- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.821
Bence yok ama sen yinede doktorla görüş.Keseyi görmek için çağırır seni mutlakaAmin canım inş darısı size değer güzel artmış demi başka kan testi yaptırmama gerek var mı acaba
Canım degerine cok sevindim.artık kanıtlanmıs oldu yani bu Allah gönlune gore versin canim kucagınıza almak nasip etsin bir sure ara vericem ben normal yolla devam bakalım olmazsa oyle deniycemCanım her ay Yeni umut inş kısa zamanda olur benim randevum yarın 2.30 da malum okul var gündüz o yüzden öğleden sonraya aldım randevuyu sen ne yapıyorsun bu ay bir daha deneyecek misin aşılama bir de canım ikinci aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek
Yarın ne diyecek bakalım doktorun canım belkide fitil etkiledi asılama sonrasi vucudun reaksiyonu gibi biseydr belki bakalim ne diyecek doktorun 3Tabi canım herşey çok normaldi 1 hafta kala geldi adetnasip yine olmadı ,, adet günümde olsam bu kadar koymazdı böyle daha çok üzücü oluyo
Canım tşk ederim sence kimyasal olma riski azaldı mıKuzum çok güzel değer maşallahkorkulacak bişey yok artık sen bi kraliçesin topiğimizin kraliçesi sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat doğurur büyütürsün inşallah canım tebrikler tekrar
Canım eder miyim inanin ki her gün bu topiktekilere dua ediyorum canım inş en kısa zamanda olurKuzum aynı fitili daha öncelerde de kullandım hiç bir sıkıntı olmamıştı,, yaa bilmiyorum canım bi anlayabilsem neyse artık yarın randevu aldım bakim ne diycek doktor,, dualarını eksik etme canım hamilelerin ki kabul olurmuşya inşallah bizde kalırız
İnş canım en kısa zamanda Allah nasip ederCanım degerine cok sevindim.artık kanıtlanmıs oldu yani bu Allah gönlune gore versin canim kucagınıza almak nasip etsin bir sure ara vericem ben normal yolla devam bakalım olmazsa oyle deniycem
Amin canım inş kalp atışını duyana kadar hala tedirginim canım ya acaba dış gebelik olabilir mi ya da kimyasal mı diyeCanım degerine cok sevindim.artık kanıtlanmıs oldu yani bu Allah gönlune gore versin canim kucagınıza almak nasip etsin bir sure ara vericem ben normal yolla devam bakalım olmazsa oyle deniycem
İnş canım yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecekBence yok ama sen yinede doktorla görüş.Keseyi görmek için çağırır seni mutlaka
Canım çok güzel yükseliyo ben kimyasal falan olduğunu düşünmüyorum hiç sıkıntı yok Allahın izniyle kalp atışlarını da duyacaksın tabi biraz sabırCanım tşk ederim sence kimyasal olma riski azaldı mı
Hayırlısı olsun bundan sonra daha dikkatli olun .Kızlar dayanamadım pazartesiye kadar ve bugün yine kan verdim değerim artmış çok şükür 90.07 olmuş Allah'ıma şükürler olsun darısı buradaki herkese inş
Adet olmak sağlıklı olduğumuzun belirtisidir öyle düşünün sıkmayın canınızı.. bu arada tabi kocakarı düşüncesi ama (2 yıla yakındır topiğimiz var arkadaşlarla orda da oldu bu diyeceğim) regl düzeni şaşmasını vücudun kendini hamileliğe hazırlamasıdır derler. Ama çok sık olduysa, bir doktora gidin içiniz rahatlasın.Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız biraz gergin bi dönemdeyim bu 2 aydır adetin erkenden gelmesi benim umudumu azalttı,, hele bu ay herşey yolunda gidiyo iğne yok ilaç yok fıstık gibi 2 yumurta doğal oluştu ben salı kontrole gittim doktor çatlamış dedi 3 gün sonra adet oldum gelde moralin bozulmasın
Canım geçen ay aşılama yaptırdım 9.gün adet oldum, bu ay ara vermiştik sacede yumurta takibim yapıldı salı günü konrolüm vardı çatlamış dedi doktorum 3 gün sonra adet oldum, anlayacağın 2 aydır böyle oluyo,, senin dediğini bende duymuştum ama kendimde ihtimal vermiyorumAdet olmak sağlıklı olduğumuzun belirtisidir öyle düşünün sıkmayın canınızı.. bu arada tabi kocakarı düşüncesi ama (2 yıla yakındır topiğimiz var arkadaşlarla orda da oldu bu diyeceğim) regl düzeni şaşmasını vücudun kendini hamileliğe hazırlamasıdır derler. Ama çok sık olduysa, bir doktora gidin içiniz rahatlasın.
fatmasecret19 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
Bilmiyorum bizim topikde de çok oldu, inşallah öyle olur senin de:) dr a sor bir yine de tabi ki:)Canım geçen ay aşılama yaptırdım 9.gün adet oldum, bu ay ara vermiştik sacede yumurta takibim yapıldı salı günü konrolüm vardı çatlamış dedi doktorum 3 gün sonra adet oldum, anlayacağın 2 aydır böyle oluyo,, senin dediğini bende duymuştum ama kendimde ihtimal vermiyoruminşallah dediğin gibi olur canım
İnşallah olur bende duydum ama hep bir tanıdılarî olmuş . hiç ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim diyen yok malesef. hakkımızda hayılısı olsun ne diyelim.Canım geçen ay aşılama yaptırdım 9.gün adet oldum, bu ay ara vermiştik sacede yumurta takibim yapıldı salı günü konrolüm vardı çatlamış dedi doktorum 3 gün sonra adet oldum, anlayacağın 2 aydır böyle oluyo,, senin dediğini bende duymuştum ama kendimde ihtimal vermiyoruminşallah dediğin gibi olur canım
İnşallah kuzum inşallah hepimiz bütün isteyenler hamile kalır Allah kimseyi kimseye imrendirmesin kucaklarımız boş kalmasınBilmiyorum bizim topikde de çok oldu, inşallah öyle olur senin de:) dr a sor bir yine de tabi ki:)
Amin ne güzel söyledin:) Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahİnşallah kuzum inşallah hepimiz bütün isteyenler hamile kalır Allah kimseyi kimseye imrendirmesin kucaklarımız boş kalmasın
Ayy canım tşk ederim inşCanım çok güzel yükseliyo ben kimyasal falan olduğunu düşünmüyorum hiç sıkıntı yok Allahın izniyle kalp atışlarını da duyacaksın tabi biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?