Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canim hepimizin bigun olur ins er yada gec umutlarimizi yitirmeyelim belki farkinda olmadan cok stress yapiosundur boyle erken adet olmani bi gorus doktorla bakalim o neye baglicak bu ay ilac falanda kullanmadin yumurta catladiktan 5 gun sonra falan olmus oluyosun heralde neden boyle erken oluyomus ne dicek bakalim

Canım niye hemen umutsuZluğa kapılıyorsun bence sen bu ay fitilden dolayı erken adet oldun benim de öyle olmuştu sana demiştim ya birazcık moralini yüksek tut biliyorum illa ki her ay negatif olunca insan üZülüyor ama belki mutlu olacağın günler çok yakın da Allah gönlüne göre versin canım ben sizlere dua ediyorum

Sağol cnm nedemek merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin ben çok doktora gittim ve hala gidiyorum kist büyümeden aşılama yapalım dedi doktr bu sefer soğan suyunu denicem bu ay inş faydası olur
Sagolasin vlla bazi sayfalara uaziyordum cevap gelmiyordu cok tesekkur ederim indalalh olur seninde dualrim seninle insalalh hersey gonlunce olur

Canım niye boyle düşünüyorsun sıkma canını hiç degerlerinde normaldi demi aslında gecen ay hadi aşılamadan diye düşndum ben ama bu ayda erken oldun daha nerdeyse 1 hafta vardi demi 1 gun arayla olmustuk cunku

Evet canım hem hafta sonu diye heralde hemde bekliycek birsey kalmayınca giren olmuyo sanırım senin nasıl gidiyo yarın kacta randevun
Canım her ay Yeni umut inş kısa zamanda olur benim randevum yarın 2.30 da malum okul var gündüz o yüzden öğleden sonraya aldım randevuyu sen ne yapıyorsun bu ay bir daha deneyecek misin aşılama bir de canım ikinci aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız biraz gergin bi dönemdeyim bu 2 aydır adetin erkenden gelmesi benim umudumu azalttı,, hele bu ay herşey yolunda gidiyo iğne yok ilaç yok fıstık gibi 2 yumurta doğal oluştu ben salı kontrole gittim doktor çatlamış dedi 3 gün sonra adet oldum gelde moralin bozulmasın

Canım niye boyle düşünüyorsun sıkma canını hiç degerlerinde normaldi demi aslında gecen ay hadi aşılamadan diye düşndum ben ama bu ayda erken oldun daha nerdeyse 1 hafta vardi demi 1 gun arayla olmustuk cunku
Tabi canım herşey çok normaldi 1 hafta kala geldi adet nasip yine olmadı ,, adet günümde olsam bu kadar koymazdı böyle daha çok üzücü oluyo

Kızlar dayanamadım pazartesiye kadar ve bugün yine kan verdim değerim artmış çok şükür 90.07 olmuş Allah'ıma şükürler olsun darısı buradaki herkese inş
Kuzum çok güzel değer maşallah korkulacak bişey yok artık sen bi kraliçesin topiğimizin kraliçesi sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat doğurur büyütürsün inşallah canım tebrikler tekrar

Canim sen yinede uzulme adet olmakta bi saglik belirtisi sonucta dimi ama yinede sevinelimki herseyimiz yolunda gozukuyo bazi insanlar erken yasta adet olamamaktan menapoza girmek yuzunden tedavi oluyo cocuk sahibi olabilmek icin onlarada yazik Allahim bize herkese yardim etsin yillarda gecse bigun burdan haberimizi alcaz umudum var benim

Öyle düşünme canım.İnsanın adetleri düzensizleşince canı çok sıkılıyo biliyorum anlıyorum seni.Ama 2 ay erken oldu diye hep olacak hali yok dimi.İyi düşün iyi olur inşallah
Hayırlısı olsun canım işte herşey birbirine giriyo adet erken olduğu zaman sarpa sarıyo napıcağımı bilmiyorum işte bu umudumu azaltıyo

Canım adet olduğum gün doktorumu aramıştır adet değilsindir diye kesin dille konuştu fitil kullanıyodum o yapmıştır dedi ama yok sonradan sancım falanda oldu halada devam ediyo normal adet yani başka bişey değil eminim,, yaa salı günü kontrolde yumurtamın çatladığını söyledi 10-12 gün sonra belli olur dedi hatta bende yok hocam 1 hafta falan var adetime dedim cuma günü pat diye oldum

Kuzum aynı fitili daha öncelerde de kullandım hiç bir sıkıntı olmamıştı,, yaa bilmiyorum canım bi anlayabilsem neyse artık yarın randevu aldım bakim ne diycek doktor,, dualarını eksik etme canım hamilelerin ki kabul olurmuşya inşallah bizde kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…