selam kızlar 8 kasımda transferim oldu 19 kasım a test günü verdiler. ilk tüp bebek denemem bu bakalım bizi neler bekliyor
negatif demedimki çok şükür pozitif ciktiÜzüldüm canım. İnşallah hiç beklemediğin yakın bir vakitte güzel haberi alırsın.
Tebrik ederim. Sekizinci günde değeriniz kaç çıktı?negatif demedimki çok şükür pozitif cikti
negatif değil aksine pozitif çıktığı için yapmaya gerek görmedi doktorum testiÜzüldüm canım. İnşallah hiç beklemediğin yakın bir vakitte güzel haberi alırsın.
145.56Tebrik ederim. Sekizinci günde değeriniz kaç çıktı?
rabbim sizede hayırlısını nasip etsin insalh145.56
negatif demedimki çok şükür pozitif cikti
Rabbim hayırlısını da sana nasip etsin inşallah Allah razi olsuBen seni başkasıyla karıştırdım kusuruma bakma. Hayırlı olsun
Rabbim hayırlısını da sana nasip etsin inşallah Allah razi olsu
Genetik taramalı mı yapıldı?Transferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
ben 2 aşılamadan sonra tüp bebek denedim çok nasılmış tüm aşılamazlarsa bun da çok şükür rahattım düşünme sende 15ine bisey kalmadiİnşallah benim doktorum illa 15 ini bekle dedi. Çok geliyor bana da sürekli içimde bir ses git test yap diyor
İnanın bilmiyorum devlette pek açıklamıyolarGenetik taramalı mı yapıldı?
İki embriyo mu konmuştu. Baya erken çıkmış ne güzel. İlk günden beri idrar testi mi uyguluyordunuzVeee Cok sukur 5ci 6ci gunde silik cizgiyi gordum cuma gunu kan testim var
Ilk gunden Beri yapmak mantiklimi sence bir dene bakalim oluyormuİki embriyo mu konmuştu. Baya erken çıkmış ne güzel. İlk günden beri idrar testi mi uyguluyordunuz
İşin latifesiydi o :) çok tebrik ederim.Ilk gunden Beri yapmak mantiklimi sence bir dene bakalim oluyormu1 embriyo ama cikti 5 -6 gun yaptim birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?