Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Pazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu

Merhaba kızlar benim de pazartesi yumurta toplama işlemi var Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün

Merhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım. Benim transferim 9 kasımda yapıldı. Bugün 2. Günüm. Test sonucum 20 kasım. Bakalım hayırlısı.

Hakkınızda hayırlısı olsun hepimiz güzel haberi alırız inşallahh

Benim ilk ama öyle hissediyorum ne bileyim psikolojim çok bozuk

Sakin olup Allaha tevekkül etmeliyiz. Stres olumsuz etki yapıyor. Ben de bazen olmadığını düşünüp üzülüyorum ama test gününe kadar dua edip sabırla beklemeliyiz. Canın sıkıldığında inşirah oku inşallah ferahlarsın

İnşallah kızlar rabbim ol derse olur kurban olduğum allah bilir belirler kaderimizi o ayrı ben korkuyorum aslında inanmamak değilde umutlarımın kırılması beni çok korkutuyor o yüzden umutlanmaktan korkuyorum ağlıyorum sonra ağladım diye bidaha kendime kızıp yine ağlıyorum delirdiğimi düşünüyorum

Bence bu kadar endişe etmemelisin. Tüp bebek tedavisine uygun olamadıkları için tedaviye olamayan onca hasta senin yerinde olmak için belki de herşeylerini verirlerdi. Olsun da ne zaman olursa olsuna bile razı olabilecek bu türde insanlar var. Dolayısıyla sen böyle bir durumdayken yani anne olma ihtimalin transfer aşamasına gelebildiğin için en azından yüzde 50-50 iken gereksiz yere üzülüp allahı gücendirmemeli ve şükretmelisin. Üzüntü stres de tutunmasını engelliyor. Herşeyin de hayırlısı. Bunları da sende farkındalık yaratıp iyi olabilmen için yazdım. Üzülme tamam mı. Sakin ve sabırlı ol.

Bişey diyim mi konuşmak çok iyi geldi beni bu kadar anlayaman insanın arasında çok teşekkürler salı günü 8. Günüm ve doktor test yaptırmamı söyledi 1 hafta dolunca salı sabah yaptıracağım hayırlısı

Bir hafta erken değil mi. En erken 10 gün diyen doktorları duydum. Ama senin doktorun neden bir hafta dedi?

Bir hafta erken değil mi. En erken 10 gün diyen doktorları duydum. Ama senin doktorun neden bir hafta dedi?
Doktor tam 1 hafta olduğunda ilk testini yaptır dedi 8. Gün eğer negatif de olsa pozitif de olsa 10. Gün tekrar yaptır dedi ama normalde bir hafta olduğunda test yaptırmanın uygun olduğuma dair üç tane hastaneden yani tüp bebek merkezinden bilgi aldım ben

Merhaba canım,
Yazdığını okuyunca ben de cevap yazmak istedim. Haziran ayında tüp bebek denememiz oldu ve ilk pozitifte çok sevindim ama daha sonraki günlerde devam etmezse diye olumsuz düşündüm sürekli ve sonuç boş gebelik idi. Belki içime doğdu hissettim ondan olumsuz düşündüm ama inan kötü düşününce de sonuca çok üzülüyorsun. Ben kendimi sözde hazırlamıştım negatife ama yine de büyük bir hayal kırıklığı oldu.Yarın transferim var ve bu sefer olumlu olmayı deneyeceğim sana da naçizane tavsiyem olumlu düşün sonuç ne ise zaten yaşayarak göreceksin. Şimdiden içini karartma , gönlünü ferah tutmaya çalış.

Bazen üzülürken içimden bi ses boşa üzülme diyor sanki sonra başlıyorum ağlamaya psikolojimi yönetemedim bu süreçte ama rabbim nasip ettiyse olacaktır ona sığındım dua ediyorum teste 1 gün kaldı bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız

Yaşadığımız süreç hiç kolay değil. Seni anlayan, senin gibi hisseden o kadar çok kişi var ki.. Biri de benim.. Canı gönülden diliyorum yarın güzel haberler alırsın ve sağlıkla kucağına almak nasip olur

Yarın bende transfere gidiyorum, pozitiflerle gelelim inşallaah

Aman tutmayacak nasıl olsa diye düşünüyorum bıraktım düşünmeyi
Canım lutfen çok karamsar olma bende ara ara öyle düşünüyorum ama sonra tekrar dua ediyorum ben yanılırım inşallah diye .bu dönem tedavideki en zor dönem bende artık çok yoruldum kafam almıyor artık bi an.once.ogrenmek istiyorum sonucu ama sabretmek zorundayız rabbim bize hayirlisini verecektir. Daha önce bi kere yaşadım negatifi diyorum ki yine öyle olsa dünyanın sonu değil yine deneriz çok şükür deneme imkanımız var .

merhaba kozlar bende 8.gün yatırmıştım doktorum birdaha yaptırmama grek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…