Âmin canım cümlemize İnşAllah..Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin..son üç günüm benimde hem heyacan hem korku yaşıyorum..ins. hamilesinizdir kizlar..kasimda olmadi benim..aralik ayina bakicaz kismetse..Rabbim her isteyene saglikli hayirli evlatlar versin..amin
Bizim şekil bozukluğu var eşimde varikosel varmış öyle dendiAllah hepimize nasip etsin inşallah beklemek zor. Sizlerin sorun neydi arkadaslar ?
Biz de esimde sperm sayisi düşüktü 10milyondu ama asilama yaptirdigimiz gun 28 milyona cikmis doktor yukselme cok iyi inşallah tutar dedi
İnşAllah cnm benimde ilkBende varimmm30 kasımda yaptırdım sonuca 1 hafta kaldı iple çekiyorum bu arada ilk aşılamak inşallah tutar
bendede Pco var ama adetlerim duzenliBen pco yum canım.eşimde sorun yok.40 milyonla aşılamaya girdim. inşallah seninde bizim gibi olan herkezin rabbim dileğini kabul etsin...
Ay inşallah tutar canimİnşAllah cnm benimde ilkhakkimizda hayırlısı inş..
Sizin problem kimde canimİnşallah arkadaslar benimde ilk asilamam 4 kez klomen+catlatma ignesi oldum fayda olmadi inşallah bu kez olur cumartesi test yap dedi doktor ama yapmayacagim adetimi bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?