Hayırlısı cnm, 9. Gün erken gebelik testinde çıkmıştı benim. İstersen biraz bekle çıkmayabilir daha.Kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum bugun 7 gün 5.gun embriyosu transfer edildi acaba bugun kan versem çıkar mi
Gecmis olsun canim simdi nasilsin?Benim işim çok stresli hemen dönmedim bu yüzden ama hergün annemegittim markete gittim, yiğenlerle vakit geçirdim, kendimi eve ve yatağa bağımlı burakmadım. Dediğin gibi olacağı varsa olur.dün akşam yine wc ye kalktım iki kere hafif pembe kan vardı sildiğimde moralim bozuldu, allaktan devamı gelmedi, şimdi yine gittim koyu kahveye çevirmiş. Merak ediyorum rahimdenmi gelir yoksa rahim ağzındanmı diye.
5.embriyosu bence 7.gunde kanda cikar ama tabi 1-2 gun daha beklemek iyi olacaktirKızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum bugun 7 gün 5.gun embriyosu transfer edildi acaba bugun kan versem çıkar mi
Benimde 3.gun embriyosu 7.gun kanda cikarmi bende merak ediyorumKızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum bugun 7 gün 5.gun embriyosu transfer edildi acaba bugun kan versem çıkar mi
Sağol canım iyiyim doktorla görüştüm, ya yerleşme kanamasıdır yada clexane iğneden kaynaklıdır dedi. Sıkıntı yapma yat dinlen devamlı dedi bana. Sen nasılsın?Gecmis olsun canim simdi nasilsin?
Bende iyiyim şükür bel agrim cok fazla.. gerci bunada raziyim allah var saglikli olsunda agriyi siziyi gözüm görmez.. senin transfer hangi gun yapilmosti?Sağol canım iyiyim doktorla görüştüm, ya yerleşme kanamasıdır yada clexane iğneden kaynaklıdır dedi. Sıkıntı yapma yat dinlen devamlı dedi bana. Sen nasılsın?
Bel ağrısı 6. Haftadan sonra çoğalacak. Benim 3 kasımda yapıldı cnm ilk kontrolüm 2 aralıkda.Bende iyiyim şükür bel agrim cok fazla.. gerci bunada raziyim allah var saglikli olsunda agriyi siziyi gözüm görmez.. senin transfer hangi gun yapilmosti?
Benimde 9kasimdaBel ağrısı 6. Haftadan sonra çoğalacak. Benim 3 kasımda yapıldı cnm ilk kontrolüm 2 aralıkda.
Senin kontrolü ne 2 hafta var ozman daha.Benimde 9kasimda
Evet 8aralik da benimkisi iple çekiyorum.. o zaman gittigimizde kalp atisini da duyabiliriz heralde degil mi? Bisey soracagim senden kac kez bhcg testi istedi dr? Bende 2 kez istedi yeterli dedi ama cumartesi bem yinede yaptiracagim... kontrole falan gitmeyince icim hic rahat degilSenin kontrolü ne 2 hafta var ozman daha.
Cihaz yeniyse dıyabilirsin cnm değilse duymazsın ama görürsün, orda pıt pıt atan küçük bir mercimek görürsün, çok k güzel bir duygu inan. Benimde iki kes istedi ve yeterli dedi doktorum. Ben yaptırmayacam çünkü hissediyorum bazı şeyler. Daha önce 9 haftaya kadar hamilelik yaşadığım için karşılaştırabiliyorum. Umarım hepimiz için de hayırlısı olur herşey.Evet 8aralik da benimkisi iple çekiyorum.. o zaman gittigimizde kalp atisini da duyabiliriz heralde degil mi? Bisey soracagim senden kac kez bhcg testi istedi dr? Bende 2 kez istedi yeterli dedi ama cumartesi bem yinede yaptiracagim... kontrole falan gitmeyince icim hic rahat degil
Hayirlisi olsun hakkimizda canim saglicakla gelsinler kucaklarimiza insallahCihaz yeniyse dıyabilirsin cnm değilse duymazsın ama görürsün, orda pıt pıt atan küçük bir mercimek görürsün, çok k güzel bir duygu inan. Benimde iki kes istedi ve yeterli dedi doktorum. Ben yaptırmayacam çünkü hissediyorum bazı şeyler. Daha önce 9 haftaya kadar hamilelik yaşadığım için karşılaştırabiliyorum. Umarım hepimiz için de hayırlısı olur herşey.
Amin canım. Çok kafaya takma rahat ol lütfen. Sağlıklı katlanan değer kolay kolay düşmez.Hayirlisi olsun hakkimizda canim saglicakla gelsinler kucaklarimiza insallah
Sadece 2kez isteyince tahlili o kafama takildi ... ama tam 2kat artis olmustu zaten ... insallah geri düşmez...Amin canım. Çok kafaya takma rahat ol lütfen. Sağlıklı katlanan değer kolay kolay düşmez.
Düşmez cnm düşmez, iyi düşün iyi olsunSadece 2kez isteyince tahlili o kafama takildi ... ama tam 2kat artis olmustu zaten ... insallah geri düşmez...
6 haftayı doldurduğun zaman kalp atılını duyabiliyorsun cnm, inşallah duyacaksın. Bant kullanmadım onçin bilemiyorum.Dun kese gormeye gittim sabah gormedim dr tekrar kan testi istedi btcg 20 bin civari cikti ogleden sonra ayrintili bakinca keseyi gorduk.6 aralikta bir daha dogum dr gidecez .acaba o zaman kalp atisini duyarmiyiz . Birde dizde climera fort flater bant kullanan varmi bu bant batirdi bizi kutusu 48 tl ve her iki gunde bir kutu gidiyor.
Cnm seninki kacinci hafta6 haftayı doldurduğun zaman kalp atılını duyabiliyorsun cnm, inşallah duyacaksın. Bant kullanmadım onçin bilemiyorum.
Senle aynı cnm, 3 kasım transfer günüm.Cnm seninki kacinci hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?