Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Sağol canım ya bana zaten o aşılamayı ona yaptırdım da o yüzden dedi gibi geldi diyor ki normal şey tarihin 9 aralık diyor nasıl hesaplıyorsun sen dicektim 21 Kasım'dan sonra 14 gün ekleyince 4aralık a geliyor o dündü dün de 90 normal bence

Evet canım ya eski regli tarihinle bi alakası kalmiyor aşılama olunca hatta ben emin olmk için sormustum tamm aşılama olunca erken oldum ama onumuzdeki ay yine eski döngüme dönecekmiyim dedim hayır dedi kac gunde oluyosan bu oldugun taihten saycaksin artık dedi yani eski tarihini sorup söylemesi saçma geldi üzme sen kendini internettede hic arastrma kafanı yorup uzme kendini yarin gidersin canim doktoruna sen diyince baktım bnde kanama vs oluyomus mol da sende olmadı oyle birsey insallahta olmycak oyle birsey ilk duydum uzme kendini bakipta canim

Yok canım çok şükür kanama felan olmadı bir de onlarda değer çok yüksek oluyormuş herAlde ben de ki çok yüksek değil ki demi anladım ki hamile kalınca da dert bitniyormuş

1. Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
merhaba ben de 25 kasım aşılama yaptırdım bugün günüm geçti aşılamada 11. gündeyim kasıklarda belimde batmalar var ve çok acıkıyorum sürekli bşyler yemek istyrm bunlar hamilelik belirtisi midir bilemiyorum

Canım sence benimki mol gebelik olabilir mi bunun hakkında bilgin var mı bir yazdığımı okusan
Canim bence bi skinti yoktur ya ben sanmiorum evet senin degerin biraz erken ortaya cikti gibi oldu ama belli olmaz bu isler sendede boyledir diye dusunuyorum mol gebelik falan direk dusunme bence ya onu demek icin cok erken ultrasonda bi gozukmesi lazim onu diyebilmek icin bence hersey normal ya sen gereksiz stres yapiosun doktorda oyle onlar biraz herseye tedirgin yaklasiolar malum biraz sakin ol yiyecek ekmegi varsa bu dunyada sagliklica devam eder canim Allahim bilir gerisini artik

Sağol canım endonetriuma da yanlış duymadıysam 28 mm dedi o nasıl sence ya korktum canım ama mol gebeliği araştırdım biraz onda hcg çok uçuk artıyormuş

Walla canim endometrium gebelige hazir oldugunda kalin oluyo yada yumurtlama donmeinde kalinlasio onu biliorum ama tam emin olmamakla beraber hamileliktede bi muddet kalinlasio die biliorum bence yeniden farkli bi doktora muayene ol canim o tum sorularini yanitlar bu asamaya kadar o kadar gittik geldik hem maddi hem manivi ugrastik saglikli oldugunu netlestirene kadar biraz daha sk disini gerekirse bi kac doktora gozuk icinin isindigina devam et derim sonucta 9 ay ilgilenicek icine sinmesi lazim ilgisi

Aynen canım çok haklısın yarın fakültedeki doktoruma sorcam ve doktor tavsiyesi de Alcam ondan

Anlican bende 75 e de gerek yokta doktor biraz sansi artirmak istedi ikitane tutmayinca
Benim de 37,5 vuruldu 5 yumurta oluştu, reglimin 9. Günü çatlattık 11. Gün aşılama oldum. Biraz erken gelmişti ve doz az gelmişti ama sanırım sizin de az doz uygulanıyor. Ben pcos ile ilgili sandım ama siz benim de az doz diyince içim rahatladı.
Ayy cok sagol canım Allah razı olsun bizlerede nasip eder insallah farklı ugras veriyoruz anliyoruz birbirimizi inşallah seninde gönlune gore versin Allah
Amin amin hepimizin inşallah, evet anlayan biri olunca çok mutlu oluyor insan, tekrar teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bende 19 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almayı nasio etsin Allah:) bir şey sorabilir miyim aşılama sonrası lekelenme ya da akıntı şeklinde kanamanız oldu mu ve ilişkiye devam ettimiz mi?
Benim aklıma şu geldi. Dr lar ikiz gebeliklere de risk gözüyle bakıyorlar. Değerin çok artınca çoğul gebelik riski olarak görmüş olabilir? Tabi en doğrusunu yarın kendi doktorunuzdan öğreneceksiniz. Siz şimdi rahat olun, stres en büyük düşman.
Bu arada size de sorayım. Aşılamadan sonra leke ya da akıntı şeklinde kanamanız oldu mu? Ve gün aşırı ilişkiye girdiniz mi? Bu kanamanın negaife işaret verdiğini düşünüyorum bu sebeple pozitif aşılamalara soruyorum

Canım değerime baktım normal artıyormuş bence o mal doktor beni korkuttu canım benim aşılama olduğum gün sadece kanamam oldu ama çok değil aşılamadan 3 gün sonra ilişkiye girdik bir daha da girmedik canım

Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah tutmuştur ve bize güzel haberler verirsin hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar avokodo hamile kalmada ve hamilelik döneminde tüketilmesi iyi olurmuş . folik asit açısından en zengin besinmiş araştırın ve doktorunuza danışın isterseniz.

_asi kuzum ben bugün doktora gittim çok erken olmuşsun diye şaşırdı erken yumurtlamış olabilirsin dedi 2.aşılamaya başlayacaktı ben istemedim 1 ay daha beklemek istedim bi sonraki adetimde 2.aşılamayı yaptırmaya karar verdik

Hadi hayırlı olsun kuzum ya inşallah gereek kalmaz aşılamaya hiç bu ay hamıs kalırsın.bu ayda takibe gitcekmisin

teşekkür ederim gulit_m aşılamadan sonra akıntım bile çok az oldu kanama lekelenme yaşamadım, doktorum o gece ilişki önerdi ama biz yinede ilişkiye girmedik

Yaa benim de öyle oldu:)) demek olumsuz bşr şey değil:) şu an var ya beni dünyanın en mutlu insanı ettin sana anlatamam :))) artma konusunda da doktorlar bazen bir acayip oluyorlar... Sen kendi dr una git en iyi sonuç ondan gelecek
Hadi hayırlı olsun şimdiden, inşallah gerek kalmadan hamile olursun
Çok kötü tadı var yaa ben zorlada olsa onu yiyemiyorum
Avokadoyu ezin üstüne limon azıcık da karabiber ekleyin ve ekmeğe sürüp yiyin. Belki öyle seversiniz. Bana da havuç suyu iç dedi diğer topik arkadaşlarım ben de havuç suyu içiyorum tutunsun diye, sizlerin de aklınızda bulunsun

teşekkür ederim gulit_m aşılamadan sonra akıntım bile çok az oldu kanama lekelenme yaşamadım, doktorum o gece ilişki önerdi ama biz yinede ilişkiye girmedik
Yaa anladım, bize de ilişkiye sürekli gün aşırı girin dedi. Şöyle ben şimdi 4 günlüğüne seminere gidiyorum ve dolayısıyla olmayacak da bu sebeple merak ettim. Benim lekelenmem oldu kanama olarak umarım olumsuza işaret değildir. Tekrar tebrik ediyorum, hayırlısı ile alın kucağınıza ve teşekkür ediyorum cevap için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…