Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Merhaba arkadaşlar bende 19 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Allah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun.Neden aşılama yapıldı rahatsızlığınız neydi sizin

bende çarşamba öğrencem sonucu 15. günde aslında şimdi bellidir ama korkuyorum gitmeye doktorun gel dediği zamanı beklicem bakalım hayırlı sağlıklı olur inş. regl olmadım olacak gibi ağrılarım oluyo sonra tamamen geçiyor. göğüs ve kasık batmalarım var. idrar kokusunda farklılık var sık idrar çıkma var hatta bugün midem de bulanıyo ama bütün bunlar psikolojik mi diye korkuyorum. RABBİM dualarımızı kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın benimde etrafımda herkes hamiş çok istiyorum artık

İnşallah kuzum Allah hepimize nasip etsin, doktora gittim bugün erken yumurtlamışsın ondandır falan dedi normalde 2.aşılamaya geçicektik ben istemedim diğer ay olsun diye,, erken oldumya içimden gelmedi

Arkadaşlar birşey sorucam benim çok az kanamam geliyor 4 gündür test yapsam sonuç çıkar mı ? eşim yarın doktora gidelim 14 gün oldu kan testi yaptıralım sonucu ögrenelim diyor . bende çok istiyorum ne oldugunu öğrenmeyi ama kanamam var diye negatif sonuçtan korkuyorum . 3 , defa da hayal kırıklıgı olacak çünkü.

hsg falan çok zor hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bir umut her ay bekliyoruz sonra üzüntü de büyük oluyor ama bu da bizim imtihanımız inş sonu hayırlı olur:) aminnn
Canım ben hsg çektirdim zor değilki 5 dk sürüyo zaten, bitek içeri ilaç giderken çok kısa bi adet sancısı oluyo hemen geri geçiyo hepsi okadar

Benimkisi 21 kasımda yapıldı canım

aşılamanın 14. günü mü cnm yaptır tabi için rahatlar. bende aynı çekince var ama kaçamayız ki

Kızlar bişey sorcam bugün doktora gittim aşılamamı yapana değil dedim aşılama oldum diye işte o da son adet tarihimi aşılama tarihini sordu söyledim 21 kasım diye değerlere baktı yüksek dedi böyle olması iyi değil felan dedi siZin adet tarihiniz normalde 9 aralık olması gerekir dedi ama dedi 9 aralığa göre de iyi dedi bunlar ne demek ya niye yüksek şimdi hiç bişey anlamadım ben de sordum nasıl yani bu beta hcg hamilelik dışında kötü bit hastalıkta da artıyor mu diye o da Yok gebelik görünüyor ama tam gebe dememiz için keseyi görmemiz lazım deri haftaya bir daha çağırdı başka kan veriyim mi dedim Yok gerek Yok güzel artmış dedi bana moralim bozuldu ya acaba aşılamayı ona yaptırmadım diye mi böyle dedi

Aynen canim gelisirse gelisir artik benim hormanlarim bu zamana kadar hep iyi gitti canim hic sorun yoktu bu ayda gerek gormedik bakalim kismetya ilaca devam etmemi soledi doktor persembe bi daha bakcak yine gelisim olmazsa dogala birakiriz heralde kendi kendime nazar ettim evet yumurtada kalite onemli oluyo ama sansinda daha artmis oluyo ayni zamanda cok stres yapmiorum ya saten iki aya tupe gecicem ondada olmazsa heralde o zaman en buyuk stresi yasarim sende bence bi test yaptir insallah olmustur bu ay

Kızlar mol gebelik felan değildir demi vallahi şimdi de ondan korktum ya bu gerizekalı doktor niye böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…