- 23 Mart 2016
- 106
- 20
- 18
- 28
Genelde hep olduğunu yazmışlar canım tutan olmuş tutmayan olmuş..belirtiler zaten adetle aynı diyolarAllah allah aynıları bende de var çok merak ettim simdi
Genelde hep olduğunu yazmışlar canım tutan olmuş tutmayan olmuş..belirtiler zaten adetle aynı diyolar[/QUOTE içim içime sığmıyor düşünmek bile yetiyor bazen
Evet bunu duymuştum tam 15 gün sonra yapmayı düşünüyorumGenelde belirtilr 7.hafta basliyormus.ben o yuzden belirti aramıyorum ne kadar sz dusunursek o kadar iyi olur.erken de test yapmayin ihne etkisiyle cift cizgi cikabiliyor
Igne yazacaktim pardon canimEvet bunu duymuştum tam 15 gün sonra yapmayı düşünüyorum
Problem değil canım anladım ki zatenIgne yazacaktim pardon canim
ben 2 senelikKac yillik evlisinizkizlar
15 günde dile kolay tabiEvet iğneden olabiliyormuş canım iğnenin etkisi 10 günde geciyo diyolar onun için drlar 15 gün diyormuş
Ay daha çok erken değil miMaşallah rabbim bir ömur mutlu etsin
Ben 1yil 2 ay:)
Evet doktor da daha asilama yapmayalim dedi ama ben israr ettim:)Ay daha çok erken değil mi
Doktor bana hala erken diyo geçen kovdu beniEvet doktor da daha asilama yapmayalim dedi ama ben israr ettim:)
Hemde hiccccc gelmedi gittiiii15 günde dile kolay tabi
Âmin cümlemize İnşAllahay yazınca farkettim baya olmuş hakkaten ya
Âmin canm..bence iki sene aşılama için erken değil aslında neden dr. öyle düşündü acabaAllah daim etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?