Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bir de kızlar bu benim ikinci aşılamam ben şeye inanıyorum ilk aşılama da hiç ilişkiyr girmemiştim ama bunda 3 günden sonra ilişki oldu hani Yen'i çatlayan yumurta varsa belki burada tutar diye

Bir de kızlar bu benim ikinci aşılamam ben şeye inanıyorum ilk aşılama da hiç ilişkiyr girmemiştim ama bunda 3 günden sonra ilişki oldu hani Yen'i çatlayan yumurta varsa belki burada tutar diye
canım hayırlı olsun bende şimdilik 50 de kullanıyorum gonal f. pzt günü kontrole gidicem dozu arttırabiliriz dedi. bu sefer tutar inşallah :)

çok sevindim ya sonunda aramızdan biri çıktı gebe kalan :) oda iğneylemi kaldı? ben gonal f 450 kullanıyorum 50 dozunda. ya sen?
Canim benimde ilk 37.5 la baslicaklardi sonra karar degisti 75 vuruluorum bugun muayene oldum yarin ignem bitio cunku tekrar yazdi pazartesi muayene olcam senin kacinci gun mayenene falan tahmini asilaman ne zaman

Canim benimde ilk 37.5 la baslicaklardi sonra karar degisti 75 vuruluorum bugun muayene oldum yarin ignem bitio cunku tekrar yazdi pazartesi muayene olcam senin kacinci gun mayenene falan tahmini asilaman ne zaman
Cnm bende gonal f 450 yi 75 kullandım 8 doz kullandım 2 yumurta olgunlaştı 36. Saatte yaptı. İnş hepimizin yüzü güler. Ben ilkinde 6 yumurta ile oldum aşılama bu sefer 2 oldu yumurta şansım az galiba sizin yumurta gelişimi nasıl

Fatmacim peki belirtilerin ne zaman başladı benim yarın tam bir hafta olucak sadece progestanin etkileri hissediyorum başka bir belirti yok. Kafamdan atamiyorum devamlı araştırma halindeyim

Kızlar sonucu aldım sonucum 30.32 olmuş artmış sizce nasıl iyi mi değeri ilk baktırdğımda 10.12 idi

Canım benim.masallah bencede hamilesin tebrikler.miniklergelsin hemsiremizin dediğine göre ikizmi ne hani 100filan olması lazım diyon ya seninki daha farklı önce 10 kusurluydu şimdi 30 kusurlu olmuş kralicemiz bize çok dua et senden özel dua istiyorum ama her zaman. İlk asilamanda hiç ilişki olmamış demi öyle okudum. İkincide 3 kez olmuş. Bizim ilk asilamamizda hiç olmadı olsaydi dahami iyi olurdu?
Tebrikler tebrikler:+):+)

Canımmmmm çok sevindim yaaa:))) Allah tamamına erdirsinnnn darısı hepimizeee:)) ikiz istiyosan inş o konuda da hayırlı haberi alırsın cnm:) bize de dua et olur muuu
Ne demek canım tabiki de dua edeceğim canım Allah nasip etsin isteyen herkese sağol canım hayırlısı olsun da inş tek çift farketmez

Canım benim aşılamam da iki yumurta ile olmuştu

Fatmacim peki belirtilerin ne zaman başladı benim yarın tam bir hafta olucak sadece progestanin etkileri hissediyorum başka bir belirti yok. Kafamdan atamiyorum devamlı araştırma halindeyim
Canım benim kasık ağrılarım aşılamadan sonra hiç geçmedi ama sonlara doğru ağrı şekil değiştirdi sanki adet olacak gibi ağrı vardı

Yok canım 3 kez olmadı aşılamanın 3. Günü oldu sonrada bir daha olmadı ama ilk aşılamada hiç olmamıştı

canım hep dualarımda olacaksınız tabiki sizde bana dua edin inş güzel değerler olarak artar canım

canim belli olmaz o ya yumurta cok olunca sans yuksek diolar ama tutacagi varsa her turlu tutuyo ben simdi 75 vuruluyorum sayisini suan sayamioruz bile 10 yakin var galiba daha kicukler ama gelisimleride saglikli olur ins gecen ay klomenle asilama oldum 4 yumurtam vardi tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…