- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.761
Benmde aklım cok karıstı ya 150bana da cok gbi gelmsti laparoskopiden sonra tekrr 150derse düşürelm dcem dozu işte bnm sag tüpümde iltihaplanma varmsCanım aşılama için 150 çok değil mi laparoskopi de yumurtalık rezervini etkiliyormuş çünkü bende çikolata kisti var ve bana önermemişti sen hamile kal en iyi ilaç o demişti bana
Yok canım yaa devam ediyo normal adet olmuşumCanim seninkide insallah yerlesme kanamasidir ya insallahhhhhh
Biz yeni evliyiz 15 ay oldu hiç zaman kaybetmeden başladık fakat olmadı . 2015 agustosta evlendim 2015 ekim 14 te babam vefat etti üzgünüm sıkıntı oomadı. eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden bir oğlu var ve tüp bebek yöntemi ile olmuş . ama şu anda eşimdede soryn yok herşey nasip . senin bebeginde Hayırlı olsun sağlıklı kucagına alïrsın inşallah.Canım kaç yıldır istiyorsunuz Türkiye de 10000 felan diye duydum çünkü benim tutmasaydı bir aşılamadan sonra da tüp bebeğe geçecektim
Tşk ederim canım her şey nasip kısmet tabi Allahın izniyle sağlıklı şekilde devam eder inş hamileliğim valla Bende 3 yıldır istiyordum bir negatif aşılamam vardı bu da ikinci şahsen umutlu değildim tüp bebeğe geçiş yaparım diyordum hatta doktor bana en geç yılbaşından sonra tüp bebek yapmış oluruz diyordu Allah'ın takdiri işte bende bir de çikolata kisti var o bile engel olabilir demişti eşim de de ilk aşılama da hareket yetersiz ve morfoloji iyi değildi bu yıl işte andız pekmezi ve klomen içti nasıl olduysa her şey kısmet sonraki verdiği testlerde androloji doktoru değerlerin normale yakın deri tüp bebek merkezi ile görüşün ya aşılama ya da tüp bebek olup olmayacağını söylerler dedi fakültedeki merkezde bana aşılama deneyelim tekrar sende tutma olasılığı %10 çikolata kistinden dolayı ama belli olmaz dedi eşinin değerleri iyi ise canım bunlar bahane Allah ol derse olur ben 3 yıl bekledim inş siz çok beklemeden sevinçli haberi alırsınızBiz yeni evliyiz 15 ay oldu hiç zaman kaybetmeden başladık fakat olmadı . 2015 agustosta evlendim 2015 ekim 14 te babam vefat etti üzgünüm sıkıntı oomadı. eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden bir oğlu var ve tüp bebek yöntemi ile olmuş . ama şu anda eşimdede soryn yok herşey nasip . senin bebeginde Hayırlı olsun sağlıklı kucagına alïrsın inşallah.
Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun inşBiz yeni evliyiz 15 ay oldu hiç zaman kaybetmeden başladık fakat olmadı . 2015 agustosta evlendim 2015 ekim 14 te babam vefat etti üzgünüm sıkıntı oomadı. eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden bir oğlu var ve tüp bebek yöntemi ile olmuş . ama şu anda eşimdede soryn yok herşey nasip . senin bebeginde Hayırlı olsun sağlıklı kucagına alïrsın inşallah.
Teşekkür ederim canım ,Amin inşallah tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun kabir azabı çekmesinler inşallah .Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun inş
Amin inşallah bu sefer olur . güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah bebişlerin sağlıklı doğar kendine bundan sonra çok dikkat et ağır kaldïrma yorucu iş yapma koru kendini .Tşk ederim canım her şey nasip kısmet tabi Allahın izniyle sağlıklı şekilde devam eder inş hamileliğim valla Bende 3 yıldır istiyordum bir negatif aşılamam vardı bu da ikinci şahsen umutlu değildim tüp bebeğe geçiş yaparım diyordum hatta doktor bana en geç yılbaşından sonra tüp bebek yapmış oluruz diyordu Allah'ın takdiri işte bende bir de çikolata kisti var o bile engel olabilir demişti eşim de de ilk aşılama da hareket yetersiz ve morfoloji iyi değildi bu yıl işte andız pekmezi ve klomen içti nasıl olduysa her şey kısmet sonraki verdiği testlerde androloji doktoru değerlerin normale yakın deri tüp bebek merkezi ile görüşün ya aşılama ya da tüp bebek olup olmayacağını söylerler dedi fakültedeki merkezde bana aşılama deneyelim tekrar sende tutma olasılığı %10 çikolata kistinden dolayı ama belli olmaz dedi eşinin değerleri iyi ise canım bunlar bahane Allah ol derse olur ben 3 yıl bekledim inş siz çok beklemeden sevinçli haberi alırsınız
Canim Allah sağ salim kucağına almayi da nasip eder insallah hepimize umut oldun Rabbim bize de nasip etsin insallahTşk ederim canım her şey nasip kısmet tabi Allahın izniyle sağlıklı şekilde devam eder inş hamileliğim valla Bende 3 yıldır istiyordum bir negatif aşılamam vardı bu da ikinci şahsen umutlu değildim tüp bebeğe geçiş yaparım diyordum hatta doktor bana en geç yılbaşından sonra tüp bebek yapmış oluruz diyordu Allah'ın takdiri işte bende bir de çikolata kisti var o bile engel olabilir demişti eşim de de ilk aşılama da hareket yetersiz ve morfoloji iyi değildi bu yıl işte andız pekmezi ve klomen içti nasıl olduysa her şey kısmet sonraki verdiği testlerde androloji doktoru değerlerin normale yakın deri tüp bebek merkezi ile görüşün ya aşılama ya da tüp bebek olup olmayacağını söylerler dedi fakültedeki merkezde bana aşılama deneyelim tekrar sende tutma olasılığı %10 çikolata kistinden dolayı ama belli olmaz dedi eşinin değerleri iyi ise canım bunlar bahane Allah ol derse olur ben 3 yıl bekledim inş siz çok beklemeden sevinçli haberi alırsınız
Canım tşk ederim inş ama daha ikiz olup olmadığı belli değil Allah mı söyletti yoksa sanaAmin inşallah bu sefer olur . güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah bebişlerin sağlıklı doğar kendine bundan sonra çok dikkat et ağır kaldïrma yorucu iş yapma koru kendini .
İnş canım inş Allah isteyen herkese nasip etsinCanim Allah sağ salim kucağına almayi da nasip eder insallah hepimize umut oldun Rabbim bize de nasip etsin insallah
Aşılama ile hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada umut oldün bende çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdım olmadı sonra amelyt oldum şuan 1.5 cm kist var solda tekrarladı sanırım oyuzden tekrr tedavi görcem ben tüp bebek istyrm ama doktor aşılamadan yana aşılama için cok ümitsiz dim ama sen ümit oldun bana kistlerin kaç cm cnmTşk ederim canım her şey nasip kısmet tabi Allahın izniyle sağlıklı şekilde devam eder inş hamileliğim valla Bende 3 yıldır istiyordum bir negatif aşılamam vardı bu da ikinci şahsen umutlu değildim tüp bebeğe geçiş yaparım diyordum hatta doktor bana en geç yılbaşından sonra tüp bebek yapmış oluruz diyordu Allah'ın takdiri işte bende bir de çikolata kisti var o bile engel olabilir demişti eşim de de ilk aşılama da hareket yetersiz ve morfoloji iyi değildi bu yıl işte andız pekmezi ve klomen içti nasıl olduysa her şey kısmet sonraki verdiği testlerde androloji doktoru değerlerin normale yakın deri tüp bebek merkezi ile görüşün ya aşılama ya da tüp bebek olup olmayacağını söylerler dedi fakültedeki merkezde bana aşılama deneyelim tekrar sende tutma olasılığı %10 çikolata kistinden dolayı ama belli olmaz dedi eşinin değerleri iyi ise canım bunlar bahane Allah ol derse olur ben 3 yıl bekledim inş siz çok beklemeden sevinçli haberi alırsınız
Bu arada bende 3 yıl olcak evleneli Rabbim dha fazla bekletmez inşallahİnş canım inş Allah isteyen herkese nasip etsin
Cnm hoşgeldin. benim ilk tüp bebek oldu özelde. ama olmadi. Sonra fakülteye başladık tüp bebek sırası gelene kadar aşılama denildi. İlk asilama oldum sonuç negatif daha iki aşılama hakkımda var yine yaptırmak istiyorum ama. Aşılama daha kolay. Sende dene derim aşılama. ne kadarlik evlisiniz?Aşılama ile hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada umut oldün bende çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdım olmadı sonra amelyt oldum şuan 1.5 cm kist var solda tekrarladı sanırım oyuzden tekrr tedavi görcem ben tüp bebek istyrm ama doktor aşılamadan yana aşılama için cok ümitsiz dim ama sen ümit oldun bana kistlerin kaç cm cnm
Hoşbulduk cnm. Ben de fakulteye gidiyorum sende sorun varmı cnm ben 2.5 senelik evliyim tüp bebek yaptırdım ama aşılama hiç yaptırmadım bende bu ay adet olursam yapılacak nasıl oluyor aşılama tam olarakCnm hoşgeldin. benim ilk tüp bebek oldu özelde. ama olmadi. Sonra fakülteye başladık tüp bebek sırası gelene kadar aşılama denildi. İlk asilama oldum sonuç negatif daha iki aşılama hakkımda var yine yaptırmak istiyorum ama. Aşılama daha kolay. Sende dene derim aşılama. ne kadarlik evlisiniz?
Ben 9 yıllık evliyim cnm yaşım 31 senin kaç.? Adetliyken iğne vuruluyorsun 7, 8 gün boyunca. Sonra catlatma iğnesi vuruluyorsun. Eşinin spermlerini sana enjekte ediyorlar. Ama tüp bebek çok zor aşılama çok kolay. İki aşılama daha yaptırmak istiyorum nasipse. Sen hangi fakülteye gidiyorsun?Hoşbulduk cnm. Ben de fakulteye gidiyorum sende sorun varmı cnm ben 2.5 senelik evliyim tüp bebek yaptırdım ama aşılama hiç yaptırmadım bende bu ay adet olursam yapılacak nasıl oluyor aşılama tam olarak
26 yaşındayım cnm tüp bebekte opu oluyo sadece bence tüp bebek daha iyi embriyo oluşunca transfer ediliyor aşılama da kendi döllenmesi bekleniyor ama Rabbm ol derse okur tabk aşılama da tutan çok var. bursa Uludağ Üniversitesine gidiyorum senBen 9 yıllık evliyim cnm yaşım 31 senin kaç.? Adetliyken iğne vuruluyorsun 7, 8 gün boyunca. Sonra catlatma iğnesi vuruluyorsun. Eşinin spermlerini sana enjekte ediyorlar. Ama tüp bebek çok zor aşılama çok kolay. İki aşılama daha yaptırmak istiyorum nasipse. Sen hangi fakülteye gidiyorsun?
26 yaşındayım cnm tüp bebekte opu oluyo sadece bence tüp bebek daha iyi embriyo oluşunca transfer ediliyor aşılama da kendi döllenmesi bekleniyor ama Rabbm ol derse okur tabk aşılama da tutan çok var. bursa Uludağ Üniversitesine gidiyorum sen
Aaa olabilir bende çok gittim en son dün gitmiştimBende oraya gidiyorum cnm ya. belkide denk geldik orda olabilir mi?
Aynen canim ya senin gecen ayda cok erken olmustu yumurtalamanin pesine meden bu kadar cabuk adet oluyosun onu anlamadim takip yaptirmasan anlicamYok canım yaa devam ediyo normal adet olmuşumdöngüm kafayı yedi erkenden oluyorum
Canım merhaba evet aşılama ile ikinci aşılama da hamile kaldım benim bir tane kistim vardı sağ tarafta ve 3 cm canım inş sana da bu güzel duygu nasip olurAşılama ile hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada umut oldün bende çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdım olmadı sonra amelyt oldum şuan 1.5 cm kist var solda tekrarladı sanırım oyuzden tekrr tedavi görcem ben tüp bebek istyrm ama doktor aşılamadan yana aşılama için cok ümitsiz dim ama sen ümit oldun bana kistlerin kaç cm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?