Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

kızlar yasadiginiz belirtiler varmı? ben 2. günden beri çok fena bel agrisi çekiyorum bazen kendiliğinden geciyor bazen artıyor bazen hafifliyor. cok belirtiye yormak istemesem de acabami diyorum

Arkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.

Hayırlı olsun inşallah
Bende 7 kasımda transfer oldum bugün yaptım silik çizgi çıktı inşallah değerlerimiz artar
Resmini atsaydınız testinizin

Stres yapmayın İnşallah yerleşme lekelenmesidir yerleşirken kılcal damarlara denk geldiği için bazen olabiliyormuş bu lekelenmeler siz doktorunuzun dediklerini yapın duanızı edin inşallah güzel haber alırsınız

Benim henüz 2. Günüm ama sol kasığımda batma hissi var, göğüslerime de sancı giriyo uykudan uyandıracak kadar, hiç böyle olan var mı kızlar

Benim henüz 2. Günüm ama sol kasığımda batma hissi var, göğüslerime de sancı giriyo uykudan uyandıracak kadar, hiç böyle olan var mı kızlar
İlk dört gün hiçbir belirtim yoktu dün başladı 5.gün kasık çekmesi sancısı
Belirti için erken op olduysanız hele onunla alakalıda oluyor

Bugünki testim Rabbim inşallah daha koyusunu görmeyi nasip etsin cümlemize bekleyen herkese

Eklentiler

• D24B3FCE-5689-4B9A-A560-75390409CD0F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 89
Hayırlı olsun inşallah
Bende 7 kasımda transfer oldum bugün yaptım silik çizgi çıktı inşallah değerlerimiz artar
Resmini atsaydınız testinizin
Belli oluyor mu silik çizgim? 4. Günümde baktığım için çok silik. İnşallah sabaha daha koyusunu gönderirim.

Eklentiler

• 080B44A9-FF36-4CED-9CFD-B71CAB2700A2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…