Aşılama Kasım 2016 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

XXYYXXYY

Armağan
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
1.182
1.662
133
Merhaba arkadaşlar kasım da aşılama yaptıranlar birlikte bekleyelim.23 Kasımda 2.aşılamamı yaptırdım.Sonuca son 5 gün kaldı.Heycanlı bekleyişler başladı..Hepimize İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olur.

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırız.
Bugün aşılamadan sonra 11.gün daha var adet olmama ama akıntıya birlikte kahverengi leke geldi

24 kasımda bende aşılama yaptrdım doktor sule hanım özelde ilki egede oldu ve hiç memnun kalmadım inşallah bu tutar

Benimde 25 kasımda oldu aşılamam rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.benim aşılamam biraz zor ve ağrılı oldu fakat şimdi iyiyim sizde ne gibi belirtiler var kizlar??

Merhaba E Elha0628 öncelikle hayirli olsun inşallah ben de 25 kasımda yaptirdim aşılama gayet kolay ve agrisiz gecti benim ama oldugum ilk haftam cok agrili gecti sol kasığım 1 hafta cok agridi gecti o da arada bel agrim oluyor onun disinda herhangi bir sey yok

Ya canım benim rahim ağzı gerideymiş sanırım ve çok dar olduğunu söyledi doktor o yüzden şırınga gitmedi baya uğraştılar canım çok yandı anliycan bende güle oynaya gitmiştim basit işlem diye ama aksilik beni buldu işte :-( inşallah sonucu güzel olurda unutturur şimdilik göğüs uclarimda hassasiyet ve hafif kasık ağrım var o kadar

ins. hamilesinizdir kizlar..kasimda olmadi benim..aralik ayina bakicaz kismetse..Rabbim her isteyene saglikli hayirli evlatlar versin..amin

ins. hamilesinizdir kizlar..kasimda olmadi benim..aralik ayina bakicaz kismetse..Rabbim her isteyene saglikli hayirli evlatlar versin..amin
Âmin canım cümlemize İnşAllah..Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin..son üç günüm benimde hem heyacan hem korku yaşıyorum..

Allah hepimize nasip etsin inşallah beklemek zor. Sizlerin sorun neydi arkadaslar ?
Biz de esimde sperm sayisi düşüktü 10milyondu ama asilama yaptirdigimiz gun 28 milyona cikmis doktor yukselme cok iyi inşallah tutar dedi

Bende varimmm 30 kasımda yaptırdım sonuca 1 hafta kaldı iple çekiyorum bu arada ilk aşılamak inşallah tutar

Allah hepimize nasip etsin inşallah beklemek zor. Sizlerin sorun neydi arkadaslar ?
Biz de esimde sperm sayisi düşüktü 10milyondu ama asilama yaptirdigimiz gun 28 milyona cikmis doktor yukselme cok iyi inşallah tutar dedi
Bizim şekil bozukluğu var eşimde varikosel varmış öyle dendi

Ben pco yum canım.eşimde sorun yok.40 milyonla aşılamaya girdim. inşallah seninde bizim gibi olan herkezin rabbim dileğini kabul etsin...

İnşallah arkadaslar benimde ilk asilamam 4 kez klomen+catlatma ignesi oldum fayda olmadi inşallah bu kez olur cumartesi test yap dedi doktor ama yapmayacagim adetimi bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…