Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım kendi doktoruna gidip anlat durumu.Keşke başta kendi doktoruna gitseydin.Benim bildiğim değer düşük olunca iyi olmuyo.Yüksek olunca kötü oldupunu ilk kez duydum.Sen kötü düşünme bence iyiye yor.İnşallah ikiz bebişlerin habercisidir yüksekliği

Kızlar hayıt suyu aldım bu aydan itibaren kullanıcam artık faydasını gören çok kişi var bendede işe yarar umarım

14. Gün mü 40 dı canım Benim 14. Gün 90 dı sence çok mu bir yazdıklarımı okuyup bana yorum yapar mısın canım
Bence değerin gayet normal canım doktor ne demek istemiş bende anlamadım benim aşılamam 19 kasımda yapılmıştı aşılama gününü de sayarsak 14. Gün 40 çıkmıştı işte. İçin rahat olsun iki gün sonra tekrar bakıldı benim değerlerime iki kat artması gerekiyordu 146 olmuş üçe katlamış doktorum normal herşey sağlıklı Bi gebelik dedi Şen'de boşuna üzme kendini bence

cnm sen bu işlerin içindesin daha iyi anlarsın. bende bu sefer hiç takmadan başlamıştım ama açıkcası bu foruma takılalı hem heves ettim hemde stres oldum:) ama bi şeylerde öğreniyorum. cnm ben bu sefer herşeyi farklı hissediyorum ama psikolojik de oluyo bazen. hayırlısı. aslında ben bu aşılamayı sırf tüp e geçeyim diye yapmıştım. rapor yazılsın diye:) kısmet hepimiz için inş senide hiç ummadığın anda sevindirsin

Sakin ol hemen kötüye yorma . kendi doktoruna gir sonuçta süreci en iyi biken kendi doktorun .

14. Gün mü 40 dı canım Benim 14. Gün 90 dı sence çok mu bir yazdıklarımı okuyup bana yorum yapar mısın canım
cnm kendi doktoruna gitmelisin bence gidişatı bilen seni bilen dr bakmalı ben dr değişimine karşıyım memnun kalınca devam etmeli farklı yorumlar insanı strese sokuyo
ama bence sende herşey normal rahat ol ve tadını çıkarrrr

Yarın gideceğim canım inş ona soracağım

Canım tüp bebek merkezindeki doktorum hamilelik olunca bakmıyor da

Canlar ben şey düşünüyorum artık bu gittiğim doktor özel de ya aşılamayı ona yaptırmadım diye moralimi bozdu benim kesin ya ben de korktum acaba mol gebelik felan olabilir mi diye çünkü değer küçük olduğu için ultrasonda görünmedi bir de iğnelerden dolayı 2 kist daha oluşmuş

hımm anladım canm. bence hiç moralini düşürme internetten de araştırma ihtimaller vs derken moralin düşer korkacak bişey yoktur bence başka bi dr bul araştır yarın da ona git.

Canım sence benimki mol gebelik olabilir mi bunun hakkında bilgin var mı bir yazdığımı okusan

yazmıştım cevap vermiş Bülent Hoca Tüp bebek diyor. eşimin ilk evliliğinden olan kızından dolayı devlet bize tüp bebek ödemesi yapmıyor offf bu ay aşılama olacak ama umutlarım suya gitti
Merak ediyodum bende canım bikacgun gec yaziyor cünku cevp aşılamaya başlamadiysaniz canim hic para harcamayin biriktirin sıkıntiya gore islem degisiyor mu bilmiyorum ama burda 4.500 civarı mesela fiyatlar ucuyo farkli yerlerde

Canım sence benimki mol gebelik olabilir mi bunun hakkında bilgin var mı bir yazdığımı okusan
Canım ya kıyamam üzme kendini çok araştrma yapma keske basks bir doktora daha gitseydin için içini yiyecek hakkaten yuksek olunca sıkıntı oldugunu hiç duymamıstik insallah ikiz annesisindir canim keseyi kisa zamanda gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…