- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.721
canım hayırlı olsun bende şimdilik 50 de kullanıyorum gonal f. pzt günü kontrole gidicem dozu arttırabiliriz dedi. bu sefer tutar inşallah :)Bir de kızlar bu benim ikinci aşılamam ben şeye inanıyorum ilk aşılama da hiç ilişkiyr girmemiştim ama bunda 3 günden sonra ilişki oldu hani Yen'i çatlayan yumurta varsa belki burada tutar diye
Canim benimde ilk 37.5 la baslicaklardi sonra karar degisti 75 vuruluorum bugun muayene oldum yarin ignem bitio cunku tekrar yazdi pazartesi muayene olcam senin kacinci gun mayenene falan tahmini asilaman ne zamançok sevindim ya sonunda aramızdan biri çıktı gebe kalan :) oda iğneylemi kaldı? ben gonal f 450 kullanıyorum 50 dozunda. ya sen?
Canımmmmm çok sevindim yaaa:))) Allah tamamına erdirsinnnn darısı hepimizeee:)) ikiz istiyosan inş o konuda da hayırlı haberi alırsın cnm:) bize de dua et olur muuuKızlar sonucu aldım sonucum 30.32 olmuş artmış sizce nasıl iyi mi değeri ilk baktırdğımda 10.12 idi
Cnm bende gonal f 450 yi 75 kullandım 8 doz kullandım 2 yumurta olgunlaştı 36. Saatte yaptı. İnş hepimizin yüzü güler. Ben ilkinde 6 yumurta ile oldum aşılama bu sefer 2 oldu yumurta şansım az galibaCanim benimde ilk 37.5 la baslicaklardi sonra karar degisti 75 vuruluorum bugun muayene oldum yarin ignem bitio cunku tekrar yazdi pazartesi muayene olcam senin kacinci gun mayenene falan tahmini asilaman ne zaman
Çok geçmiş olsun cnm yaAmin pembişim cümlemizin inşallah
Kızlar sonucu aldım sonucum 30.32 olmuş artmış sizce nasıl iyi mi değeri ilk baktırdğımda 10.12 idi
İnş canım çok tşk ederim inş benim de değerim artar süreklicanım hayırlı olsun bende şimdilik 50 de kullanıyorum gonal f. pzt günü kontrole gidicem dozu arttırabiliriz dedi. bu sefer tutar inşallah :)
Ne demek canım tabiki de dua edeceğim canım Allah nasip etsin isteyen herkese sağol canım hayırlısı olsun da inş tek çift farketmezCanımmmmm çok sevindim yaaa:))) Allah tamamına erdirsinnnn darısı hepimizeee:)) ikiz istiyosan inş o konuda da hayırlı haberi alırsın cnm:) bize de dua et olur muuu
Canım benim aşılamam da iki yumurta ile olmuştuCnm bende gonal f 450 yi 75 kullandım 8 doz kullandım 2 yumurta olgunlaştı 36. Saatte yaptı. İnş hepimizin yüzü güler. Ben ilkinde 6 yumurta ile oldum aşılama bu sefer 2 oldu yumurta şansım az galibasizin yumurta gelişimi nasıl
Canım benim kasık ağrılarım aşılamadan sonra hiç geçmedi ama sonlara doğru ağrı şekil değiştirdi sanki adet olacak gibi ağrı vardıFatmacim peki belirtilerin ne zaman başladı benim yarın tam bir hafta olucak sadece progestanin etkileri hissediyorum başka bir belirti yok. Kafamdan atamiyorum devamlı araştırma halindeyim
Yok canım 3 kez olmadı aşılamanın 3. Günü oldu sonrada bir daha olmadı ama ilk aşılamada hiç olmamıştıCanım benim.masallah bencede hamilesin tebrikler.miniklergelsin hemsiremizin dediğine göre ikizmi ne hani 100filan olması lazım diyon ya seninki daha farklı önce 10 kusurluydu şimdi 30 kusurlu olmuş kralicemizbize çok dua et senden özel dua istiyorum ama her zaman. İlk asilamanda hiç ilişki olmamış demi öyle okudum. İkincide 3 kez olmuş. Bizim ilk asilamamizda hiç olmadı olsaydi dahami iyi olurdu?
Tebrikler tebrikler:+):+)
canım hep dualarımda olacaksınız tabiki sizde bana dua edin inş güzel değerler olarak artar canımCanım benim.masallah bencede hamilesin tebrikler.miniklergelsin hemsiremizin dediğine göre ikizmi ne hani 100filan olması lazım diyon ya seninki daha farklı önce 10 kusurluydu şimdi 30 kusurlu olmuş kralicemizbize çok dua et senden özel dua istiyorum ama her zaman. İlk asilamanda hiç ilişki olmamış demi öyle okudum. İkincide 3 kez olmuş. Bizim ilk asilamamizda hiç olmadı olsaydi dahami iyi olurdu?
Tebrikler tebrikler:+):+)
Anladım canım tesekkurler inşallah biz de iyi haberler yazarız buraya.. tebrik ederimCanım benim kasık ağrılarım aşılamadan sonra hiç geçmedi ama sonlara doğru ağrı şekil değiştirdi sanki adet olacak gibi ağrı vardı
Canım inş verirsiniz tabiki umudumuzu kaybetmeyelim sizde bana dua edin değerim hep artsın inşAnladım canım tesekkurler inşallah biz de iyi haberler yazarız buraya.. tebrik ederim
canim belli olmaz o ya yumurta cok olunca sans yuksek diolar ama tutacagi varsa her turlu tutuyo ben simdi 75 vuruluyorum sayisini suan sayamioruz bile 10 yakin var galiba daha kicukler ama gelisimleride saglikli olur ins gecen ay klomenle asilama oldum 4 yumurtam vardi tutmadiCnm bende gonal f 450 yi 75 kullandım 8 doz kullandım 2 yumurta olgunlaştı 36. Saatte yaptı. İnş hepimizin yüzü güler. Ben ilkinde 6 yumurta ile oldum aşılama bu sefer 2 oldu yumurta şansım az galibasizin yumurta gelişimi nasıl
Canim benim tahmini persembe cumaya olur gibi duruo ama net bi tarih belli deil tabi en buyuk yumurtam 10 mm devalla tahmini bir tarih bilmiyorum canım. sen aşılamanı olduğunda haber ver mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?