Dün gördük canım biz ama benim transferden sonra 26. Gündü ondanda olabilir. Moralini bozma erkendir belkiCanım keseyi gördünüz mü ben de bugün keseyi görmek için gittim kese görünmedi moralim bozuldu
Anladım canım bugün benim transferimin 22 günü inşallah keseyi en kısa zamanda görürüzDün gördük canım biz ama benim transferden sonra 26. Gündü ondanda olabilir. Moralini bozma erkendir belki
İnşallah canımAnladım canım bugün benim transferimin 22 günü inşallah keseyi en kısa zamanda görürüz
Simdi nasilsin canim? Cok geçmiş olsun hic yorma lutfen kendini surekli yat ve moralini yuksek tut.İyi akşamlar kızlar, 3 kasımda transfer oldum, 14 kasım da testim pozitif çıktı, 2 aralıkda kese ve bebeği görmeye gidicez inşallah. Bu arada 3 gece önce kanamam oldu bir anda boşaldı ve durdu arkası kahve lekelenme şeklinde oldu. Şu an allaha şükür o da yok günde bir iki belli belirsiz oluyor. Bu durumda olan oldumu hiç aranızda?
Sağol canım, iyiyim allaha şükür daha da iyi olacak herşey. 2 aralığı iple çekiyorum :)Simdi nasilsin canim? Cok geçmiş olsun hic yorma lutfen kendini surekli yat ve moralini yuksek tut.
Senin tahlilin ne gündü cnm?Simdi nasilsin canim? Cok geçmiş olsun hic yorma lutfen kendini surekli yat ve moralini yuksek tut.
Senin tahlilin ne gündü cnm?
Sağol canım, iyiyim allaha şükür daha da iyi olacak herşey. 2 aralığı iple çekiyorum :)
Daha iyi olacak insallah. Benim tahlil pazartesiydi ama pazar gunu yaptırdım... dunde tekrari vardi simdilik iyi cok sukur pozitifi gördüm. Ama agrim sizim hala cok fazla ve çok korkuyorum bişey olacak diye... allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallahSenin tahlilin ne gündü cnm?
Ağrılar azalmaz cnm, içini rahat tut. Adet olacakmış gibi ağrıların olacak ara ara. Yorma çok kendini rahat ol dinlen bol bol. Değerin kaç çıktı?Daha iyi olacak insallah. Benim tahlil pazartesiydi ama pazar gunu yaptırdım... dunde tekrari vardi simdilik iyi cok sukur pozitifi gördüm. Ama agrim sizim hala cok fazla ve çok korkuyorum bişey olacak diye... allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
Ya surekli kontrol ediyorum ha oldum ha olacam sanki. 10.gun 120 cikti --12. Gun 243 birdaha test istemedi dr. Ama yinede cumartesi tekrar yapayim diyorum.. endiseler pesimi birakmiyorAğrılar azalmaz cnm, içini rahat tut. Adet olacakmış gibi ağrıların olacak ara ara. Yorma çok kendini rahat ol dinlen bol bol. Değerin kaç çıktı?
Maasallah maasallah darisi basimizaHayirli olsun arkadaslar. Moralinizi yuksek tutun. Gecen sene ben de kasimda transfer olmustum. 28 kasimda pozitifi gormustum. Simdi 4 aylik kizim var. Size de nasip olur insallah.
O endişeler peşimizi hiç bırakmıyor cnm. Bende pazartesi bir baktırayım diyorum. Zaten tiroit tahlili yaptıracam yapmışken hcgyede baksınlarYa surekli kontrol ediyorum ha oldum ha olacam sanki. 10.gun 120 cikti --12. Gun 243 birdaha test istemedi dr. Ama yinede cumartesi tekrar yapayim diyorum.. endiseler pesimi birakmiyor
Kontrolde fayda var ...O endişeler peşimizi hiç bırakmıyor cnm. Bende pazartesi bir baktırayım diyorum. Zaten tiroit tahlili yaptıracam yapmışken hcgyede baksınlar
Ya bisey soracagim normal yoldan gebe kalanlara gore daha mi fazla riskimiz var aceba? Bu konuda bilgin var mi?O endişeler peşimizi hiç bırakmıyor cnm. Bende pazartesi bir baktırayım diyorum. Zaten tiroit tahlili yaptıracam yapmışken hcgyede baksınlar
3 aya kadar normal hamile gibi sayılmıyoruz cnm. Dünya kadar ilaç alıyoruz sırf bebişler tutunsun bizi bırakmasın diye, dikkatli olmak lazım . Ancak bi de şu var normal yolla hamile kalanlarda da 3 ay riskli sayılıyor. Ben transferden sonra inan hiç yatmadım hatta tahlil günü işe geri döndüm. Kanama olunca doktor yatış verdi onçin evdeyim çok dikkat ediyorum şimdi.Ya bisey soracagim normal yoldan gebe kalanlara gore daha mi fazla riskimiz var aceba? Bu konuda bilgin var mi?
Ben hic yatmadim? Dr gerek yok dedi ertesi gun ise döndüm... simdilerde bel agrisindan mecburen yatiyorum ama yine surekli degil... ama tabi hareketlerime hep dikkat ettim.. hayırlısı olsun ne diyeyim... kismeti varsa bu dunyadan gelir ne olursa olsun.... yoksa ne yaparsak nafile...3 aya kadar normal hamile gibi sayılmıyoruz cnm. Dünya kadar ilaç alıyoruz sırf bebişler tutunsun bizi bırakmasın diye, dikkatli olmak lazım . Ancak bi de şu var normal yolla hamile kalanlarda da 3 ay riskli sayılıyor. Ben transferden sonra inan hiç yatmadım hatta tahlil günü işe geri döndüm. Kanama olunca doktor yatış verdi onçin evdeyim çok dikkat ediyorum şimdi.
Benim işim çok stresli hemen dönmedim bu yüzden ama hergün annemegittim markete gittim, yiğenlerle vakit geçirdim, kendimi eve ve yatağa bağımlı burakmadım. Dediğin gibi olacağı varsa olur.dün akşam yine wc ye kalktım iki kere hafif pembe kan vardı sildiğimde moralim bozuldu, allaktan devamı gelmedi, şimdi yine gittim koyu kahveye çevirmiş. Merak ediyorum rahimdenmi gelir yoksa rahim ağzındanmı diye.Ben hic yatmadim? Dr gerek yok dedi ertesi gun ise döndüm... simdilerde bel agrisindan mecburen yatiyorum ama yine surekli degil... ama tabi hareketlerime hep dikkat ettim.. hayırlısı olsun ne diyeyim... kismeti varsa bu dunyadan gelir ne olursa olsun.... yoksa ne yaparsak nafile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?