- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.881
Hayırlısı olsun, salıkla kucagınıza almayı nasip etsin.Hayïrlïsï
Allah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun.Neden aşılama yapıldı rahatsızlığınız neydi sizinMerhaba arkadaşlar bende 19 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Eşimde hareket ve hız problemi vardıAllah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun.Neden aşılama yapıldı rahatsızlığınız neydi sizin
Sayı da azdı tedavi gördü sonuç alamadık ama şansımıza aşılama günü hız da sayı da iyi durumdaydı nasip işte allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallahEşimde hareket ve hız problemi vardı
TeşekkürlerHayırlısı olsun, salıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Amin saolsın.Sayı da azdı tedavi gördü sonuç alamadık ama şansımıza aşılama günü hız da sayı da iyi durumdaydı nasip işte allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum Allah hepimize nasip etsin, doktora gittim bugün erken yumurtlamışsın ondandır falan dedi normalde 2.aşılamaya geçicektik ben istemedim diğer ay olsun diye,, erken oldumya içimden gelmedicnm benimde ilk aşılamadan sonra dengem çok bozuldu 3-4 ay hep 5-6 gün önceden regl oldum o yüzden çok büyütme gözünde. Rabbim hepimize nasip edecek dilediği zamanda hayırlı sağlıklı inş. umutsuz olma rahim bebek aradığı içinde düzenin bozulmuş olabilir. hatta belki aklıma şu da geldi sen kısa döngüde regl oluyorsan geç döllenme olacağı için büyük ihtimalle üzerine regl olcaksın hamiş olduğunu öyle öğrenceksin
Canım ben hsg çektirdim zor değilki 5 dk sürüyo zaten, bitek içeri ilaç giderken çok kısa bi adet sancısı oluyo hemen geri geçiyo hepsi okadarhsg falan çok zorhepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bir umut her ay bekliyoruz sonra üzüntü de büyük oluyor ama bu da bizim imtihanımız inş sonu hayırlı olur:) aminnn
Benimkisi 21 kasımda yapıldı canımSenin aşılama ne zaman yapıldı ?
Slm, 4 gündür çok az koyu kahve neredeyse siyaha yakın renkte kanamam var akıntı gibi benim her regli öncesi böyle olur ama reglim hala başlamadı . Normalde 4 gün önce regli olmam gerekirdi sancım var ama yoğun kanama başlamadı . kanama geçsin ondan sonra kan testi yaptırıcam .
benim anestezili olmasına rağmen uyandığımdaki ağrı çok fenaydı kanama falan olmuştu baya biCanım ben hsg çektirdim zor değilki 5 dk sürüyo zaten, bitek içeri ilaç giderken çok kısa bi adet sancısı oluyo hemen geri geçiyo hepsi okadar
aşılamanın 14. günü mü cnm yaptır tabi için rahatlar. bende aynı çekince var ama kaçamayız kiArkadaşlar birşey sorucam benim çok az kanamam geliyor 4 gündür test yapsam sonuç çıkar mı ? eşim yarın doktora gidelim 14 gün oldu kan testi yaptıralım sonucu ögrenelim diyor . bende çok istiyorum ne oldugunu öğrenmeyi ama kanamam var diye negatif sonuçtan korkuyorum . 3 , defa da hayal kırıklıgı olacak çünkü.
Allah hayırlı uğurlu etsin canım değerin kaçtı beta hcgMerhaba arkadaşlar bende 19 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Malesef öyle canım .Hakkımızda hayılısı olur inşallah .aşılamanın 14. günü mü cnm yaptır tabi için rahatlar. bende aynı çekince var ama kaçamayız ki
Sağol canım aralık 2 de bhcg 40 dün yine bakıldı 146 olmuştu şükürAllah hayırlı uğurlu etsin canım değerin kaçtı beta hcg
Aynen canim gelisirse gelisir artik benim hormanlarim bu zamana kadar hep iyi gitti canim hic sorun yoktu bu ayda gerek gormedik bakalim kismetya ilaca devam etmemi soledi doktor persembe bi daha bakcak yine gelisim olmazsa dogala birakiriz heralde kendi kendime nazar ettim evet yumurtada kalite onemli oluyo ama sansinda daha artmis oluyo ayni zamanda cok stres yapmiorum ya saten iki aya tupe gecicem ondada olmazsa heralde o zaman en buyuk stresi yasarim sende bence bi test yaptir insallah olmustur bu ayhakkında hayırlısı olsun cnm gelişir inş. iptal olursa da vardır bi hayır öyle düşünmek lazım. ilacı bıraksan bile gelişimini takip et bence sen daha iyi bilirsin ama geç olgunlaşıyoolabilir. birde hormon baktırıyo musun? prolaktin hormonu yumurta gelişimini hatta oluşumunu çatlamasını vs engelliyomuş. benmim tedaviye ilk başladığımda yani 2 yıl önce 1500 falan çıkıyodu. dostineksle ve hacematla düşürdüm. hacematı da mutlaka tavsiye ederim çok iyi geliyor.
Değerin kaç çıktı canım seninKızlar mol gebelik felan değildir demi vallahi şimdi de ondan korktum ya bu gerizekalı doktor niye böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?