Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

O testlerden o kadar nefret etmişim ki hiç yapasım gelmiyor .
Ilk tedavimde 9. Gün yaptım 10. Gün yaptım hep pozitif çıktı ama malesef kanda bişey çıkmadi güvenemiyorum artık.
o benimde başıma geldi canım. o zaman direk kan testi yaptır kesin olur en azından. valla ben 9. 10. gunu bi bulsam koşarak gidecem test vermeye :)

o benimde başıma geldi canım. o zaman direk kan testi yaptır kesin olur en azından. valla ben 9. 10. gunu bi bulsam koşarak gidecem test vermeye :)
Ben klinik dışında bi yerde yapamıyorum almanyadayim burda öyle her yerde yapılmıyor mecbur bekliyorum .
Ilk tedavimde adetim önceden gelmişti test gününü beklemeye gerek kalmamıştı. Yine öyle olacak gibi görünüyor.

23 kasım test günüm

merhaba bende bugün adet oldum yarin başlıyoruz ınsallah beni neler bekliyor nasil bir süreç cevaplarsanız sevinirim :)

gittiniz merkezde psikolog yok mu? genelde bu ekiplerin icinde psikolog da bulunuyor diyorlar ya.. belki bu surecte daha sakin olmak icin onun destegi alinabilir ?
Evet kasımda transfer olup test gününü bekleyenler nasıl gidiyor, neler yapıyorsunuz. Benim crinone jelden dolayı bugün kahverengi renkli akıntım geldi. Aranızda böyle olan var mı?
kasimda regl olmayi bekliyorum. yarin o
negatif demedimki çok şükür pozitif cikti
tebrikler saglikla kucagina al
umarim son deneme olur saglikla kucagina alirsin bebegini

O testlerden o kadar nefret etmişim ki hiç yapasım gelmiyor .
Ilk tedavimde 9. Gün yaptım 10. Gün yaptım hep pozitif çıktı ama malesef kanda bişey çıkmadi güvenemiyorum artık.
en guzeli beklemek ve kanda baktirmak ama iste sabredemiyoruz. doktorlarin bu oneriyi daha az yipranmamiz icin yaptiklari kesin. uygulayabilen de rahat ediyor.
cok umutsuz gordum seni.. adet baslayana kadar umut hep olmali.. tamam cok beklenti icine girme belki oyle daha rahat edersin ama negatif de olma cunku s
merhaba bende bugün adet oldum yarin başlıyoruz ınsallah beni neler bekliyor nasil bir süreç cevaplarsanız sevinirim :)
ben de arkandan gelecegim.. umarim yarin en kotu cumaya kadar reglim baslar diye umuyorum :)

Merhabaaa. Ignemde 6. Gunum. Bugun catlama engelleyici igne de basladim. Dun kontrolde bir suru yumurtam vardi buyumus max 12mm. Ilacin dozunu dusurduk. Ama cok akintim oldu gun boyu. Catladi diye korktum. 12mm bir gunde catlar mi?

Aynı gün başlıyoruz bende bugün adet oldum yarın başlıyorum. Süreç şöyle yumurtaların belli olgunluğa gelene kadar iğne yapıyoruz 2 hafta kadar. Sonra yumurtalar toplanıyor döllenme yapılıyor 3 ile 5 gün arasında döllenen yumurta geri sana nakil olur kalanları dondurabilirsin. Özet olarak böyle zor ama güzel bi süreç heycanlı.

Gerçekten karmakarisigim kendimi kötüye hazırladım böyle daha az üzülürüm belki .

Merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye hayırlısıyla. Adetin ikinci günü. Heyecanlıyım çok okuyamadım dilerim isteyen herkesin bi evladı olur
umarim tedavin rahat gecer ve sonucu da pozitif olur.. saglikla kucagina alirsin bebegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…