cumartesi test yapicam bakalım bu gün ağrım var biraz sende ne gibi şeyler var canım ???Ay inşallah tutar canim
Esoimim sperm sayisi düşük çıktı bir de sekil bozuklugu varmisSizin problem kimde canim
anladım canım inşallah güzel ve hayırlı bir sonuç alırsınızEsoimim sperm sayisi düşük çıktı bir de sekil bozuklugu varmis
Sperm sayisi 10milyon cikti
Sekil bozuklugu %3 normali %4müs doktor aslinda sayi yeterli ama ikisi bir arada olumca ondan olmuyor olabilir dedi asilama gunu de sperm sayisi yuksek cikti inşallah bebisler tutunur yuzumuz guler
Canim seninle ayni gun olmustuk galiba 25kasimÂmin İnşAllah.. uyku bile uyuyamiyorum resmen..
Ya zaten yüzde 80 tutmama ihtimali var ben heveslenmek istemiyorum o yüzden takmıyorum pek fazla kafayaÂmin İnşAllah.. uyku bile uyuyamiyorum resmen..
Evet canım 25 kasım test falan yaptın mı hiçCanim seninle ayni gun olmustuk galiba 25kasim
Ahh bende takmıyordum ama gün yaklaşınca bi sitres oldum nedense canm yaYa zaten yüzde 80 tutmama ihtimali var ben heveslenmek istemiyorum o yüzden takmıyorum pek fazla kafaya
Gebelik belirtileri var miAhh bende takmıyordum ama gün yaklaşınca bi sitres oldum nedense canm ya
Yok canim hic test yapmadim buyuk sen yaptin mi15.Gün cumartesi oluyo benim onu bekliyorum s
Evet canım 25 kasım test falan yaptın mı hiç
Hayır cnm nedense bi cesaret edemedim bide ilk ya tutmaz diye çok söyleyen oldu tek çizgiyi görmek istemedim sanırımYok canim hic test yapmadim buyuk sen yaptin mi
VallaValla cnm belirtimi onuda bilmiyorum ama sol tarafımda ağrı ve batma var birazda sarı akıntı bunlar varGebelik belirtileri var mi
Ben de tek cizgi gormek istemiyorum o yuzden yapmadim zaten adet olmazsam o zaman yaparim cumartesi adet de olma ihtimalim var asilamanin 16.gunu adet olumuyormus genelde klomen kullandigim zamanda doktor su gun test yap diyordu o gun adet oluyordum tam gunundeHayır cnm nedense bi cesaret edemedim bide ilk ya tutmaz diye çok söyleyen oldu tek çizgiyi görmek istemedim sanırım
Allah allah aynıları bende de var çok merak ettim simdiVallaValla cnm belirtimi onuda bilmiyorum ama sol tarafımda ağrı ve batma var birazda sarı akıntı bunlar var
Ben de hic yok ilk hafta cok dehset agrim oldu sol kasigim cok agriyordu batiyordu yatamiyordum bile bir de 7 tane yumurtam vardi buyuklerdi bi de 1hafta sonra gecti klomen tedavisindeyken adet olana kadar o agrilari cekiyordum adetliylen de cok agrim oluyordu yumurtalari atarken.Allah allah aynıları bende de var çok merak ettim simdi
İnşAllah bu ay olmayız canım..tek duam bu..Ben de tek cizgi gormek istemiyorum o yuzden yapmadim zaten adet olmazsam o zaman yaparim cumartesi adet de olma ihtimalim var asilamanin 16.gunu adet olumuyormus genelde klomen kullandigim zamanda doktor su gun test yap diyordu o gun adet oluyordum tam gununde
Bana duphaston verdi hap eger bebek olustuysa düsmesin diyeymis.Bana bi ilaç vermedi dr. ama okudum baya jel falan kullananlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?