Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Valla canım hsg çektirdikten sonrada 3 ay içinde hamile kalınıyo diyolar ama nerdeeee , herşey nasip kısmet Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla inşallah
hsg falan çok zor hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bir umut her ay bekliyoruz sonra üzüntü de büyük oluyor ama bu da bizim imtihanımız inş sonu hayırlı olur:) aminnn

cnm bişey sorcam 3 ay üstüste nasıl yaptırdın maşallah benim bünyemi çok sarsıyo gonal f de progesteron da kasıklarımdaki ağırlık zaten aşılamadan 1 ay sonra anca geçti. ben 7 ay ara verdim şimdi bile tekrar ilaçlar ağır geldi bana. tüp bebekten önce bence bi kaç ay bekle derim benim bu aşılama olmazsa hatta yaza kadar beklicem vücudu iyice temizlemek istiyorum hormonlardan. sen hemşiresin daha iyi bilirsin gerçi birde benim yaşım 30 tüp bebek ilaçları ve dozu uygulanıyomuş o yüzden de ağır geliyo olabilir

Canim bende o kadar agirlik olmuyo cok sukur oyle bi durumla karsilassam saten yaptirmazdim ama olmadi benim ilk gonal f 12.5 vuruldum en dusuk doz 4 yumurtam oldu sonra klomenle oldum oda 4 yumurta yapti simdi 75 den vuruluorum biraz sonra tekrar muayene gidicem sayilari net belli deildi kucuklerdi bugun belli olur sanirim bu aydan sonra bir ay ara verip tupe gecicem tabi merkez ne der belki gittigimde 3-5 ay ara verelim dicek onu bilemiorum gelecek ay bi yer buldum orayla gorusmeye gitcem sadece.sende ilac ne gibi farkliliklar yapti canim agir olarak benim tek korktugum hep ohss olmakti cok sukur simdilik gidisatta oyle bisey yok

Ayy cok sagol canım Allah razı olsun bizlerede nasip eder insallah farklı ugras veriyoruz anliyoruz birbirimizi inşallah seninde gönlune gore versin Allah

cnm zaten 2 kist oluştu diğer reglde atılır dedi dr nisanda yaptırdım mayıs reglde gitti haziran-temmuz-ağustos regl de düzenim altüst oldu. ağırlık derken hocam ben şöyle tarif edeyim kasıklarım taş yığılı gibi oluyo ağrının dışında şişkinlik vs. bide beni bu hormonlar psikolojikmende etkiliyo depresif haller

Anlican bende 75 e de gerek yokta doktor biraz sansi artirmak istedi ikitane tutmayinca
ya cnm ben şunu anladım yumurta sayısı falan çok da önemli değil kalitesi falan önemli. bana 75 olma sebebi yaşım olabilir. bu arada ben klomenle de 2 ay denedim klomen+ovitrelle ile aşılama öncesi o da olmadı. normal zamanda da benim 2- 3 yumurta oluyodu zaten ama tutmadı hiç

Canım bülent tıraş soru sorulan alanlar var ona cevap veriyor mutlaka degerlerini tek tek yaz eşinin canım.bakalim ne dieyecek

yazmıştım cevap vermiş Bülent Hoca Tüp bebek diyor. eşimin ilk evliliğinden olan kızından dolayı devlet bize tüp bebek ödemesi yapmıyor offf bu ay aşılama olacak ama umutlarım suya gitti

Anladim canim ama 75 cok agir dozlar deil dedigin gibi psikolojik rahatsiz oluyo olabilirsin durumdan tup bebek tedavisinde 150 den yukari bile veriolar o daha skintili hakkimizda hayirlisi bende muayenemi oldum cok gelisme yok gibi belkide iptal olur asilamam ogleden sonra tekrar gidicem bi daha bakcak dusuk kullandigimda iyi buyuyodu simdide buyume yok gibi bu isler hic belli olmuyo

yazmıştım cevap vermiş Bülent Hoca Tüp bebek diyor. eşimin ilk evliliğinden olan kızından dolayı devlet bize tüp bebek ödemesi yapmıyor offf bu ay aşılama olacak ama umutlarım suya gitti
Neden tüp bebek diyor sorun neydi

Tşk ederim canım inş sağlıklı şekilde doğurmak nasip olur Allah sana da nasip etsin
Senin aşılama ne zaman yapıldı ?
Reglim bitsin derken canım anlamadım
Slm, 4 gündür çok az koyu kahve neredeyse siyaha yakın renkte kanamam var akıntı gibi benim her regli öncesi böyle olur ama reglim hala başlamadı . Normalde 4 gün önce regli olmam gerekirdi sancım var ama yoğun kanama başlamadı . kanama geçsin ondan sonra kan testi yaptırıcam .

hakkında hayırlısı olsun cnm gelişir inş. iptal olursa da vardır bi hayır öyle düşünmek lazım. ilacı bıraksan bile gelişimini takip et bence sen daha iyi bilirsin ama geç olgunlaşıyoolabilir. birde hormon baktırıyo musun? prolaktin hormonu yumurta gelişimini hatta oluşumunu çatlamasını vs engelliyomuş. benmim tedaviye ilk başladığımda yani 2 yıl önce 1500 falan çıkıyodu. dostineksle ve hacematla düşürdüm. hacematı da mutlaka tavsiye ederim çok iyi geliyor.

22 kasımda yapıldı canïm .

eşim 3 sene önce testis kanseri atlatmış tek testisi yok kemo ısın gördüğü için değerlerde düşük. hastalığı yendiğine sevinemiyor bile çok zor çok
Anladım.Rabbim kolaylıklar versiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…