- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.701
Canım merhaba bende aşılama yaptirmistim Mart ayında tutmuştu 20 ydi değerim senin ki daha iyi maşallah artması çok güzel.inşallah bebeğin seninledir. bende adet olmayı bekliyorum ikinci aşılama icinEvet canım gösteremedim sence nasıl iğne etkisi olsa yükselmeZdi demi değer ama değer az değil mi bazıları ilk öğrendiğinde 100 leri buluyor
12. Gün bu ya ne biliyim benim hemşire arkadaşım var ona sordum daha hızlı artıyordu sanki dedi sinir oldum ona da zaten ben de dedim ki 10 kat mı artacak birden dedimValla canım dogru haklısın ama daha once boyle dgildir degerlerin hicbirseyin garantisi yok ama degerin katlaması guzel daha 14 gun olmadan
Canım ne oldu kaybettin mi bebeğini canım inş öyledir çok dua ediyorumCanım merhaba bende aşılama yaptirmistim Mart ayında tutmuştu 20 ydi değerim senin ki daha iyi maşallah artması çok güzel.inşallah bebeğin seninledir. bende adet olmayı bekliyorum ikinci aşılama icin
Valla.canim ben daha oncedende demistim sana 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim diye suan cok yni.daha sonucta bozma moralini12. Gün bu ya ne biliyim benim hemşire arkadaşım var ona sordum daha hızlı artıyordu sanki dedi sinir oldum ona da zaten ben de dedim ki 10 kat mı artacak birden dedim
Evet canım arkadaş öyle diyince sinirim zıpladı yani Amaan kolay hamile kalan bizi anlar mı kiValla.canim ben daha oncedende demistim sana 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim diye suan cok yni.daha sonucta bozma moralini
Canım senin icin bikaca yere baktım kk de yine 12. hcg degerleri diye bi arkadasin 12.gun 33 mus suanda 2 yasinda bir kizi varmis uzme kendini yaniEvet canım arkadaş öyle diyince sinirim zıpladı yani Amaan kolay hamile kalan bizi anlar mı ki
Canım araştırman için çok tşk ederim canım içimi ferahlattınCanım senin icin bikaca yere baktım kk de yine 12. hcg degerleri diye bi arkadasin 12.gun 33 mus suanda 2 yasinda bir kizi varmis uzme kendini yani
Allah tamamına erdirsin canım.. belirtilerin var mı bizi de bilgilendirirsen sevinirimAynen canım çok zor bulunca hala hamilemiyim değilmiyim diye merak ediyorum o kadar negatife alışmışım ki
Canim adet gununde alttan bakmalarinin sebebi yumurta deil yumurtalar adetin besinci gunu belli olmaya gozukmeye baslio onun bakma sebebi kistin var mi yok mu diye yavasmi calisiyomus 40 yasindaki gibi tespiti nerden anlamis senin ilaca tepkin guzel degilmiydi canimKızlar bugün doktor hiç iyi şeyler söylemedi.Yumurtalıklarım 40 yaşındaki kadının yumurtalıkları gibiymiş.Hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi.Tıp fakultesinde bi doktor tavsiye etti.Pazartesi gitmeyi düşünüyorum görüşmeye.Acaba tüp bebek fiyatları ne kadardır devlette bilgisi olan var mı
Canim tebrik ederim bu degere gore hamilesin dusuk falan deil iki kati 20 olur iki gunde senin ki 30 olmus ben hala ikiz olma ihtimalini dusunuyorum hayirlisi olsun ins hakkinda ama betan normalden yuksek onu soyleyebilirim 12. Gundesin bu cok normal yani bunlar benim goruslerim umarim dogru bilgi veriyorumdur belkide idrar testine bu kadar cabuk gecmesinin sebebi ikiz olmasindandirCanım araştırman için çok tşk ederim canım içimi ferahlattın
Canim fakultede direk tamammen masraflar sana ait olarak yapiolarmi bilmiorum ama tahmini fiyati verecek olursam duyduklarima gore iki kere gonal f le asilaman varsa sana tup bebek icin rapor cikariolar ozel hastane icon gecerli olmuyo fakat bu rapor universite hastaneleri icin gerli oluyo normalde atiorum 6 7 binse raporlu olunca 3 4 bine mal oluyo diye biliorum ozelde olmak istersen 10 binede var 6 binede heryer degisikKızlar bugün doktor hiç iyi şeyler söylemedi.Yumurtalıklarım 40 yaşındaki kadının yumurtalıkları gibiymiş.Hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi.Tıp fakultesinde bi doktor tavsiye etti.Pazartesi gitmeyi düşünüyorum görüşmeye.Acaba tüp bebek fiyatları ne kadardır devlette bilgisi olan var mı
daha yeni fatma hamile oldugunu ogrendi bugun canim bizi biraktigin yerdeyiz iste bende ucuncuye ignelere basladim sen kac vuruluosun ne alemdesin kacinci gunun beraber bekleriz bu asilama sonucunuda artik baska asilamaya devam eden yokkızlar ben bir kaçgündür yazdıklarınızı okuyamadim. aranızda hamile kalan oldumu acaba?? benim ikinciside tutmadı. şimdide üçüncüsüne hazırlanıyorum gonal f iğnelerini kullanıyorum şu an. Hamile kalan arkadaş varsa bilgi versin bana lütfen
çok sevindim ya sonunda aramızdan biri çıktı gebe kalan :) oda iğneylemi kaldı? ben gonal f 450 kullanıyorum 50 dozunda. ya sen?Dah
daha yeni fatma hamile oldugunu ogrendi bugun canim bizi biraktigin yerdeyiz iste bende ucuncuye ignelere basladim sen kac vuruluosun ne alemdesin kacinci gunun beraber bekleriz bu asilama sonucunuda artik baska asilamaya devam eden yok
Tamam canım teşekkürler.Benim gonal f li bir aşılamam var.Valla doktor nasıl bu kanıya vardı anlamadım.Çok olumsuz konuştu normal yolla da olsa aşılama da olsa yüzde 1 hamile kalma şansım varmış.İğneye ilaçlara verdiğim tepkiye gelinde evet fazla hızlı olmadı anca 1 yumurta gelişti.Biraz zor olmuştu ama ben o ay doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım.Bildiğim kadarıyla yumurtalıkları baskılıyo ve en erken 1 ay içinde etkisi ance geçiyomuş o yüzden ona yordum ben.Hakkımda hayırlısı bu konuda çok hırslı değilim.Olmazsa olmaz napıyım yani dünyanın sonu değil kiCanim fakultede direk tamammen masraflar sana ait olarak yapiolarmi bilmiorum ama tahmini fiyati verecek olursam duyduklarima gore iki kere gonal f le asilaman varsa sana tup bebek icin rapor cikariolar ozel hastane icon gecerli olmuyo fakat bu rapor universite hastaneleri icin gerli oluyo normalde atiorum 6 7 binse raporlu olunca 3 4 bine mal oluyo diye biliorum ozelde olmak istersen 10 binede var 6 binede heryer degisik
Canım Canını sıkma haZiran ayında benim Amh değerim de düşük çıkmıştı doktor da bana demişti sonra kasım da bir daha yapıldı bu sefer de iyi çıktı bende senin gibi umutsuzca tüp bebek düşünüyordum ama herşey Allah'ın ol demesine bağlıKızlar bugün doktor hiç iyi şeyler söylemedi.Yumurtalıklarım 40 yaşındaki kadının yumurtalıkları gibiymiş.Hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi.Tıp fakultesinde bi doktor tavsiye etti.Pazartesi gitmeyi düşünüyorum görüşmeye.Acaba tüp bebek fiyatları ne kadardır devlette bilgisi olan var mı
Sağolasın canım güzel bilgilerin için belki de öyledir canım çünkü bu ay iki yumurtam güzel gelişmişti bakalım pazartesi gideceğim doktoraCanim tebrik ederim bu degere gore hamilesin dusuk falan deil iki kati 20 olur iki gunde senin ki 30 olmus ben hala ikiz olma ihtimalini dusunuyorum hayirlisi olsun ins hakkinda ama betan normalden yuksek onu soyleyebilirim 12. Gundesin bu cok normal yani bunlar benim goruslerim umarim dogru bilgi veriyorumdur belkide idrar testine bu kadar cabuk gecmesinin sebebi ikiz olmasindandironemli olan suan hamilesin gerisini dusunme rahat ol sagliklica dogurda hepsi fasa fiso strese girme kimyasala donusmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?