- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
- 103
Evet canım benimde ayni senin gibi oluyordu bi ağrı var bi yokkızlar yasadiginiz belirtiler varmı? ben 2. günden beri çok fena bel agrisi çekiyorum bazen kendiliğinden geciyor bazen artıyor bazen hafifliyor. cok belirtiye yormak istemesem de acabami diyorum
Benimde aynı çok bel agrım var .kızlar yasadiginiz belirtiler varmı? ben 2. günden beri çok fena bel agrisi çekiyorum bazen kendiliğinden geciyor bazen artıyor bazen hafifliyor. cok belirtiye yormak istemesem de acabami diyorum
Hayırlı olsun inşallahSelam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Stres yapmayın İnşallah yerleşme lekelenmesidir yerleşirken kılcal damarlara denk geldiği için bazen olabiliyormuş bu lekelenmeler siz doktorunuzun dediklerini yapın duanızı edin inşallah güzel haber alırsınızArkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
InsaallahStres yapmayın İnşallah yerleşme lekelenmesidir yerleşirken kılcal damarlara denk geldiği için bazen olabiliyormuş bu lekelenmeler siz doktorunuzun dediklerini yapın duanızı edin inşallah güzel haber alırsınız
insallah sende oldugu gibi benimki de tutunma belirtisidirEvet canım benimde ayni senin gibi oluyordu bi ağrı var bi yok
senin test gununede az kaldı galiba demi?Benimde aynı çok bel agrım var .
İnşallah cnm hakkında hakkımızda hayirlisiinsallah sende oldugu gibi benimki de tutunma belirtisidir
Dün müydü transferiniz?Benim henüz 2. Günüm ama sol kasığımda batma hissi var, göğüslerime de sancı giriyo uykudan uyandıracak kadar, hiç böyle olan var mı kızlar
İlk dört gün hiçbir belirtim yoktu dün başladı 5.gün kasık çekmesi sancısıBenim henüz 2. Günüm ama sol kasığımda batma hissi var, göğüslerime de sancı giriyo uykudan uyandıracak kadar, hiç böyle olan var mı kızlar
Dondurulmuş embriyolarımız ama 1 ay önce tüpüm alındı ameliyat oldum,İlk dört gün hiçbir belirtim yoktu dün başladı 5.gün kasık çekmesi sancısı
Belirti için erken op olduysanız hele onunla alakalıda oluyor
Evet dün düDün müydü transferiniz?
Belli oluyor mu silik çizgim? 4. Günümde baktığım için çok silik. İnşallah sabaha daha koyusunu gönderirim.Hayırlı olsun inşallah
Bende 7 kasımda transfer oldum bugün yaptım silik çizgi çıktı inşallah değerlerimiz artar
Resmini atsaydınız testinizin
Belli oluyor mu silik çizgim?
Evet dün dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?