Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

O zaman cok erken olmamamissinki canim sadece gec yumurtluyo olabilirsin sen sadece oda sorun deil tuttugu ayda adetin gelmicek iste bu kadar sonucta bi yumurtlama bi catlama var sen adet gunune takilma onemli olan yumurtlama o olduktan sonrada bigun kalicaksin hamile umudunu yitirme bazi insanlarin dongusu kisa olabilir bu sorun deil seninde bu ara oyle olmustur

Canım degerine cok sevindim.artık kanıtlanmıs oldu yani bu Allah gönlune gore versin canim kucagınıza almak nasip etsin bir sure ara vericem ben normal yolla devam bakalım olmazsa oyle deniycem

Tabi canım herşey çok normaldi 1 hafta kala geldi adet nasip yine olmadı ,, adet günümde olsam bu kadar koymazdı böyle daha çok üzücü oluyo
Yarın ne diyecek bakalım doktorun canım belkide fitil etkiledi asılama sonrasi vucudun reaksiyonu gibi biseydr belki bakalim ne diyecek doktorun 3

Canım eder miyim inanin ki her gün bu topiktekilere dua ediyorum canım inş en kısa zamanda olur

Canım degerine cok sevindim.artık kanıtlanmıs oldu yani bu Allah gönlune gore versin canim kucagınıza almak nasip etsin bir sure ara vericem ben normal yolla devam bakalım olmazsa oyle deniycem
Amin canım inş kalp atışını duyana kadar hala tedirginim canım ya acaba dış gebelik olabilir mi ya da kimyasal mı diye

Adet olmak sağlıklı olduğumuzun belirtisidir öyle düşünün sıkmayın canınızı.. bu arada tabi kocakarı düşüncesi ama (2 yıla yakındır topiğimiz var arkadaşlarla orda da oldu bu diyeceğim) regl düzeni şaşmasını vücudun kendini hamileliğe hazırlamasıdır derler. Ama çok sık olduysa, bir doktora gidin içiniz rahatlasın.

fatmasecret19 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)

Bu arada bana da bu topikteki arkadaşlar yardımcı olmuştu, ben de bugün aşılamamı yaptırdım. Normal de bat 22 aralık ama 16sına çekilecek sanırım bilmiyorum. Bana dr 22sini bekle regl olmazsan dedi. Artık hayırlısı, bugün lekelenme şeklinde kanamam oldu. Biraz şaşkınım bu yüzden.. Tutunur umarım

Benimde üç gündür akıntı şeklinde kanamam vardı , reğli öncesi hep böyle başlıyor yarın reglim başlar ağrılarım arttı malesef ve bugün gelen kan neredeyse siyah geldi . sanırım gene olmadı . hiç regli olupta sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Canım geçen ay aşılama yaptırdım 9.gün adet oldum, bu ay ara vermiştik sacede yumurta takibim yapıldı salı günü konrolüm vardı çatlamış dedi doktorum 3 gün sonra adet oldum, anlayacağın 2 aydır böyle oluyo,, senin dediğini bende duymuştum ama kendimde ihtimal vermiyorum inşallah dediğin gibi olur canım

Bilmiyorum bizim topikde de çok oldu, inşallah öyle olur senin de:) dr a sor bir yine de tabi ki:)

İnşallah olur bende duydum ama hep bir tanıdılarî olmuş . hiç ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim diyen yok malesef. hakkımızda hayılısı olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…