Yarın adet günüm bütün adet belirtilerim var o yüzden yine olmadı diye düşünüyorum.
yarın senin 10. gün değil mi tatlım yarın test yapsan da çıkar benceaa test günümüz ayni canim :) son gunler hiç gecmeyecek galiba
Aynen valla artık kafam almıyor bi an önce sonucu öğrenmek istiyorum.aa test günümüz ayni canim :) son gunler hiç gecmeyecek galiba
O testlerden o kadar nefret etmişim ki hiç yapasım gelmiyor .yarın senin 10. gün değil mi tatlım yarın test yapsan da çıkar bence
Herkes öyle diyor ama korkuyorum yinede.Ben ilk denememde hamile kaldım,ve adet belirtilerinin tamamen hepsi vardı. Korkma o sebeple. Hayırlısını dile.
o benimde başıma geldi canım. o zaman direk kan testi yaptır kesin olur en azından. valla ben 9. 10. gunu bi bulsam koşarak gidecem test vermeye :)O testlerden o kadar nefret etmişim ki hiç yapasım gelmiyor .
Ilk tedavimde 9. Gün yaptım 10. Gün yaptım hep pozitif çıktı ama malesef kanda bişey çıkmadi güvenemiyorum artık.
Ben klinik dışında bi yerde yapamıyorum almanyadayim burda öyle her yerde yapılmıyor mecbur bekliyorum .o benimde başıma geldi canım. o zaman direk kan testi yaptır kesin olur en azından. valla ben 9. 10. gunu bi bulsam koşarak gidecem test vermeye :)
Ben ilk denememde hamile kaldım,ve adet belirtilerinin tamamen hepsi vardı. Korkma o sebeple. Hayırlısını dile.
Sizin 2. Bebek mi olacak nasipseBen ilk denememde hamile kaldım,ve adet belirtilerinin tamamen hepsi vardı. Korkma o sebeple. Hayırlısını dile.
23 kasım test günümHerkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğudualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün(çatlatma ignesi)
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
08.11.2018 kalan 4 gün(çatlatma ignesi)
09.11.2018 kalan 3 gün
10.11.2018 kalan 2 gün
@dilekdilek4141 test günü 12 kasım- hamile
@srczb test günü 12 kasım
@Muntezir test günü 15 kasim
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
Selmaal25 test günü 19 kasım
@ONEA test günü 17 kasim
@pinarlim test günü 16 kasım
toprakk_kokusuu test günü 19 kasim
@Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
@Leylak0688 test günü 12 kasim
@n_e_s test günü 22 kasim
Sizin 2. Bebek mi olacak nasipse
İnşallah tutarlarHayır 3üncü. İlkinde düşük yaptım,2incisi hiç tutmadı. Buda üçüncü ve son donmuş embriyomdu. Son kurşunum :)
gittiniz merkezde psikolog yok mu? genelde bu ekiplerin icinde psikolog da bulunuyor diyorlar ya.. belki bu surecte daha sakin olmak icin onun destegi alinabilir ?Bazen üzülürken içimden bi ses boşa üzülme diyor sanki sonra başlıyorum ağlamaya psikolojimi yönetemedim bu süreçte ama rabbim nasip ettiyse olacaktır ona sığındım dua ediyorum teste 1 gün kaldı bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız
kasimda regl olmayi bekliyorum. yarin oEvet kasımda transfer olup test gününü bekleyenler nasıl gidiyor, neler yapıyorsunuz. Benim crinone jelden dolayı bugün kahverengi renkli akıntım geldi. Aranızda böyle olan var mı?
tebrikler saglikla kucagina alnegatif demedimki çok şükür pozitif cikti
umarim son deneme olur saglikla kucagina alirsin bebeginiGünaydın arkadaşlar bu ay benimde transferim olacak yarın doktor randevum var transfer icin gün belirlenecek 4.denemem artık bebegimi kucağıma almak istiyorum Allah dualarımızı kabul etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
en guzeli beklemek ve kanda baktirmak ama iste sabredemiyoruz. doktorlarin bu oneriyi daha az yipranmamiz icin yaptiklari kesin. uygulayabilen de rahat ediyor.O testlerden o kadar nefret etmişim ki hiç yapasım gelmiyor .
Ilk tedavimde 9. Gün yaptım 10. Gün yaptım hep pozitif çıktı ama malesef kanda bişey çıkmadi güvenemiyorum artık.
cok umutsuz gordum seni.. adet baslayana kadar umut hep olmali.. tamam cok beklenti icine girme belki oyle daha rahat edersin ama negatif de olma cunku sBen klinik dışında bi yerde yapamıyorum almanyadayim burda öyle her yerde yapılmıyor mecbur bekliyorum .
Ilk tedavimde adetim önceden gelmişti test gününü beklemeye gerek kalmamıştı. Yine öyle olacak gibi görünüyor.
ben de arkandan gelecegim.. umarim yarin en kotu cumaya kadar reglim baslar diye umuyorum :)merhaba bende bugün adet oldum yarin başlıyoruz ınsallah beni neler bekliyor nasil bir süreç cevaplarsanız sevinirim :)
Aynı gün başlıyoruz bende bugün adet oldum yarın başlıyorum. Süreç şöyle yumurtaların belli olgunluğa gelene kadar iğne yapıyoruz 2 hafta kadar. Sonra yumurtalar toplanıyor döllenme yapılıyor 3 ile 5 gün arasında döllenen yumurta geri sana nakil olur kalanları dondurabilirsin. Özet olarak böyle zor ama güzel bi süreç heycanlı.merhaba bende bugün adet oldum yarin başlıyoruz ınsallah beni neler bekliyor nasil bir süreç cevaplarsanız sevinirim :)
Gerçekten karmakarisigim kendimi kötüye hazırladım böyle daha az üzülürüm belki .en guzeli beklemek ve kanda baktirmak ama iste sabredemiyoruz. doktorlarin bu oneriyi daha az yipranmamiz icin yaptiklari kesin. uygulayabilen de rahat ediyor.
cok umutsuz gordum seni.. adet baslayana kadar umut hep olmali.. tamam cok beklenti icine girme belki oyle daha rahat edersin ama negatif de olma cunku s
ben de arkandan gelecegim.. umarim yarin en kotu cumaya kadar reglim baslar diye umuyorum :)
umarim tedavin rahat gecer ve sonucu da pozitif olur.. saglikla kucagina alirsin bebegini.Merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye hayırlısıyla. Adetin ikinci günü. Heyecanlıyım çok okuyamadım dilerim isteyen herkesin bi evladı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?