Veee Cok sukur 5ci 6ci gunde silik cizgiyi gordum cuma gunu kan testim var
8.gün canimDilekdilek4141 o kan değer kaçıncı güne ait acaba =)
Hiç belirtin var mıydı peki?8.gün canim
Evet kasık ağrısı,göğüs hassasiyetiHiç belirtin var mıydı peki?
senin kaçıncı günHiç belirtin var mıydı peki?
9 unda transfer oldu cnm 2 tanesenin kaçıncı gün
hakkında hayırlı neyse o olsun cann inşallah güzel haberler alırsın Rabbimin izniyle9 unda transfer oldu cnm 2 tane
Sağlıkla kucağına al cnm inşEvet kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti
amin cnm inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip eder inşallahSağlıkla kucağına al cnm inş
Sagol canimVay o kadar erken mi? :)) hadi bakalım sağlıkla kollarına al:)
8. Gün olmuş gibi görünüyor. Iki çizgi aynı koyulukta .Kızlar benim de tüp bebek öncesi son baktım olacak eger ovu dan anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba
İnşallah canım ya 8 ve 9 günü ayrıca dün gece degerlendirdim bakalım günaşırı çalışmaya devam8. Gün olmuş gibi görünüyor. Iki çizgi aynı koyulukta .
4. günde maşallahSelam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Maşallah. Ben 9. Gundeyim yinede cesaret edemedim yapmaya .Selam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hadi hayırlısı belkide ikizdir o yüzden hcg yüksektir maşallah diyelim Rabbim devamını getirsin inşallahSelam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Selam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?