- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.741
Cnm sen ne kadarlik evliydin?. Ve kaçıncı asilaman olacak? unutuyorum.Canim benim tahmini persembe cumaya olur gibi duruo ama net bi tarih belli deil tabi en buyuk yumurtam 10 mm de
Saolasın canımÇok geçmiş olsun cnm ya
Hayırlısı cnm daha çok yenisin maşallah1.5 senelik evliyiz canim basindan beri hic korunmadik ben ekimden beri asilama oluyorum pespese bu ay ucuncuyu olcam
Yok canım bence gayet güzel değerin, sen içini ferah tut tadını çıkar darısı isteyen herkesin başına bende dahilCanım değer iyi artmış mı sence düşük değil demi tşk ederim canım inş Allah isteyen herkese versin
Geçen ay aşılamadan sonra hergün ananas yedim ama tutmadı herşey nasip canım zamanı var demekkiKızlar belirtilerden şeyi unutmuşum dudak kuruması bir de kızlar ananas bulursanız ananas yiyin tutunmayı sağlıyormuş yoğurt yiyin
Canim seninkide insallah yerlesme kanamasidir ya insallahhhhhhGeçen ay aşılamadan sonra hergün ananas yedim ama tutmadı herşey nasip canım zamanı var demekki
Canim daha yeniyizde iste insan bu kadar zaman dahi olsa olmayinca ya bu 5 seneyi 10 seneyi bulursa psikolojisine girio ister istemez korkuyo yasimda 29 olmak uzere biz bilincli insanlarlariz bazi seyleri gec kalmadan tedbir almanin tarafindayim benHayırlısı cnm daha çok yenisin maşallahAllah nasip etsin inşaallah
Merhaba gül benim doktorum yumurta takibini alttan ulrasonla takip ediyor . benim bugün aşılamada 11 , gün ve kahverengi akıntı başladı sanırım regli olucam.Bazı doktorlar yumurta takibini de alttan bakıp takip ediyolarmış daha doğru sonuç versin diye
Meraba.Hoş geldin.Bazı doktorlar yumurtaları daha iyi görmek için alttan bakıyomuş.Senin yaş kaçtı.Üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınMerhaba gül benim doktorum yumurta takibini alttan ulrasonla takip ediyor . benim bugün aşılamada 11 , gün ve kahverengi akıntı başladı sanırım regli olucam.
Benim yaşım 28 kasımda 43 oldu ve üçüncü aşılama yapıldı . ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek 5 /6 bin € tutarında belki bir safer daha aşılama deneyip bebekten vazgeçicem sanırım . şu sıralar bu kadar yüksek parayı vermemiz Mümkün görünmüyor malesef .Meraba.Hoş geldin.Bazı doktorlar yumurtaları daha iyi görmek için alttan bakıyomuş.Senin yaş kaçtı.Üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın
Neden kist mi oluşmuş.Fazla doz kullanmış bence ilaçlarıMerhaba kızlar kasım aşılamamdan sonra adet oldum dun doktoruma gittim ve çatlamayan yumurtalarn var dedi laparoskopi yapalm dedi
Kistten bahsetmedi ama muhtemelen yuksek geldi doz 150 vurunuodm gonaldanNeden kist mi oluşmuş.Fazla doz kullanmış bence ilaçları
Canım aşılama için 150 çok değil mi laparoskopi de yumurtalık rezervini etkiliyormuş çünkü bende çikolata kisti var ve bana önermemişti sen hamile kal en iyi ilaç o demişti banaMerhaba kızlar kasım aşılamamdan sonra adet oldum dun doktoruma gittim ve çatlamayan yumurtalarn var dedi laparoskopi yapalm dedi
Canım kaç yıldır istiyorsunuz Türkiye de 10000 felan diye duydum çünkü benim tutmasaydı bir aşılamadan sonra da tüp bebeğe geçecektimBenim yaşım 28 kasımda 43 oldu ve üçüncü aşılama yapıldı . ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek 5 /6 bin € tutarında belki bir safer daha aşılama deneyip bebekten vazgeçicem sanırım . şu sıralar bu kadar yüksek parayı vermemiz Mümkün görünmüyor malesef .
Aynen canım bende 5 yıllık evliyim son 3 yıldır istiyorum ama bu güne kısmetmiş her şeyin zamanı var inş Allah çok bekletmeden nasip ederGeçen ay aşılamadan sonra hergün ananas yedim ama tutmadı herşey nasip canım zamanı var demekki
Çok tşk ederim canım Allah sana da nasip etsin inşAllah tamamına erdirsin canım.. belirtilerin var mı bizi de bilgilendirirsen sevinirim
Canim daha yeniyizde iste insan bu kadar zaman dahi olsa olmayinca ya bu 5 seneyi 10 seneyi bulursa psikolojisine girio ister istemez korkuyo yasimda 29 olmak uzere biz bilincli insanlarlariz bazi seyleri gec kalmadan tedbir almanin tarafindayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?