozelde olmak istersen 10 binede var 6 binede heryer degisik

Dah
daha yeni fatma hamile oldugunu ogrendi bugun canim bizi biraktigin yerdeyiz iste bende ucuncuye ignelere basladim sen kac vuruluosun ne alemdesin kacinci gunun beraber bekleriz bu asilama sonucunuda artik baska asilamaya devam eden yok

Dah

daha yeni fatma hamile oldugunu ogrendi bugun canim bizi biraktigin yerdeyiz iste bende ucuncuye ignelere basladim sen kac vuruluosun ne alemdesin kacinci gunun beraber bekleriz bu asilama sonucunuda artik baska asilamaya devam eden yok
çok sevindim ya sonunda aramızdan biri çıktı gebe kalan :) oda iğneylemi kaldı? ben gonal f 450 kullanıyorum 50 dozunda. ya sen?

Tamam canım teşekkürler.Benim gonal f li bir aşılamam var.Valla doktor nasıl bu kanıya vardı anlamadım.Çok olumsuz konuştu normal yolla da olsa aşılama da olsa yüzde 1 hamile kalma şansım varmış.İğneye ilaçlara verdiğim tepkiye gelinde evet fazla hızlı olmadı anca 1 yumurta gelişti.Biraz zor olmuştu ama ben o ay doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım.Bildiğim kadarıyla yumurtalıkları baskılıyo ve en erken 1 ay içinde etkisi ance geçiyomuş o yüzden ona yordum ben.Hakkımda hayırlısı bu konuda çok hırslı değilim.Olmazsa olmaz napıyım yani dünyanın sonu değil ki

Tüp bebek merkezine gidip doktorla görüşünce bakalım o ne diyicek çok merak ediyorum.Bana bunları söyleyen sonuçta prof falan değil uzman bi doktor

Canım Canını sıkma haZiran ayında benim Amh değerim de düşük çıkmıştı doktor da bana demişti sonra kasım da bir daha yapıldı bu sefer de iyi çıktı bende senin gibi umutsuzca tüp bebek düşünüyordum ama herşey Allah'ın ol demesine bağlı

Sağolasın canım güzel bilgilerin için belki de öyledir canım çünkü bu ay iki yumurtam güzel gelişmişti bakalım pazartesi gideceğim doktora

Kızlar ben anlatayım size evet iğne ile kaldım canım benim bir hafta 50 lik vurundum sonra 75 e çıkardı hatta eğer yumurta olgunlaşmazsa bu ay seni dinlendiririz demişti doktor ve en son gittiğimde ise doktor bana iki yumurtan büyümüş aşılama yapabiliriz dedi ve 12 gün önce oldum aşılamayı ondan 2 gün önce de ovitrelle çatlatma iğnesini ve hamilelik belirtisi derseniz göğüs uçlarım hafif büyüdüğünü hissettim ve göğüs uçlarıma iğne batırıyorlar gibi oldu vetabiki kasık ağrısı ama. Adet ağrısından farkı adet olacağım zaman sürekli gün gün sancı çoğalırdı bunda ise hep aynı şidette ve sürekli değildi bir de göğüslerim acıdı be son iki günde midem bulanıyor başka da belirtim Yok canım şimdilik hatta sivilce bile çıktı yüzümde dedim tutmadı herAlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…