Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum bugun 7 gün 5.gun embriyosu transfer edildi acaba bugun kan versem çıkar mi
Hayırlısı cnm, 9. Gün erken gebelik testinde çıkmıştı benim. İstersen biraz bekle çıkmayabilir daha.

Gecmis olsun canim simdi nasilsin?

Kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum bugun 7 gün 5.gun embriyosu transfer edildi acaba bugun kan versem çıkar mi
5.embriyosu bence 7.gunde kanda cikar ama tabi 1-2 gun daha beklemek iyi olacaktir

Sağol canım iyiyim doktorla görüştüm, ya yerleşme kanamasıdır yada clexane iğneden kaynaklıdır dedi. Sıkıntı yapma yat dinlen devamlı dedi bana. Sen nasılsın?
Bende iyiyim şükür bel agrim cok fazla.. gerci bunada raziyim allah var saglikli olsunda agriyi siziyi gözüm görmez.. senin transfer hangi gun yapilmosti?

Bende iyiyim şükür bel agrim cok fazla.. gerci bunada raziyim allah var saglikli olsunda agriyi siziyi gözüm görmez.. senin transfer hangi gun yapilmosti?
Bel ağrısı 6. Haftadan sonra çoğalacak. Benim 3 kasımda yapıldı cnm ilk kontrolüm 2 aralıkda.

Senin kontrolü ne 2 hafta var ozman daha.
Evet 8aralik da benimkisi iple çekiyorum.. o zaman gittigimizde kalp atisini da duyabiliriz heralde degil mi? Bisey soracagim senden kac kez bhcg testi istedi dr? Bende 2 kez istedi yeterli dedi ama cumartesi bem yinede yaptiracagim... kontrole falan gitmeyince icim hic rahat degil

Cihaz yeniyse dıyabilirsin cnm değilse duymazsın ama görürsün, orda pıt pıt atan küçük bir mercimek görürsün, çok k güzel bir duygu inan. Benimde iki kes istedi ve yeterli dedi doktorum. Ben yaptırmayacam çünkü hissediyorum bazı şeyler. Daha önce 9 haftaya kadar hamilelik yaşadığım için karşılaştırabiliyorum. Umarım hepimiz için de hayırlısı olur herşey.

Hayirlisi olsun hakkimizda canim saglicakla gelsinler kucaklarimiza insallah

Amin canım. Çok kafaya takma rahat ol lütfen. Sağlıklı katlanan değer kolay kolay düşmez.
Sadece 2kez isteyince tahlili o kafama takildi ... ama tam 2kat artis olmustu zaten ... insallah geri düşmez...

Dun kese gormeye gittim sabah gormedim dr tekrar kan testi istedi btcg 20 bin civari cikti ogleden sonra ayrintili bakinca keseyi gorduk.6 aralikta bir daha dogum dr gidecez .acaba o zaman kalp atisini duyarmiyiz . Birde dizde climera fort flater bant kullanan varmi bu bant batirdi bizi kutusu 48 tl ve her iki gunde bir kutu gidiyor.

Hepiniz actigim bu topige hos geldnz ins beraberce guzel bir hamilelik sureci geciririz bu baslik butun bebekler dogana kadar guncel tutalim

6 haftayı doldurduğun zaman kalp atılını duyabiliyorsun cnm, inşallah duyacaksın. Bant kullanmadım onçin bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…