- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.841
Valla canım hsg çektirdikten sonrada 3 ay içinde hamile kalınıyo diyolar ama nerdeeee , herşey nasip kısmet Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla inşallahİnşallah olur bende duydum ama hep bir tanıdılarî olmuş . hiç ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim diyen yok malesef. hakkımızda hayılısı olsun ne diyelim.
Sağol canım inş dikkat ediyorum Allah'ım korur inş sen test yaptın mı hiçHayırlısı olsun bundan sonra daha dikkatli olun .
Tşk ederim canım inş sağlıklı şekilde doğurmak nasip olur Allah sana da nasip etsinAdet olmak sağlıklı olduğumuzun belirtisidir öyle düşünün sıkmayın canınızı.. bu arada tabi kocakarı düşüncesi ama (2 yıla yakındır topiğimiz var arkadaşlarla orda da oldu bu diyeceğim) regl düzeni şaşmasını vücudun kendini hamileliğe hazırlamasıdır derler. Ama çok sık olduysa, bir doktora gidin içiniz rahatlasın.
fatmasecret19 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
Amin :) ben de teşekkür ederim amin inşallahTşk ederim canım inş sağlıklı şekilde doğurmak nasip olur Allah sana da nasip etsin
Hayır yapmadım bugün 12 gün oldu çarşambaya kadar zor olsada beklicem . reglim bitsin öyle test yaptırıcam .Sağol canım inş dikkat ediyorum Allah'ım korur inş sen test yaptın mı hiç
Amiiinnnn inşallah canım.Valla canım hsg çektirdikten sonrada 3 ay içinde hamile kalınıyo diyolar ama nerdeeee , herşey nasip kısmet Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla inşallah
Amin kuzumAmin ne güzel söyledin:) Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Olur canım kiminde kanama olabiliyor doktorlar normal.goruyor az miktarda oldugunda Hayırlisi olsun guzel haberlerle gelirsin insallah bugun olduysan 18 gibi olman lazim sonucta en erken 16 sinda belli olur ama 18 ini beklemende fayda varBu arada bana da bu topikteki arkadaşlar yardımcı olmuştu, ben de bugün aşılamamı yaptırdım. Normal de bat 22 aralık ama 16sına çekilecek sanırım bilmiyorum. Bana dr 22sini bekle regl olmazsan dedi. Artık hayırlısı, bugün lekelenme şeklinde kanamam oldu. Biraz şaşkınım bu yüzden.. Tutunur umarım
Teşekkür ederim, evet kimisinde oluyormuş lekelenme şeklinde kanama benim gibi, inşallah tutunmuştur. Evet dr da 22sini bekle dedi, test yapma o zamana kadar dedi. Zaten onu beklerken olursam olurum regl. Sen bana hep yazdın teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda seni de evlat sahibi yapsınOlur canım kiminde kanama olabiliyor doktorlar normal.goruyor az miktarda oldugunda Hayırlisi olsun guzel haberlerle gelirsin insallah bugun olduysan 18 gibi olman lazim sonucta en erken 16 sinda belli olur ama 18 ini beklemende fayda var
Reglim bitsin derken canım anlamadımHayır yapmadım bugün 12 gün oldu çarşambaya kadar zor olsada beklicem . reglim bitsin öyle test yaptırıcam .
Amiiinnnn inşallah canım.
İnşallah bu maceran güzel haberlerle son bulur canımBugün asilamadan sonra tam 8 gün oldu. Progestan kullanmaya devam ediyorum vücudum hamile gibi davranıyor. Goguslerim aciyor, basım donuyor , acayip duygular içindeyim , bi fotoğrafa bakıp ağlamaya başlıyorum bi saat sonra sarhoş gibiyim.. hamile olsam da herhangi bir belirtinin farkına varamayacak kadar gergin bir bekleyiş icindeyim .. umutsuzluk Nirvana yaptı.. aşılama sonucunu bekleyenler ne durumdasiniz
Cnm oylemi yani fakültede istediğim kadar olabilir miyim? Peki tüp bebektemi öyle tüp bebek çok zor ama. Aşılama istiyorum bende hep. Aslında asilamadansa tüp bebek istemiştim. Dokyor aşılama diyince aşılama olduk şimdide aşılama istiyorum. İnşaallah senin bu asilaman tutar cnm ümitli ol. Sen ozeldemi oluyorsun aşılama canım.Canim normalde iki ay beklenecek diye bi sart yok ama doktordan doktora degisio galiba o arada kalabilme ihtimali verior bazi doktorlar benim bu ucuncu asilamam olcak onumuzdeki hafta hepside pespese her adetimden sonra oldu.ilkini igneyle oldum ikinciyi klomenle simdi tekrar igneyle ama bu ay cok umutluyum icimde bi his var ve olumsuz dusunmek istemiorum olmicak dedigim anda kafamdan atiorum bu ay olcak diorum doktorum cok kizio umitsiz oldugum icin bu ayda herseye positif bakicam bakalim hersey nasip.bu arada bi yerde ic asilama hakkim varmis demissin oyle bisey yok canim istedigin kadar olabilirsin sadece belirli bi uniteden sonra devlet igneleri odemio paranla almak zorunda oluyosun yoksa asilama olmak istedigin surece olursun doktorun yok yapmayalim umit yok artik derse o kendi fikri oluyo anlican haklardan deil
Maşallah canım ya senin adına çok mutlu oldum:)) ikinci aşılama daha yüksek tutma açısından demissin oylemi oluyor cnm?Kızlar dayanamadım pazartesiye kadar ve bugün yine kan verdim değerim artmış çok şükür 90.07 olmuş Allah'ıma şükürler olsun darısı buradaki herkese inş
İnşallah hepimizinkiİnşallah bu maceran güzel haberlerle son bulur canım
Canım bende Senin gibiydim hatta buraya yaZmıştım göğsüm acıyor diye inş güzel haberler alırsınBugün asilamadan sonra tam 8 gün oldu. Progestan kullanmaya devam ediyorum vücudum hamile gibi davranıyor. Goguslerim aciyor, basım donuyor , acayip duygular içindeyim , bi fotoğrafa bakıp ağlamaya başlıyorum bi saat sonra sarhoş gibiyim.. hamile olsam da herhangi bir belirtinin farkına varamayacak kadar gergin bir bekleyiş icindeyim .. umutsuzluk Nirvana yaptı.. aşılama sonucunu bekleyenler ne durumdasiniz
Yani bana öyle demişlerdi canım doktor değil de çevremdekiler bir de canım Benim eşim iyi gelir diye klomen kullanmıştı ve andız pekmeziMaşallah canım ya senin adına çok mutlu oldum:)) ikinci aşılama daha yüksek tutma açısından demissin oylemi oluyor cnm?
Cnm senin fakültede mi olmuştu asilaman. Esin klomen ilacmi kullandıYani bana öyle demişlerdi canım doktor değil de çevremdekiler bir de canım Benim eşim iyi gelir diye klomen kullanmıştı ve andız pekmezi
İlkini ozelde oldum canim islemin nasil oldugunu tam bilmedigim icin özelde olmak ostedim sonra baktim cok basit ve o kadar para vermeye gerek olmayan bi islem ikinciyi calistigim hastanede oldum ucuncuyude bu hafta yine hastanemde olcam canim bakalim kismetsebu da tumazsa bi ay ara verip tupe gecmeyi planliorum zor ama napalim asilama tutmuyorsa mecburen katlanicazCnm oylemi yani fakültede istediğim kadar olabilir miyim? Peki tüp bebektemi öyle tüp bebek çok zor ama. Aşılama istiyorum bende hep. Aslında asilamadansa tüp bebek istemiştim. Dokyor aşılama diyince aşılama olduk şimdide aşılama istiyorum. İnşaallah senin bu asilaman tutar cnm ümitli ol. Sen ozeldemi oluyorsun aşılama canım.
Evet canım fakültede Yok canım hareketi arttırmak için erkeklere de veriyorlar benim eşime normale yakın olmuş demişti ama eşim kullanmaya devam etti canım benim bundan önceki negatif aşılamada sperm yıkmadan önce eşimdeki hareketli sayısı %40 ti ve morfoloji de %1 di canım ama bunda morfolojiyi hatırlamıyorum yani yine çok iyi değildi ama hareketlilik yıkamadan önce %52 olmuştu hareketlilikCnm senin fakültede mi olmuştu asilaman. Esin klomen ilacmi kullandı? Klomen bayanlar için değilmi?Birde andız pekmezi demi. Benim esimde keçi boynuzu pekmezi yiyor.
cnm benimde ilk aşılamadan sonra dengem çok bozuldu 3-4 ay hep 5-6 gün önceden regl oldum o yüzden çok büyütme gözünde. Rabbim hepimize nasip edecek dilediği zamanda hayırlı sağlıklı inş. umutsuz olma rahim bebek aradığı içinde düzenin bozulmuş olabilir. hatta belki aklıma şu da geldi sen kısa döngüde regl oluyorsan geç döllenme olacağı için büyük ihtimalle üzerine regl olcaksın hamiş olduğunu öyle öğrenceksinCanım geçen ay aşılama yaptırdım 9.gün adet oldum, bu ay ara vermiştik sacede yumurta takibim yapıldı salı günü konrolüm vardı çatlamış dedi doktorum 3 gün sonra adet oldum, anlayacağın 2 aydır böyle oluyo,, senin dediğini bende duymuştum ama kendimde ihtimal vermiyoruminşallah dediğin gibi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?