- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.781
Canim normalde iki ay beklenecek diye bi sart yok ama doktordan doktora degisio galiba o arada kalabilme ihtimali verior bazi doktorlar benim bu ucuncu asilamam olcak onumuzdeki hafta hepside pespese her adetimden sonra oldu.ilkini igneyle oldum ikinciyi klomenle simdi tekrar igneyle ama bu ay cok umutluyum icimde bi his var ve olumsuz dusunmek istemiorum olmicak dedigim anda kafamdan atiorum bu ay olcak diorum doktorum cok kizio umitsiz oldugum icin bu ayda herseye positif bakicam bakalim hersey nasip.bu arada bi yerde ic asilama hakkim varmis demissin oyle bisey yok canim istedigin kadar olabilirsin sadece belirli bi uniteden sonra devlet igneleri odemio paranla almak zorunda oluyosun yoksa asilama olmak istedigin surece olursun doktorun yok yapmayalim umit yok artik derse o kendi fikri oluyo anlican haklardan deilEvet bana gore çok yenisiniz bizim çok uzun oldu. Benim tüp bebekten sonra psikolojim çok bozuldu bir seneyi geçmiştir psikiyatri ilaçları kullandım ama çok iyi.geldi elhamdülillah. Allahin izni ile tabi. Dua edin benim için. Şimdi ikinci aşılama için sanırım iki ay bekleyecegim oylemi oluyor cnm? Hatta psikiyatri ilaçlarını bırakali bir iki hafta olacak.
Amin cnm ne güzel senin aşılaman tutmuş çok şükür . İnş benmde tutar . kist büyümeden başlıcam tedaviye bu ay adet olursam gidicem doktraCanım merhaba evet aşılama ile ikinci aşılama da hamile kaldım benim bir tane kistim vardı sağ tarafta ve 3 cm canım inş sana da bu güzel duygu nasip olur
Deneyen birini duymuştum burda canım düzenli kullanınca faydasını görmüş bence devam etInsllah teskkur ederim rabbim isteyen herkese yardim etain nasip etsin insallah esimde sperm harektsizligi var keci boynuzu suyu iciririyorum pekmezini yiyor sizce etki eder mi deneyen var mi cok sordum ama kusura bakmayin..
Evet 2 hafta oldu devam ediyoz insallah olur ya bide bende cikolata kistti vardi gecti bu ayda sol kasigimda agri var acaba kis mi oldu yine ya ani hareketimde batiyo bide yuz ustu yatinca agriyo korkuyorum insalalh yoktur yaa bnde bal tarcin corek otu karistirip ac karnina yiyorum yumutann rahat catlamasi icinmis duydugumuzu yapiyozDeneyen birini duymuştum burda canım düzenli kullanınca faydasını görmüş bence devam et
Faydası olur tabi cnm Rabbim inş vesile eder kistin kac cm di ve nasil geçti cnm benmde vardı amelyt oldm tekrrladi soğan suyu içiyorum. kist içinde bence kontrole git cnm usg cektir için rahatlsnEvet 2 hafta oldu devam ediyoz insallah olur ya bide bende cikolata kistti vardi gecti bu ayda sol kasigimda agri var acaba kis mi oldu yine ya ani hareketimde batiyo bide yuz ustu yatinca agriyo korkuyorum insalalh yoktur yaa bnde bal tarcin corek otu karistirip ac karnina yiyorum yumutann rahat catlamasi icinmis duydugumuzu yapiyoz
Canm doktor cikolata kistti dedi dogum kontrol hapi verdi onu kullandim gecti tekararldi mi acaba 5 santimdi galiba yanlis hatirlamiyorsam bu arad ben 22 yasindayim esimde 26 yasinda 3 yillik evliyim herkes daha kucuksun diyip umursamiyorlarFaydası olur tabi cnm Rabbim inş vesile eder kistin kac cm di ve nasil geçti cnm benmde vardı amelyt oldm tekrrladi soğan suyu içiyorum. kist içinde bence kontrole git cnm usg cektir için rahatlsn
bu arad sogan kurunu gorumcem kullandi kist onun rahmini heryerini sarmisti 1 2 ay duzenli kullandi eve doktora gittiginde doktor sasirmis nasl gecti diye ve hamile kalmisCanm doktor cikolata kistti dedi dogum kontrol hapi verdi onu kullandim gecti tekararldi mi acaba 5 santimdi galiba yanlis hatirlamiyorsam bu arad ben 22 yasindayim esimde 26 yasinda 3 yillik evliyim herkes daha kucuksun diyip umursamiyorlar
İnşallah tekrarlmamistir ama çikolata kisti %50 tekrarlayan bi kist dedi doktr bana bence ihmal etme kontrole git bir an önce. yasin küçük evet ama sorun varsa tedavini ol beklemenin anlamı yok cnm ihmal etmeCanm doktor cikolata kistti dedi dogum kontrol hapi verdi onu kullandim gecti tekararldi mi acaba 5 santimdi galiba yanlis hatirlamiyorsam bu arad ben 22 yasindayim esimde 26 yasinda 3 yillik evliyim herkes daha kucuksun diyip umursamiyorlar
Hadi ya süper mucize olmuş resmen ben dha 2 hafta oldu başlayalı ozamn bırakmayim hiç devam edeyim cnm bide adet olunca mı ara veriliyordubu arad sogan kurunu gorumcem kullandi kist onun rahmini heryerini sarmisti 1 2 ay duzenli kullandi eve doktora gittiginde doktor sasirmis nasl gecti diye ve hamile kalmis
Evt cnm bnde tekrarlamasindan korkuyorum ama cocuga engel degilmis diye biliyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum evet ic ihmal etme onun heryerini sarmisti ama adetken ara vermismiydi onu bilemiyorum onu sorarim yazarim sanaHadi ya süper mucize olmuş resmen ben dha 2 hafta oldu başlayalı ozamn bırakmayim hiç devam edeyim cnm bide adet olunca mı ara veriliyordu
Çikolata kisti büyüyp yumurtaliklara zarar veriyor yapışıklıklara fln yol açıyor cnm benm her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di ve yapışıklık vardı nodul vardı tüp bebek yaptrdm olmadı amelyt oldum amlyttan snra tekrr 1.5 cm olmuş ama doktorlar diyo ki cikolata kisti gebeliğe engel olabilirde olmayabilirde kesin bişey söyleyemeyiz diyolar. sorup haber verirsen sevinirim cnm sağolEvt cnm bnde tekrarlamasindan korkuyorum ama cocuga engel degilmis diye biliyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum evet ic ihmal etme onun heryerini sarmisti ama adetken ara vermismiydi onu bilemiyorum onu sorarim yazarim sana
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canm gecmis olsun sanada insallah tez zamanda rabbim nasip ed bebisleri aliriz kucagimiza ben haber vericem en kisa zamandaÇikolata kisti büyüyp yumurtaliklara zarar veriyor yapışıklıklara fln yol açıyor cnm benm her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di ve yapışıklık vardı nodul vardı tüp bebek yaptrdm olmadı amelyt oldum amlyttan snra tekrr 1.5 cm olmuş ama doktorlar diyo ki cikolata kisti gebeliğe engel olabilirde olmayabilirde kesin bişey söyleyemeyiz diyolar. sorup haber verirsen sevinirim cnm sağol
Sağol cnm nedemek merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin ben çok doktora gittim ve hala gidiyorum kist büyümeden aşılama yapalım dedi doktr bu sefer soğan suyunu denicem bu ay inş faydası olurTesekkur ederim bilgilendirdigin icin canm gecmis olsun sanada insallah tez zamanda rabbim nasip ed bebisleri aliriz kucagimiza ben haber vericem en kisa zamanda
Canım benim de çikolata kisti bana da doktor aşılama tutmayabilir de tutabilir de şans demişti ben de hep umutsuzlanmıştım evet tekrarlayan bir kist ama hamile kalınabilirse hamilelik kisti geriletiyormuş inş Benim ki sağlıklı devam eder de o kistten de kurtulurumÇikolata kisti büyüyp yumurtaliklara zarar veriyor yapışıklıklara fln yol açıyor cnm benm her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di ve yapışıklık vardı nodul vardı tüp bebek yaptrdm olmadı amelyt oldum amlyttan snra tekrr 1.5 cm olmuş ama doktorlar diyo ki cikolata kisti gebeliğe engel olabilirde olmayabilirde kesin bişey söyleyemeyiz diyolar. sorup haber verirsen sevinirim cnm sağol
İnşallah cnm geriler bence hem kistin o kadar büyük değil dua et stres yapma artk bak çok şükür mucizene kavuştun bende aşılama yaptırcam fazla umudum yoktu ama seni görünce umudum oldu inş bu mutluluğu bende tadarimCanım benim de çikolata kisti bana da doktor aşılama tutmayabilir de tutabilir de şans demişti ben de hep umutsuzlanmıştım evet tekrarlayan bir kist ama hamile kalınabilirse hamilelik kisti geriletiyormuş inş Benim ki sağlıklı devam eder de o kistten de kurtulurum
İnş canım inşİnşallah cnm geriler bence hem kistin o kadar büyük değil dua et stres yapma artk bak çok şükür mucizene kavuştun bende aşılama yaptırcam fazla umudum yoktu ama seni görünce umudum oldu inş bu mutluluğu bende tadarim
Ayy ben ne yapacağımı şaşırdım ya geçen ay aşılama sonrası umutlandım şakk diye erkenden adet oldumAynen canim ya senin gecen ayda cok erken olmustu yumurtalamanin pesine meden bu kadar cabuk adet oluyosun onu anlamadim takip yaptirmasan anlicam
Öyle düşünme canım.İnsanın adetleri düzensizleşince canı çok sıkılıyo biliyorum anlıyorum seni.Ama 2 ay erken oldu diye hep olacak hali yok dimi.İyi düşün iyi olur inşallahAyy ben ne yapacağımı şaşırdım ya geçen ay aşılama sonrası umutlandım şakk diye erkenden adet oldumbu ay keza öyle herşey çok olumlu geçti doğal tutturacakmışım gibi his vardı oda gitti ben anlamıyorum niye erken oluyo halbuki hep düzenliydi benim adetlerim önceden,, ben sanmıyorum benim çocuğum olmaz...
Hakkında hayılısı olur inşallah.Canım tşk ederim inş ama daha ikiz olup olmadığı belli değil Allah mı söyletti yoksa sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?