- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.901
14. Gün mü 40 dı canım Benim 14. Gün 90 dı sence çok mu bir yazdıklarımı okuyup bana yorum yapar mısın canımSağol canım aralık 2 de bhcg 40 dün yine bakıldı 146 olmuştu şükür
Canım kendi doktoruna gidip anlat durumu.Keşke başta kendi doktoruna gitseydin.Benim bildiğim değer düşük olunca iyi olmuyo.Yüksek olunca kötü oldupunu ilk kez duydum.Sen kötü düşünme bence iyiye yor.İnşallah ikiz bebişlerin habercisidir yüksekliğiKızlar bişey sorcam bugün doktora gittim aşılamamı yapana değil dedim aşılama oldum diye işte o da son adet tarihimi aşılama tarihini sordu söyledim 21 kasım diye değerlere baktı yüksek dedi böyle olması iyi değil felan dedi siZin adet tarihiniz normalde 9 aralık olması gerekir dedi ama dedi 9 aralığa göre de iyi dedi bunlar ne demek ya niye yüksek şimdi hiç bişey anlamadım ben de sordum nasıl yani bu beta hcg hamilelik dışında kötü bit hastalıkta da artıyor mu diye o da Yok gebelik görünüyor ama tam gebe dememiz için keseyi görmemiz lazım deri haftaya bir daha çağırdı başka kan veriyim mi dedim Yok gerek Yok güzel artmış dedi bana moralim bozuldu ya acaba aşılamayı ona yaptırmadım diye mi böyle dedi
Bence değerin gayet normal canım doktor ne demek istemiş bende anlamadım benim aşılamam 19 kasımda yapılmıştı aşılama gününü de sayarsak 14. Gün 40 çıkmıştı işte. İçin rahat olsun iki gün sonra tekrar bakıldı benim değerlerime iki kat artması gerekiyordu 146 olmuş üçe katlamış doktorum normal herşey sağlıklı Bi gebelik dedi Şen'de boşuna üzme kendini bence14. Gün mü 40 dı canım Benim 14. Gün 90 dı sence çok mu bir yazdıklarımı okuyup bana yorum yapar mısın canım
cnm sen bu işlerin içindesin daha iyi anlarsın. bende bu sefer hiç takmadan başlamıştım ama açıkcası bu foruma takılalı hem heves ettim hemde stres oldum:)Aynen canim gelisirse gelisir artik benim hormanlarim bu zamana kadar hep iyi gitti canim hic sorun yoktu bu ayda gerek gormedik bakalim kismetya ilaca devam etmemi soledi doktor persembe bi daha bakcak yine gelisim olmazsa dogala birakiriz heralde kendi kendime nazar ettim evet yumurtada kalite onemli oluyo ama sansinda daha artmis oluyo ayni zamanda cok stres yapmiorum ya saten iki aya tupe gecicem ondada olmazsa heralde o zaman en buyuk stresi yasarim sende bence bi test yaptir insallah olmustur bu ay
Sakin ol hemen kötüye yorma . kendi doktoruna gir sonuçta süreci en iyi biken kendi doktorun .Kızlar bişey sorcam bugün doktora gittim aşılamamı yapana değil dedim aşılama oldum diye işte o da son adet tarihimi aşılama tarihini sordu söyledim 21 kasım diye değerlere baktı yüksek dedi böyle olması iyi değil felan dedi siZin adet tarihiniz normalde 9 aralık olması gerekir dedi ama dedi 9 aralığa göre de iyi dedi bunlar ne demek ya niye yüksek şimdi hiç bişey anlamadım ben de sordum nasıl yani bu beta hcg hamilelik dışında kötü bit hastalıkta da artıyor mu diye o da Yok gebelik görünüyor ama tam gebe dememiz için keseyi görmemiz lazım deri haftaya bir daha çağırdı başka kan veriyim mi dedim Yok gerek Yok güzel artmış dedi bana moralim bozuldu ya acaba aşılamayı ona yaptırmadım diye mi böyle dedi
cnm kendi doktoruna gitmelisin bence gidişatı bilen seni bilen dr bakmalı ben dr değişimine karşıyım memnun kalınca devam etmeli farklı yorumlar insanı strese sokuyo14. Gün mü 40 dı canım Benim 14. Gün 90 dı sence çok mu bir yazdıklarımı okuyup bana yorum yapar mısın canım
Yarın gideceğim canım inş ona soracağımCanım kendi doktoruna gidip anlat durumu.Keşke başta kendi doktoruna gitseydin.Benim bildiğim değer düşük olunca iyi olmuyo.Yüksek olunca kötü oldupunu ilk kez duydum.Sen kötü düşünme bence iyiye yor.İnşallah ikiz bebişlerin habercisidir yüksekliği
Canım tüp bebek merkezindeki doktorum hamilelik olunca bakmıyor dacnm kendi doktoruna gitmelisin bence gidişatı bilen seni bilen dr bakmalı ben dr değişimine karşıyım memnun kalınca devam etmeli farklı yorumlar insanı strese sokuyo
ama bence sende herşey normal rahat ol ve tadını çıkarrrr
Aynen canım benim kafamı karıştırdı zaten panik atağın biriyimSakin ol hemen kötüye yorma . kendi doktoruna gir sonuçta süreci en iyi biken kendi doktorun .
hımm anladım canm. bence hiç moralini düşürme internetten de araştırma ihtimaller vs derken moralin düşer korkacak bişey yoktur bence başka bi dr bul araştır yarın da ona git.Canlar ben şey düşünüyorum artık bu gittiğim doktor özel de ya aşılamayı ona yaptırmadım diye moralimi bozdu benim kesin ya ben de korktum acaba mol gebelik felan olabilir mi diye çünkü değer küçük olduğu için ultrasonda görünmedi bir de iğnelerden dolayı 2 kist daha oluşmuş
Yarın fakülteye gidip soracağım canımhımm anladım canm. bence hiç moralini düşürme internetten de araştırma ihtimaller vs derken moralin düşer korkacak bişey yoktur bence başka bi dr bul araştır yarın da ona git.
Demekki herkeste aynı olmuyo canım kimisi agrılı geçti diyo kiminin ki hissetmiyo bilebenim anestezili olmasına rağmen uyandığımdaki ağrı çok fenaydı kanama falan olmuştu baya bi
doğrudur cnm ben biraz nazlıyım o da var ama bende araştırmıştım kimi senim gibi demişti ben cesaret edemedimDemekki herkeste aynı olmuyo canım kimisi agrılı geçti diyo kiminin ki hissetmiyo bile
Canım sence benimki mol gebelik olabilir mi bunun hakkında bilgin var mı bir yazdığımı okusanAynen canim gelisirse gelisir artik benim hormanlarim bu zamana kadar hep iyi gitti canim hic sorun yoktu bu ayda gerek gormedik bakalim kismetya ilaca devam etmemi soledi doktor persembe bi daha bakcak yine gelisim olmazsa dogala birakiriz heralde kendi kendime nazar ettim evet yumurtada kalite onemli oluyo ama sansinda daha artmis oluyo ayni zamanda cok stres yapmiorum ya saten iki aya tupe gecicem ondada olmazsa heralde o zaman en buyuk stresi yasarim sende bence bi test yaptir insallah olmustur bu ay
Merak ediyodum bende canım bikacgun gec yaziyor cünku cevp aşılamaya başlamadiysaniz canim hic para harcamayin biriktirin sıkıntiya gore islem degisiyor mu bilmiyorum ama burda 4.500 civarı mesela fiyatlar ucuyo farkli yerlerdeyazmıştım cevap vermiş Bülent Hoca Tüp bebek diyor. eşimin ilk evliliğinden olan kızından dolayı devlet bize tüp bebek ödemesi yapmıyorofff bu ay aşılama olacak ama umutlarım suya gitti
Hayirli olsun canim ne güzel haberlerle.geliyorsunuz Allah kucagina almak nasip etsin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende 19 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Canım ya kıyamam üzme kendini çok araştrma yapma keske basks bir doktora daha gitseydin için içini yiyecek hakkaten yuksek olunca sıkıntı oldugunu hiç duymamıstik insallah ikiz annesisindir canim keseyi kisa zamanda gorursunCanım sence benimki mol gebelik olabilir mi bunun hakkında bilgin var mı bir yazdığımı okusan
Amin sağolun bütün isteyenlerde bu duyguyu tatsın diye bol bol dua ediyorum inşallah güzel haberler dahada artarHayirli olsun canim ne güzel haberlerle.geliyorsunuz Allah kucagina almak nasip etsin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?